:) anlatımına bayıldım :)Basen 103
Bel 88
Bacak 52
Göbek 98
Bel bolgem cok kalin birde benim ust bolgem iri hic sevmiyorum boynum kısa ve kalin aynaya baktikca kendi kendime diyorum ki turk flimlerindeki genis gerdanli fabrikatör necmi bey`e benziyorsun
Tabi komiklik olsun diye yoksa haşa en cok saglik için kilo vermek istiyorum bende bir zamanlar 57`yi gordugumde aaa cok sismanlamisim diyordum şimdi 70`i gectim herkes diyor ki kilon fazla degil iyi guzelde bir kilo bir kilo derken damlaya damlaya göl oluyor
evet bende şuan tamda yeşil çayımı içiyodum.ben tadını çok seviyorum aksine.asla şeker kullanmam bitki çaylarında şeker kattın mı bi anlamı kalmıyor zaten.bende limonlu yeşil çay içiyorum hazır.Eveeeet kızlar yeşil çay içmeye davet ediyorum tabi mumkunse sekersiz tadina gelince ben pek sevemedim ama yinede içiyorum benim için şu durumda ağzımın tadı çok önemli değil bir işe başladık sonunu getirelim önemli olan istikrar göstermek ben nane ve limonlu olani iciyorum birde tarçinli olani aldim onun tadina daha bakmadim yeşil çayı dyt degil dr`um tavsiye etti hemde hergun çünkü bilimsel olarak metabolizmayı hizlandirdigi ispatlanmiş
bende senin gibi yesil cayı hiç sevemedim o yüzden karısık mate cayı içiyorum besi biyerde olarak satılıyor içine fazladan bi kaşık yesil cay ekliyorum ve bol limon tadı cok güzel oluyor tavsiye ederim mate ödemi falan atıyor içtikten sonra çişe koşturuyorum tabi ilk zamanlar daha fazla oluyordu demekki ödemi attım başlarda :)))Eveeeet kızlar yeşil çay içmeye davet ediyorum tabi mumkunse sekersiz tadina gelince ben pek sevemedim ama yinede içiyorum benim için şu durumda ağzımın tadı çok önemli değil bir işe başladık sonunu getirelim önemli olan istikrar göstermek ben nane ve limonlu olani iciyorum birde tarçinli olani aldim onun tadina daha bakmadim yeşil çayı dyt degil dr`um tavsiye etti hemde hergun çünkü bilimsel olarak metabolizmayı hizlandirdigi ispatlanmiş
hoşgeldin arkadasım.ekmegi hayatımdan cıkarıcam demişsin ancak bence kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek yemeni tavsiye ederim hem yok tutar hemde yararlıdır ama tam tahıllı olsun kepekli degil.ve her kahvaltıda bir yumurta tavsiye ederim ben kayısı kıvamında haslıyorum daha güzel oluyor üstüne karabiber serpiyorum.yagsız tavada omlette yapabilirsin.şekeri hayatından cıkarman cok güzel.eger aksam 6 dan sonra migden kazınırsa 1 yada yarım yeşil elma yiyebilirsin kendini cok kasma bence.Iyigeceler arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum boyum kısa oldugundan berbat duruyor üstelik bi türlü zayıflıcam diye kıyafet alamıyorum alsamda yakışmıyor güzelim giysilerim dolapta öylece bekliyor ;( ,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı? Umarım emeklerim boşa çıkmaz tartıya çıkmak içn can atıyorum
cnm cok güzel yapıyorsun ama kaçamak yapki arada,diyetten sıkılıp bıkma.1 haftadır asure geliyor eve canım cekiyor ama 1 kasık alıp bırakıyorum tatmin olıyım diye.bende 2 haftada birde olsa canını cektigini ye ama tabi cok agır birşey olmasın :)) azim cok önemli ve kilo vermekte sabır işidir ki ben cok sabırsızım ama 10 kasımda basladim diyete ve bugüne kadar tam 4 kilo verdim valla tartıyı öpüveresim geliyor.ama daha yolun basındayızzHoşbuldum canım evet her sabah bir yumurta ve bebeğime verdigim yumurta sarısından kalan beyazı yiyorum salatalık domates derotu ve az beyaz peynirle. Acayip sabırsızlanıyorum bina öne girdi bu kilolar açıkcası çok dert ettim hiç bu kadar azimli olmamıştım her denediğimde kacamaklarım oldu ama bu sefer olmuyor kendimi dizginleyebiliyorum, ne mutlu bana. Akşamları çok açıkmıyorum eğer olurda açılırsam küçük bi salatalık yiyorum çok zevkli oluyor bakalım inşallah gider bu yağlar bende artık rahat ca eski giysilerimi giyerim u arada ben yulaf yiyorum canım ekmeğin yerine
beni de alın aranıza kızlar :) ben de yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum ama bu 2 ay içinde defalarca kaçamak yaptım yemeyi falan abarttığım zamanlar da oldu. evde eliptik bisikletim var ona biniyorum. bisiklet işini biraz daha arttıracağım az önce cla ve l karnitin sipariş verdim spor yaparken daha fazla yağ yakabileyim diye. genel olarak üst bölgemden hiçbir sorunum yok hatta zayıf bile sayılır. benim sorunum basenlerimde
167 cm boyum var diyete başladığımda 68 kiloydum şimdi 59-60 arası gidiyorum hedefim 54 kilo olmak :) hadi zayıflayalım
Merhaba hayatım boyunca yemek yemeyi aman aman seven bir insan olmadım hep diyetteymiş gibi yaşadım demir eksikliği için kullandığım ilaçlar yüzünden kilo aldım 53 ten 63 oldum ve veremiyorum bir de her akşam işten çıkınca düzenli olarak yarım saat eve yürüyorum eve gidip 1 saat dinlenip yarım saatte eliptik bisiklet kullanıyorum ama sabit kaldım 63 64 tegün içinde neler yediğimi yazayım;
sabah 7.15 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü
7.45 1 adet yumurta
09.30 limonlu yeşil çay
11.50 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü
öğlen 12.30 brokoli karnıbahar salatası ve ya semizotu salatası ve ya ton balıklı salata işyerinde kendim hazırlıyorum
13.30 limonlu yeşil çay
14.30 1 adet mandalina
aralarda 5 adet tuzsuz badem 2 adet ceviz ve 2 adet kayısı 10-15 adet çekirdekli siyah üzüm gün içinde
akşam ise 18.30 evde olunca hemen zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü
mutlaka 7 den önce ya 1 kase çorba yada 1 tabak sebze yemeği
20.30 eliptik bisiklet yarım saat 21.00 1 adet portakal ama gr veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?