Gelin birlikte zayıflayalım,çok mutsuzum :(

Birbirimize destek olalim ben birde keten tohumu kullanmayi dusunuyorum dyt gitmeden once sirkeli su iciyordum dyt olmaz dedi sebebini sormadim soruca size yazarim

boy ve kilomuz yakın birbirine.kararlı gördüm seni hep böyle devam et inşallah akşam yemeği saatinize dikkat edin kızlar en önemli nokta bu bence.buarada sirkeli suyun zayıflamaya etkisi olmadığını açıklamıştı bi doktor tv de haberiniz olsun

Eve asla yasak olan seyleri almiyorum buskivi mayonez cola cips vs vs hamur isi yapmiyorum aslinda kurabiye cok seviyorum ama evde yapmiyorum diyete baslamadan once hazirlik yaptim cig badem kuru kayisi incir leblebi yogurdu evde yapiyorum birde ben et yemedigim icin yesil mercimek nohut fasulye hasladim bes kasik olarak paket yaptim ve her gun yiyeceklerimi planliyorum
Meyveleri az az aldim ama baya yesillik yiyorum dereotu maydanoz brokoli turp beyaz lahana 29 ekimde basladim cok sukur simdilik cok iyi dyt kontrole gittim senin gibi disiplinli hasta gormedim dedi yedigim herseyi saati saatine yaziyorum hatta dolma
Pismis mi diye bir tane yedim onu bile yazdim simdilik bu kadar gelismeleri yazarim

destegin için teşekkür ederim 4.günümdeyim bugun ver 1 kilo vermişim bile :))) bu azimle gidersem inşallah kurtulcam

benimde uyku düzenim çok kötü birgün sabah bir gün öglen kalkıyorum ama özel bir diyet uygulamıyorum gerçekten yediklerime dikkat ediyorum ama yatış saatımi hesaplıyorum mesela gece 2 de yatıcaksam ya aksam yemegimi en gec 9 a dogru yemiş oluyorum yada normal saatimde yani 7'de yiyorum akşam birde elma yiyorum ve mate cayı içiyorum.yeşil çayı içemiyorum tadını sevmedgiim için bol limonlu karısık içiyorum içinde,mate,funda ,yesil çay,kekik ve birsey daha vardı unuttum :) . eminim sende bunlara dikkat edersen cok güzel kilo verirsin

hoşgeldin diyorum o zaman :))

Bende senin durumundayimmm İNŞALLAH cmm moral verdin cok saol :) aynen uuima şekline gore akşam yemeği ayarlamamiz gerekiyor bende yesok cay iciyorum hic sevmiyorum bende dediği n caydan iciyim belki severim teşekkür ler cnm

Gerçekten cok azimlisin iNSALLAH isredgmz kiloya geliriz cnm önerilerinde cok güzel bende badem yiyimm bide ben diyetteyken agzmda yaralar oluyor badem kayisi bunlar biraz daha vitamin yaparmi

Birbirimize destek olalim ben birde keten tohumu kullanmayi dusunuyorum dyt gitmeden once sirkeli su iciyordum dyt olmaz dedi sebebini sormadim soruca size yazarim
bende keten tohumunu kartay diyetinde okumustum o beklencek bisey degilmis hemen bozuluyor mus 1hafta icinde bende korktum valla ne blym
Ama cok faydalıymis yogurtla guzel oluyormuş karatyin kitabında yaziyordu cnm

Kizlar 14 kasımda olctum ...
basen 113cm
Bel 85cm
Göbek 98 cm
Ust bacak 69 cm kizlar metreyle ölctum en cok basende sorunum var görüldügu gibi kilom 68bucuktu simdi 10 gun falann oldu cok sukur 66.800 cok şükür iNSALLAH 55 olurum sizinke paylasmak istedim 1ay sonra yine ölçer im sizlere söylerim hu sekkl sporun faydalarını görüp motive oluruz szde ölçün kızlar

Gerçekten cok azimlisin iNSALLAH isredgmz kiloya geliriz cnm önerilerinde cok güzel bende badem yiyimm bide ben diyetteyken agzmda yaralar oluyor badem kayisi bunlar biraz daha vitamin yaparmi

Ben zaten diyete baslamadan once cok sagliksiz besleniyordum iki ogun meyve yogurt sut hayatimda hic yoktu bunun yanlis oldugunu biliyordum ama yinede yemiyordum ne zamanki tartida 72,5 gordum resmen beynime kan sicradi karar aldim o gunden beri hergun bir saat yuruyus gunde iki porsiyon meyve ve gunde iki kere ev yogurdu gunde 6 ogun yemek cok zor geliyor ama mecburum bu fazlaliklar ins gidecek birde ben hergun bir vitamin hapi aliyirum ve yesil cay tadi da hic guzel gelmiyor

Dyt gittim bir aylik paket aldim paket bitince daha gitmeyeyim diyorum hem dyt para hem yiyeceklere para hem vitamin para arkadasim diyor ki parayi verince daha cok azmediyorsun sizce de oylemi

ozaman bende ölçülerimi yazıyorumm :)
ilk başladığım zamanlar
bel 84cm
göbek 111cm
kalça 110 cm
üst bacak 68cm
kol 32 cm diiiii bunlar 79 kg oldugum zamanlar :)

şimdiki ölçülerim
bel 78
göbek 100
kalça 103
üst bacak 63
kol 28 bunlarda 69.5 luk halim :)))

Super incelmissin tebrik ederim pelincim İNŞALLAH 1ay sonra bende incelrim seni gorunce umut landim cnm

Dyt gittim bir aylik paket aldim paket bitince daha gitmeyeyim diyorum hem dyt para hem yiyeceklere para hem vitamin para arkadasim diyor ki parayi verince daha cok azmediyorsun sizce de oylemi
Bence sen aklina koymussun para vermene artik gerek yok devam et istedigine rahatlikla ulasrsin

Basen 103
Bel 88
Bacak 52
Göbek 98
Bel bolgem cok kalin birde benim ust bolgem iri hic sevmiyorum boynum kısa ve kalin aynaya baktikca kendi kendime diyorum ki turk flimlerindeki genis gerdanli fabrikatör necmi bey`e benziyorsun
Tabi komiklik olsun diye yoksa haşa en cok saglik için kilo vermek istiyorum bende bir zamanlar 57`yi gordugumde aaa cok sismanlamisim diyordum şimdi 70`i gectim herkes diyor ki kilon fazla degil iyi guzelde bir kilo bir kilo derken damlaya damlaya göl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…