kız super kan ruyayı bozuyor,konuştuk bunu canım,ALLAH kardeşine hayırlı teskereler versin,canım benım çocuk sıkıntımı ediyor kendıne,kolay değil tabi yaa
canım dün ruya gördüm,ağbimn hanımı kırmızı etek giymiş,zayıf,aslında hamıle ve şişman,şok oldum,ben kendısını 5-10 yılda bir görürüm rüyamda
neyse sabah yazıcaktım burda,vazgeçtim,kırmızı tez haberdır,ama sıkcı haber dıye bilirm,
ofısın telefnu çaldı,yengem şok oldum,kendısı benı hiç aramaz,ve en son 5 yıl önce dayım ölünce aramıştı ölüm haberını vermek için,yıne sabhtı ve ofoso aramıştı,numara ekranda görünüyodu,elim ayağım tıtreyerek açmıştım,o hafta üç kez dayımın öldğünü görmüştüm,ama dayın ıyı falan deiler,annem kanserdı,anneme bişey olcak dmeiştim,dayım öldü,
neyse çok uzattım,dün sabah aryınca,önce sakın kaldım,sonra bı yol tarfı sordu kapadı,neyse akşam oldu eve gittim,anneme dedim,annem tez haberdır dedi,veee nadır çalan evın tlfnu çaldı,anneme sen bak dedim,benı kım arayacak,kadın kalktı,yengemın adını söledı efendım kızm söle dedi,bende dinliyorum içerden,
meğer annemle ve benle konuşmayan ablam(konuşmasıda ımkansız gibi görünen),annemle barışmak için pzr günü iftara çağırmış...
3-5 yılda bir rüyama gıren ınsanalrın olayları daha net çıkıyor bende
birde takıp etmişim,doktor eniştem var,adam ne zaman rüyama girse 2-gün içinde hastalanıyorum.