- 6 Mart 2013
- 255
- 289
- 103
- 37
- Konu Sahibi godzilla06
-
Bastira bastira sevmedigim insanlari cagirmis kaynanam diyorsun e bu durumda zikkim yesinler mi diyelim...
Söyle hepsine lahmacun oturup yesinler ne ugrasiyorsun hazirlukla falan yada kaynanan yapıp getirsin ben çalışıyorum vaktim yok de
Öncelikle Allah tamamına erdirsin, ömür boyu mutluluk nasip etsin. Çeyiz sermede yiyecek-içecek ikram ediliyor ama bunu kız tarafı mı karşılıyor erkek tarafı mı onu bilmiyorum. Bol dedikodulu, sinir bozucu ama bir o kadar da eğlenceli geçeceğinden emin olabilirsiniz.
Yani ben kendime yapmadım ama bnm bildigim o gunki yemekleri oglan tarafi hazirlar. Yani bizim burda öyle. Kiz tarafi ev yerlestirir oğlan tarafi ceyizin nakliyesi tasinmasi ve yemek isini halleder. Ister pogacaydi sarmaydi seklinde gün yemekleri yapilir yada ugrasmamak adina lahmacun pide cantik giboo seyler hazirlatilir. Aldir kaynana kisiye göre kir pidesi ayran, o sevdigi arkadasiyla oturup yesinler. :-D
Bence hani gün verirken yapılan seyler var ya kısır salata kek o tarz bir sofra kurabilirsin bunlarıda hazır alabilirsin ev yemekleri satan bir yerden ruhları duymaz ben yaptım de masaya koy masayada tabakları vs Self servis gibi yap ben öyle yapmıştım dolma kurabiye vs de ekle ben yaptım de çay yapmak istemezsen dışardan içecek alırsın bardaklarında yanına koyarsın missssss
Erkek tarafı getiriyordu yiyeceği, doğru diyorsunuz. Sanırım Bursalısınız. Ay keşke ben de gidebilseydim godzillanın çeyiz sermesine, bayılırım ben böyle şeylere :)
Pide soylersin olur biter niye dert ettin bu kadar anlamiyorum ya da eşine soyle kimseyi istemiyorum diye kafan rahat olsun
ayyy ankaradaysan çık gell :)) beklerim
Yani ben kendime yapmadım ama bnm bildigim o gunki yemekleri oglan tarafi hazirlar. Yani bizim burda öyle. Kiz tarafi ev yerlestirir oğlan tarafi ceyizin nakliyesi tasinmasi ve yemek isini halleder. Ister pogacaydi sarmaydi seklinde gün yemekleri yapilir yada ugrasmamak adina lahmacun pide cantik giboo seyler hazirlatilir. Aldir kaynana kisiye göre kir pidesi ayran, o sevdigi arkadasiyla oturup yesinler. :-D
Tabi kendi evinde yap önce çalıştır hak etsinler mamayıvalla kısır fln yaparım zaten yeterki laf söz etmesinler istiyorum herşeyi beğenmeyen hep kulp bulan tipler olacak çünkü. Ayrıca annemin evinde değil de kendi evim eşyalar gidince orda yapayım demi ikramımı
Tabi kendi evinde yap önce çalıştır hak etsinler mamayıBen öyle yaptım herkes gündeki gibi kendi servisini kendi aldı yorulmamısta oldu ama ev yemekleri yapan yerlerde cidden güzel ürünler oluyor çeşidi bol koy laf söyleyemezler gözleri doyur sonra mideleri ben kısır börek patates salatası kurabiye kek pasta bide pide almıştım sadece pasta ile pide dışardan demiştim gerisini ben yaptım dedim pastayıda gittim en pahalı yerden aldım sırf ne olur ne olmaz diye millet bir acayip çünkü abuk sabuk konuşur zaten direkt nikah kıymıştım ben para gitmesin diye bare burda çok olsun mamalar laf edemesinler dimiştim çokda beğenmişlerdi
Aynen kız boşver ben yaptım de ama :)çok güzel dedin ya ne varsa hazırlarda var kendimi yormaya gerek yok :)) zatenn canım çıkıyo hem iş hem koşturmaca. Beğenen yer beğenmeyen daha iyisini getirsin yiyelim :))
tabi ki kendisi hazır hamurla börek yapıyo hamuru ben yaptım diyoo hamur paketini gördüğüm halde bende faturaları göstererek öyle ben yaptım diyeyim :))Aynen kız boşver ben yaptım de ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?