boy ve kilomuz yakın birbirine.kararlı gördüm seni hep böyle devam et inşallahBende 29 ekimde 1saatlik yuruyuse basladim gecen haftada dyt gittim cok dikkat etmeye calisiyorum boyum 167 kilom 71 bende de gobek var gun icinde mutlaka sekersiz yesil cay icmeye calisiyorum bende oğün kaciriyordum bugun saat kurdum ara ogunu kacirmamak icin zaten sabah namazina kalkiyorum o zaman ilik su ve kuru kayisi yiyorum sonra bir uyuyorum kalkiyorum saat 11
ama kararliyim bende ins zayiflicam
seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bu yaz bende yaşadım boyumuz aynı ve ben temmuzda 79.3 kiloydum.spora ve düzenli beslenmeye başladım ara ara bırakarak ve suan 70 kiloym hatta biraz daha azım ama reglm suan :) hemen hemen aynı sayılır boyumuz ve kilomuz.merak etme canım verirsin azmet sabır göster gerisi bir şekilde geliyo gerçekten.ve bir not asla ev arkadasına kanıp onunla fast food yeme geçen sene bende ev arkadasım sayesinde dahada kilo aldım saolsun :)
benimde uyku düzenim çok kötü birgün sabah bir gün öglen kalkıyorum ama özel bir diyet uygulamıyorum gerçekten yediklerime dikkat ediyorum ama yatış saatımi hesaplıyorum mesela gece 2 de yatıcaksam ya aksam yemegimi en gec 9 a dogru yemiş oluyorum yada normal saatimde yani 7'de yiyorum akşam birde elma yiyorum ve mate cayı içiyorum.yeşil çayı içemiyorum tadını sevmedgiim için bol limonlu karısık içiyorum içinde,mate,funda ,yesil çay,kekik ve birsey daha vardı unuttum :) . eminim sende bunlara dikkat edersen cok güzel kilo verirsinPelincim cok tesekkur ederim yardimlarin icin ve tebrik ederim hemde; ) darisi benim basima 68den 55 olmak istiyorumama canim ya uyku sorunum var okurken ikinci öğretimdim ordan alışkanlık kaldi sabah yatiyorum oglen3de uyaniyorum rejimde yapamiyorum duzen yok mesala senin gibi kahvaltı yapsam aksamda 8de yesem aksam yemegi mi olurmu ki uyku duzensz olunca iater istmez gece acikiyorim ozamnda meyve tuketiym diyorum cok ta spor yapsam olur mu ii canim ya ne yapsamm
aynı kaderi paylaşıyoruz canım aynı boy ve kilodayız yıllardır kilo alıp vermekten bıktım usandım ama artık tam anlamıyla kilo vermem lazım yoksa aldı başını gidiyor kilolar bende varım seninle
Bende senin durumundayimmm İNŞALLAH cmm moral verdin cok saol :) aynen uuima şekline gore akşam yemeği ayarlamamiz gerekiyor bende yesok cay iciyorum hic sevmiyorum bende dediği n caydan iciyim belki severim teşekkür ler cnmbenimde uyku düzenim çok kötü birgün sabah bir gün öglen kalkıyorum ama özel bir diyet uygulamıyorum gerçekten yediklerime dikkat ediyorum ama yatış saatımi hesaplıyorum mesela gece 2 de yatıcaksam ya aksam yemegimi en gec 9 a dogru yemiş oluyorum yada normal saatimde yani 7'de yiyorum akşam birde elma yiyorum ve mate cayı içiyorum.yeşil çayı içemiyorum tadını sevmedgiim için bol limonlu karısık içiyorum içinde,mate,funda ,yesil çay,kekik ve birsey daha vardı unuttum :) . eminim sende bunlara dikkat edersen cok güzel kilo verirsin
Aramıza hosgeldinn kurtulcaz kilolardan İNŞALLAH cnm; )hoşgeldin diyorum o zaman :))
Gerçekten cok azimlisin iNSALLAH isredgmz kiloya geliriz cnmEve asla yasak olan seyleri almiyorum buskivi mayonez cola cips vs vs hamur isi yapmiyorum aslinda kurabiye cok seviyorum ama evde yapmiyorum diyete baslamadan once hazirlik yaptim cig badem kuru kayisi incir leblebi yogurdu evde yapiyorum birde ben et yemedigim icin yesil mercimek nohut fasulye hasladim bes kasik olarak paket yaptim ve her gun yiyeceklerimi planliyorum
Meyveleri az az aldim ama baya yesillik yiyorum dereotu maydanoz brokoli turp beyaz lahana 29 ekimde basladim cok sukur simdilik cok iyi dyt kontrole gittim senin gibi disiplinli hasta gormedim dedi yedigim herseyi saati saatine yaziyorum hatta dolma
Pismis mi diye bir tane yedim onu bile yazdim simdilik bu kadar gelismeleri yazarim
bende keten tohumunu kartay diyetinde okumustum o beklencek bisey degilmis hemen bozuluyor mus 1hafta icinde bende korktum valla ne blymBirbirimize destek olalim ben birde keten tohumu kullanmayi dusunuyorum dyt gitmeden once sirkeli su iciyordum dyt olmaz dedi sebebini sormadim soruca size yazarim
Gerçekten cok azimlisin iNSALLAH isredgmz kiloya geliriz cnmönerilerinde cok güzel bende badem yiyimm bide ben diyetteyken agzmda yaralar oluyor badem kayisi bunlar biraz daha vitamin yaparmi
ozaman bende ölçülerimi yazıyorumm :)Kizlar 14 kasımda olctum ...
basen 113cm
Bel 85cm
Göbek 98 cm
Ust bacak 69 cm kizlar metreyle ölctum en cok basende sorunum var görüldügu gibi kilom 68bucuktu simdi 10 gun falann oldu cok sukur 66.800 cok şükür iNSALLAH 55 olurumsizinke paylasmak istedim 1ay sonra yine ölçer im sizlere söylerim hu sekkl sporun faydalarını görüp motive oluruz szde ölçün kızlar
Super incelmissin tebrik ederim pelincimozaman bende ölçülerimi yazıyorumm :)
ilk başladığım zamanlar
bel 84cm
göbek 111cm
kalça 110 cm
üst bacak 68cm
kol 32 cm diiiii bunlar 79 kg oldugum zamanlar :)
şimdiki ölçülerim
bel 78
göbek 100
kalça 103
üst bacak 63
kol 28 bunlarda 69.5 lük bir halim :)))
Bence sen aklina koymussun para vermene artik gerek yok devam et istedigine rahatlikla ulasrsinDyt gittim bir aylik paket aldim paket bitince daha gitmeyeyim diyorum hem dyt para hem yiyeceklere para hem vitamin para arkadasim diyor ki parayi verince daha cok azmediyorsun sizce de oylemi
incelirsin canım inşallah umudunu sakın kaybetme başarıcazSuper incelmissin tebrik ederim pelincimİNŞALLAH 1ay sonra bende incelrim seni gorunce umut landim cnm
AMiN cok tesekuur ederım cnm bnm ıyıkı varsınnn:)incelirsin canım inşallah umudunu sakın kaybetme başarıcaz
sende iyiki varsın canım :)AMiN cok tesekuur ederım cnm bnm ıyıkı varsınnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?