- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
- #2.201
Kızlar benim de rüyamı yorumlarsanız cok sevinirim
Sabah gördügüm bir rüyaydı..Rüyamda yanımda tanımadıgım bir erkek var bu erkek bana geliyor elinde bavulu var ben de onun binanın önünde karsılıyorum sonra birlikte asansörle yukarıya cıkıyoruz ben anahtarla kapıyı acıyorum içeri giriyoruz içerde çok güzel giyimli çok da tatlı bir bebek var aglıyor ben onun annesiymisim o sırada annem arıyor telefonla bebegi soruyor ben de al sen dinle diorum bebek hem aglıyor hem de sesler cıkartıyor sonra da ben ütü yapıyorum böyle bir rüya gördüm ...
bekar icin bir ekekle tanisip beraberlik yasama anlaminda ama bu erkegi sikintili bir zamanda tanicaksin tabi bu bir yolculukda da olabilir bu ilsikiye sen yön vereceksin
evliysen sana sikintili bir aninda yardim edecek biri anlaminda ve seni basariya ulasdiracakdir

nete baktım ama ben çileği ağaçta gördüm bu iyimidir kötümüdür bide mevsimi değil nette çok güzel şeyler yazıyor inşallah öyledir
 nete baktım ama ben çileği ağaçta gördüm bu iyimidir kötümüdür bide mevsimi değil nette çok güzel şeyler yazıyor inşallah öyledir