- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
- #1.001
Merhabalar nazsevda dün rüyamda sokakta biryerde oturuyormuşum ayakkabım yok ayağımda beyaz çoraplar ama biri neredeyse çıkmak üzere sonra önümde birden sıra oluyor birsürü insan ve benim önüme de genç sarışın bir erkek duruyor iki kulğında da parlak küpe var ve karadenizliymiş.Kendi karadeniz ağzyla benimle konuşmaya başlıyor evlilikden filan bahsediyor sonra önümde eğilerek çorabımı yukarı çekiyor düzeltiyor.Bende napıyorsun diyorum çorabın çıkmak üzereydi onu düzeltiyorum diyor.Sonra biraz daha konusuyorz ben kalkıp gidiyorum ama orda mor bir çantam var normalde onu görüyorum birde mavi havlu var onları unutmuşum sonra farkına varıp geri dönüyorum tam ben oraya vardığımda bir adam alın kıza götürün unutmuş diyor bende hatırladım geri döndüm diyoru teşekkür ediyorum ve yürümeye devam ediyorum sahil boyunca yürüyorum.
Daha sonra bir arkadaşımın evinde oluyorum küçük dar havasız biryer hertarafta perde aılı güneşliklerin bazılarını ters bazılarını düz asmış
Ve son olarak şu anda ki erkek arkadaşımın babasını görüyorum çooook kalabalık birşekilde yemeğe gitmişiz sofrada 2-3 tane cocukta var sanırım onlar dondurma istiyorlar bana da ısrar ediyor illa yiyeceksin diye ben de yemekle dondurmayı nasıl yiyeyim daha sonra yerim diyorum hayır diyor illa şimdi yiyeceksin.Ben de garsona sipariş ediyorum..
Bu kadar canm teşekkür ederim şimdiden opuyorumnanaktan
Daha sonra bir arkadaşımın evinde oluyorum küçük dar havasız biryer hertarafta perde aılı güneşliklerin bazılarını ters bazılarını düz asmış
Ve son olarak şu anda ki erkek arkadaşımın babasını görüyorum çooook kalabalık birşekilde yemeğe gitmişiz sofrada 2-3 tane cocukta var sanırım onlar dondurma istiyorlar bana da ısrar ediyor illa yiyeceksin diye ben de yemekle dondurmayı nasıl yiyeyim daha sonra yerim diyorum hayır diyor illa şimdi yiyeceksin.Ben de garsona sipariş ediyorum..
Bu kadar canm teşekkür ederim şimdiden opuyorumnanaktan