Merhaba. Bugün yanımda küçük bir kız çocuğu vardı. Yanında annesi babası da vardı. Ve etrafımızda başka insanlar vs. Önümüzde beyaz bir at vardı. Çok güzel bir attı. Küçük kız ona dokunmak istedi. Daha konuşamıyordu bile, yanına gitti hızlıca elini atın alt kısımlarına sürdü. Ben de 'öyle yapma seni tekmeler sonra' deyip kucağıma aldım çocuğu ve ona göstererek atın tüylerini okşadım. 'Bak, böyle sevmelisin' demek için. Orada durup atı izledim, dokundum. Sonra yürümeye devam ettim. Küçük bir kamyonet vardı arka kısmı hayvan doluydu. Devekuşu, köpek ve hatırlayamadığım başka hayvanlar... Onların inmesine yardım ettim. Bir de siyah ve çok masum, üzgün görünen büyük bir köpeği sandalyeye oturttum. Ona iyilik yaptım yani. Sandalyeye çıkmak istiyordu ben de arkasından tutup çıkmasını sağladım. Hala çok ezik görünüyordu köpek. Hiç sesi çıkmıyordu ve hareket etmiyordu sadece çok üzgün bir ifade ile bana bakıyordu. Ordan da ayrıldım. Hep gülümsüyordum. Etrafımdakilere yardım ediyordum. Bulunduğum ortamda bir sürü insan vardı onlar da hayvanları görmek için gelmişlerdi. Bir nevi hayvanat bahçesi gibi bir yerdi.