Rüyamda bir binanın en üst katında kafe tarzı bir yer varmış, oraya gitmiştik annem ve babamla. Küçük bir odaydı bulunduğumuz yer. Masaya oturdum önümde bir poşet vardı biraz acıkmıştım içinde mantı gördüm. Ama mantı pişmemişti, hamur halindeydi. Keşke pişirseler diye düşündüm. Birkaç kez yemek istediğimi belirttim ama annem zaten gidicez birazdan boşver falan dedi. Ben de çiğ çiğ yedim 3, 4 tane. Tadı çok güzeldi. Ve hamurun içinde kıyma yerine zeytin vardı. Siyah zeytin. Her küçük hamurun içine 1 tane koymuşlardı. Çekirdeği de vardı. Çekirdeğini çıkardım yerken tabi. Sonra nasılsa para vermişiz poşetin tamamını alayım diye düşündüm. İçinde içecek de vardı. İçmek istiyordum ama oranın sahibi olan kadın, elimden aldı poşeti sinirli bir şekilde. Ben de amaann çok da umrumdaydı sanki dedim ve çıktık ordan.
Sonra yine o civarlarda bir yerde denize girmek için yola çıktık. Yanımızda bir kadın ve küçük çocuğu vardı. Bir de ben ve annem vardık. Yanımızdaki kadının başı kapalıydı. Annemin de başı kapalıydı rüyada ama normalde açıktır. Sonra o kadın çırılçıplak soyundu yanımızda, yolun ortasında. Yol dediğim de toprak yoldu. Bikini giyeceğini söyledi o kadın. Çok güzel bir vücudu vardı bir de minicik göğüsleri.
2. Rüyam. Bir de arkadaşımla 2, 3 katlı bir evin alt balkonunda duruyorduk. Bir kutlama varmış. Balkonda sadece biz yoktuk. Bir sürü insan vardı. Herkes hoplayıp zıplıyor ve bir şeyler söylüyorlardı. Bağırıyorlardı. Biz uç kısımda duruyorduk arkadaşımla yani balkonun en ön kısmında. Sonra bikaç kız vardı onlar noldu diye bakındık etrafa ve üst balkonda olduklarını gördük. Biraz daha kalıp ayrıldık ordan.