- Konu Sahibi mahsumdegiliz
- #2.261
Nazsevda ablayı kk nın en iyi ablası olarak seçtin sende değilmi super87?Mahsumum senide yazdım canım aklımdasınız...
canım benim çok ama çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için sizler iyi olmasanız ben ne kadar iyi olabilirimki canım iyiki burda sizinle karşılaştım seni çokkkk öpüyorum

trduğm evde gecti. cok kalabalıkdı butun aile arkadaslar vardı kuzenim elektrk kablolarnla oynadı yapmna diodm ama beni dinlemedi ve evimde yangın cıktı herkeze söyledim bağırdım ama kimse beni duymadı sonra herkez bayıldı ben herkezi dısarı cıkardım kurtardım ama babam ameliyat olmustu gercek hayatta ruyamda da ondan dolayı ayağa kalkamıyodu bende onu kaldrmaya kurtarmaya uğrastım baya cok uğrastıkdan sonra onuda cıkardım ama eşimi kaybettim bulamadım onu yasıyodu ölmemişdi bliodm ama bulamıyordum.böyle..
trduğm evde gecti. cok kalabalıkdı butun aile arkadaslar vardı kuzenim elektrk kablolarnla oynadı yapmna diodm ama beni dinlemedi ve evimde yangın cıktı herkeze söyledim bağırdım ama kimse beni duymadı sonra herkez bayıldı ben herkezi dısarı cıkardım kurtardım ama babam ameliyat olmustu gercek hayatta ruyamda da ondan dolayı ayağa kalkamıyodu bende onu kaldrmaya kurtarmaya uğrastım baya cok uğrastıkdan sonra onuda cıkardım ama eşimi kaybettim bulamadım onu yasıyodu ölmemişdi bliodm ama bulamıyordum.böyle..

:)
 :) 

elmaların bir kısmı dalında ısırılmış çıkıyordu
 elmaların bir kısmı dalında ısırılmış çıkıyordu
 güzel bir rüya sanırım..:98:
 güzel bir rüya sanırım..:98: 

kötü bir şey değil. dileğin para ve maddi durum ile mi alakalı birşeydi
 kötü bir şey değil. dileğin para ve maddi durum ile mi alakalı birşeydi