- Konu Sahibi godzilla06
-
Erkek tarafı düşünmeli bunu. Yemek işini onlar halletmeli yani.arkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
Yemeyi ayarlayan erkek tarafı olmalı ama.Çeyiz serme kız tarafının sorumluluğunda..
Canim ceyiz sermede erkek tarafi getirir yenilwcekleriarkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
Bende çeyiz çıkartma yapmadim ama evi yengelerim teyzem arkadaslarım görümcem kv hep beraber yerleştirdik. Yemegi erkek tarafı ayarlar canım.arkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
Aslinda belki onlar bunu bildiginzu dusunuyordurahh bi bu iş erkek tarafının desem diyebilsemnişanlıma bugün söyleyeyim o yoklasın bakalım bi anasının ağzını baktık onlarda tık yok ben halletmeye çalışayım artık olmazmı ki
benim çeyizim serilirken kaynanam öğle arasında atıştırmaklık bişiler getirmişti zaten işden güçden yemek yemeye fırsat olmuyo zaten ben komsu ilden geldiğim için bigünde bitirmemiz gerekiyordu işleri bitirdik kaynanam evinde yemek hazırlatmıştı akşam yemeğini orda yedik geri döndük...sen işine odaklan boşver millet ne yicek ne içeçekarkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
Bak cnm.sevmedigin insanlar olabilir.her kez herkezi sevmek zorundadegil.ama saygi duymak gerekir.mutlaka oyle yapiyorsundur.birak k.v.nindearkadaslari gelsin.onunda oglunun muruveti.on da mutlu olsun...boyle seyler hayatta bir defa oluyor.birakher kez tadini cikarsin.sende yaptir guzel seyler,yiyin icin.su olumlu dunyada sikinti etme boyle guzel anlari.yasa ,ve yasat...ailen guzel yemekler yapsin.cayin yanina da tatli.zeytin yagli sarma sarsin.oh neguzel.mutlu ol sen yeter...ins.cok mutlu olursun.arkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
Guldurdunuz beniiiii.Erkek tarafı getiriyordu yiyeceği, doğru diyorsunuz. Sanırım Bursalısınız. Ay keşke ben de gidebilseydim godzillanın çeyiz sermesine, bayılırım ben böyle şeylere :)
mutluluklararkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
bu arada erkek tarAFI yapararkadaşlar sizlerden bi ricam olucak. Yakın zamanda düğünüm var Allahın izniyle. Bu haftasonu eşyalarımız çeyizi fln götürecektik nişanlımla yerleştirmeye başlıcaktık. Ben öyle çeyiz çıkarma olayı fln istememiştim hiç. ama benim arabam eşyaları alacak gibi değil defalarca gidip gelene kadar nişanlımın bi arkadaşının kamyonetiyle götürelim dedik. ve dün akşam kayınvalidem hiç sevmediğim bi arkadaşınıda çağırdığını söyledi oda gelecekmiş benim evimi sermeme.... Her neyse mevzum o değil. Eee iş bukadar büyüdüğüne göre bizim ne yapmamız lazım gelenlere yemek fln da mı ikram etmeliyiz. Yahu çalışan insanlarız haftada bir iznim var onuda hiç dinlenmeden evi düzenlemekle uğraşacaktım şimdi birsürü kişi geliyo onların gönlünümü yapcaz ev mi yerleştircez sinir oldum. Neyse uzatmadan sorayım sizlere bana fikir verin lütfen. ne yapmamız lazım. sevmediğim insanlarda gelicekmiş sırfff meraklarından ben şimdi ne yapıyım hazırlık olarak fln. Nedir yani bunun yolu yordamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?