gelin buketim nasıl?

benim de hayal ettiğim renkler ama bence karıştırmalısın canım renkleri böle çok ayrı ayrı olmuş süslemesi olucak mı tül vs.?

ben çok beğendim. kenarlarına bir sıra yeşil yaprak geçilseymiş belki daha gösterişli olurdu. tebrik ederim bu arada Allah mesut etsin:)

Evet canım tabiki tül ve kurdela olacak sapında ama sorun şuki ortancada renkleri karıştırma durumu olmuyo sanırsam. Çünkü çiçekler yerinden oynamıyo ama denemekte yarar var 2-3 yaprak bozulsa sıkıntı olmaz galiba

bayıldııımmm tam bnm hayalim olan bi buket olmuuşş:)) renkleri karştırmasanızda olurr hayırlı olsun :)

kır düğünü mü?

hayır canım ama ben 2 tane çiçek kullancam. Bu gösterdiğim dış mekan çekimlerinde kullanacağım çiçeğim.

Allah mutlu mesut etsin canım :)

Amin canım.

ben çok beğendim. kenarlarına bir sıra yeşil yaprak geçilseymiş belki daha gösterişli olurdu. tebrik ederim bu arada Allah mesut etsin:)

Ben yeşil yaprakları hiç yakıştırmadım hatta çevresinden birkaç tanede çıkardım Teşekkürler yorum için.

Çok beğendim, mutluluklar

Darısı bekarlara canım...

bayıldııımmm tam bnm hayalim olan bi buket olmuuşş:)) renkleri karştırmasanızda olurr hayırlı olsun :)

Beğenmene sevindim canım. İnşallah sen daha güzellerini alırsın

çook hoşmuş canım ve ben renklerine bayıldım süslenince daha da güzel olcaktır eminim:) çiçekleri nerden aldın acaba canm

Bence harika. Sade şeyler daha şık duruyor bence. Renkli olması da resimler açısından iyi.

çook hoşmuş canım ve ben renklerine bayıldım süslenince daha da güzel olcaktır eminim:) çiçekleri nerden aldın acaba canm

Beğenmene sevindim. Çiçekleri Eminönü'nde Şark Han'ın üst katındaki çiçekçiden aldım.

çok güzel çiçeğiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin

Çok teşekkür ederim

Bence harika. Sade şeyler daha şık duruyor bence. Renkli olması da resimler açısından iyi.

Bende sadelikten yanayım ve oldum olası ortancaları severim

Ya çok güzel... Bayılıyorum böyle buketlere...
Altını da beyaz bir şık kurdale ile süsleyebilirsin mesela
Hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar...

Kimse beğenmedi ama siz beğendiniz bana moral oldunuz. Bir an değiştirmeyi düşünmüştüm sizden gelen yorumlarla kendime geldim Çevresine tül geçircem birde kurdele tamamdır

Kimse beğenmedi ama siz beğendiniz bana moral oldunuz. Bir an değiştirmeyi düşünmüştüm sizden gelen yorumlarla kendime geldim Çevresine tül geçircem birde kurdele tamamdır

bugün bende hiç beklemediğim anda hazır gül demeti buldum.. annemin ısrarları sonunda aldım, bişeyler yapıp güzelleştiricez bakalım nasıl olacak bu ortancalardan da vardı baktığım yerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…