- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
yarına yaparsın artık pink devir totoyu yat ne tatlısıSütüm çok azmış zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarına yaparsın artık pink devir totoyu yat ne tatlısıSütüm çok azmış zaten![]()
Ayy bende gelin bohçası topiği sandım bohçayla gelinle düğünle sana yağın ne alakası var diyorum
Ellerinize sağlık:)
Ellerine sağlık canımHarika bir sunum olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
![]()
Ellerine sağlık, uyukluyordum ki.. Tarifi görünce uykum kaçtı, hemen mutfağa koşup malzemem varsa bende deniycem
Yarışmada başarılar![]()
Yapmayı düşünüpte cesaret edemediğim tarif.. Hakkını vermiş canım benim ellerine sağlık başarılar diliyorumm![]()
aa cok sık bı tatlıı .. zengın duruyoo gorunusuu .. basarılarr
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dillerim![]()
Değişik güzel bir tatlı olmuş.Sunum da süper.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.
Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))Ahahahaçok yaşa emi güldürdün beniii :))) çok teşekkür ediyorum :)
Ablacım çok sağol teşekkür ediyorum :):)
Pinkoo ciddi misin senmaşallah inşallah bende senin gibi hamarat olurum özendim şuan sanaaa :)))) çok teşekkür ediyorm :))
Kuzum eminim sen daha iyisini yaparsın :) çok sağol teşekkür ediyorum tatlımm:)
Çok sağolun teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim :)
Çok teşekkürler sağolun :)
Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))
Ciddiydim de sütüm çok az, tarife yetmez yapamıyorum o yüzden![]()
haha ınsallah canım nıyetım vaar yola cıkıp gelıcem donusum muhtesem olcak ama 1.lık beklemeyın bendenseni de alsak canım sahalara nasıl olur![]()
ne zaman canım hazırlıklı olalımhaha ınsallah canım nıyetım vaar yola cıkıp gelıcem donusum muhtesem olcak ama 1.lık beklemeyın benden![]()
Ellerine saglik.yarismada basarilaar
Ellerine sağlık canım, başarılar:)
adı da görünüşüde değişik bir tatlı
yarışmada başarılar![]()
Hamaray mechommmm ellerine saglik : ) basarilar dilerimmm : )
Sunumunuz çok hoş. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :)
ooo evmaa tarçından çatalın ne güzel öyleeline sağlık canım başarılar
bende deniycem bunu bir ara![]()
Yavrumm bu ne güzellikkk.. anında denicem bunu resmini atarımm.. tarifin birebir değilmi.. ben bunu gördüm nette tee.. o zaman ne güzel bir görüntü demiştimm..ellerine sağlıkk.. başarılarr yavruu..
canım krepin içinde şeker göremedimm yokmudurr.. bu hafta sonu yaparım bunuu...![]()
Değişik bir tatlı olmuş ellerinize sağlık başarılar