Benimde annemin dogum günü yılbaşında o gun evde pasta falan alincak kutlucaz sence kilo alirmiyim bi gündesende dogum gününde kendine Ödüllendindir bence insan dogum gunu pastasindan yemeli :)
S
Diyetisyenim arada yiyebilirsin dedi ama ben zaten cok dikkat edoyorum pastayı arkadaşım cok istiyor artik bakıcaz zaten kucuk bir pasta aliriz ben arkadasim bir dilimde eşim`e veririm zaten onemli olan abartmamak .
Arada kendimizi sevdrirsek motivasyonumuz devaam eder; ) buarada dogum günün kutlu olsun simdiden
Tşk ederim artik dogum gunleri bizi mutlu etmiyor bana kalsa kimseye soylemezdim ama iste arkadasim sagolsun unutmamis ben sadece kilo verdikce motive oluyorum
Aynen cnm en cok tartidaki dusus mutlu ediyor benide ben ayin 30nda tattilcamda ama adet gunume yakin zaman sence etkilermi kilomu arttirir mi
Kesinlikle bir,iki hatta uc kilo bile fazla cikar bende şu ikinci sinavlar bi gecsin yuruyuse tekrar baslayacagim ara verince kilo sabitlendi ama yılmadan devam edecegim
Peki ben hastaliktada diyet yapicam ozaman hastaliktan sonra o kilolar gidermiyuruyus en guzeli[/QU
Regl dönemi sonrası eski kilona dönuyorsun
Çünkü o fazlalik degil ödem o yüzden gidiyor diyet yapmak hic kolay degilmis cunku surekli sebze ve baklagil pisisiriyorum baska turlu olmuyor ins bu durum benim hayat duzenim olacak.cevremdeki herkese tavsiye ediyorum
Peki ben hastaliktada diyet yapicam ozaman hastaliktan sonra o kilolar gidermiyuruyus en guzeli[/QU
Regl dönemi sonrası eski kilona dönuyorsun
Çünkü o fazlalik degil ödem o yüzden gidiyor diyet yapmak hic kolay degilmis cunku surekli sebze ve baklagil pisisiriyorum baska turlu olmuyor ins bu durum benim hayat duzenim olacak.cevremdeki herkese tavsiye ediyorum
Saol cnm içim rahatladiaynen ya cok zor ama basaricaz İNŞALLAH
Saol cnm içim rahatladiaynen ya cok zor ama basaricaz İNŞALLAH
Rica ederim seval kardesim benden sizlerden destek aliyorum beni motive ediyorsunuz birbirimizi tanimdan birbirimize yardimci oluyoruz
Arkadaslar ders calisirken cok acikiyirum ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?