- Konu Sahibi mahsumdegiliz
- #1.421
Canlarım cok degisik bir ruya gordum
Ruyamda iki tane cocuk vardi. Biri daha bebekti ayakta yeni yeni duruyordu. Biri de 2 yasinda gibi bir cocuk da hani tek parmagınızı tutar ya. Biz boyle yuruyoruz. Biri kucagımda digeri bir parmagımdan tutarak yanımızda yuruyor. Elimdeki bebek baya bi sıkıntılı en sonunda kusuyor. Bir alisveris merkezindeyiz ben magazaya girip yeni kiyafetler alıyorum bebege. Sonra asansore biniyoruz gulerek oynayarak. Asansor kalabalık ben elimdeki bebegi yere bırakıyorum. İkisi de gozumun onunde. İki bebek de kız bu arada. 53. kattan 0'a iniyoruz. Ben hadi geldik diyorum. Bi anda bebek olan kayboluyor. Cok panik oluyorum. Uzun sacli bir kiz var o da bizimle iniyor. Gordunuz mu kucuk cocugu diyorum. Eliyle asansorden inen bir onu bir bunu gosteriyor. Sanki o aldı yok hayır bu aldı der gidi. Sonra bi an duraksayıp kosarak kacmaya baslıyor. Bu arada cocukların annesi ben degilim. Cunku annenizin bas harfini biliyor musunuz gibi bir yarisma yapmistik yukarda yururken. İkisi de farkli bas harfi soyledi ama kucuk olanin annesi keske ben olsaydim diye gecirdigimi hatirliyorum icimden. Cocugu bulamiyorum oyle sıkıntılı sıkıntılı uyandım. Neye yorumlanır acaba:![]()
iki kısmetin var( eş adayı, mal vs.) ama ikisinide kaybediyosun malesef canım yaa