Gelin Evi programi

ya yaptıkları külliyen terbiyesizlikte, yer neresi hatırlamıyorum, kızın ablası bildiğin bağırıp tepiniyodu polise, gram haklılık payı varmış gibi, gelinin ablası daha hevesliydi gelin adayından, içimden polis buna bi tane çaksa yeri dedim yani yalan yok, bu ne şımarıklık yaw
Aynen öyle canım bakalım daha neler göreceğiz ama cidden sinir ve psikolojiyi alt üst ediyor lar

sakaryaymış buldum

Gerçekten çok sıradaki kelepçeli evlilik teklifi :)) acaba evlendi mi bunlar iyi yapmış polis git parkta yap teklifi yolüzerine kapatmak ne demek ya hamilesi hastası yaşlısı ölü SÜ var akıl hastası bunlar yeminle.bi tane De istanbul da vardı köprüde evlilik teklifi

Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.:confused:

Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. .. Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off :kızgın:

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim :KK50:

kizlar hemen bi edit: ben ilk ve tek bolumu izledim, bana da cok tuaf geldi. Misafirim takipcisi olunca heyecanla izledigi icin bi anlik gaflletle onunla yorumlayip esime anlattim. Konu konuyu acti (eskilerden) ve tartistik, yoksa o prg yuzunden degil. Yaziyimda yanlis anlasilmasin hemen:63:

Bende seyrediyorum arada. Ancak once evlerini nasil dosemisler ona bakarim. Sonra degistiririm bide sonuna dogru dugunde kac para toplanmis ve kac puan verdiler ona bakarim.:halay::KK53: Aradaki ki kisimlara bakmam. Etkilenme kisiye gore degisiyor malesef.

Şerefsiz karı sen kimsin be polise bağırıyorsun. Birde görev başında alkol filan mı kullaniyorsunuz diyor. Ben kadın polis olsam orada saçından tuttuğum gibi polis otosuna sokardım. Hadi karakolda da çemkirsin. Pislik bunlar ya hepsi pislik.

O bagirip yirtinan kiz da evlenme programlarinda dolasan bir baaayan .:confused:

Evlilik programındakileri pek bilmiyorum çook iyi tanınanlar harici :/ Solmaz-Nurettin mi Nurullah mı biri, bi de Kaan aşk üçgenini biliyorum. Neticede her şeyden bi şey bilmek lazım değil mi? :KK70:

Ne diyeyim yani, evlilik teklifi için yolu kapatan adamın aklına şey edilir... O yoldan ambulans geçecek, belki biri bir yere yetişecek, insanların zamanlarından, hayatlarından gasp işte ve bunu savunuyor. Herkeşşler beklesin, nidenn? Çünküm o evlilik teklifi alacak, dünya duracak. Şaka ötesi. Buna sinirlenilir işte.

Evlilik programındakileri pek bilmiyorum çook iyi tanınanlar harici :/ Solmaz-Nurettin mi Nurullah mı biri, bi de Kaan aşk üçgenini biliyorum. Neticede her şeyden bi şey bilmek lazım değil mi? :KK70:

Ne diyeyim yani, evlilik teklifi için yolu kapatan adamın aklına şey edilir... O yoldan ambulans geçecek, belki biri bir yere yetişecek, insanların zamanlarından, hayatlarından gasp işte ve bunu savunuyor. Herkeşşler beklesin, nidenn? Çünküm o evlilik teklifi alacak, dünya duracak. Şaka ötesi. Buna sinirlenilir işte.
Ooo solmazi bilmeyen yoktur her halde :halay:
Peki ya bu kadar yapilan karsisinda hic bir sey yapilmamasi en sacma olani degil mi ? Polisle resmen dalga gecilmis hakli gibi atarli atarli konusulmus. Insanlar cok degisik

Hep vardı Milana böyle bir kesim; eskiden beri bunun yarışında olan, bekleyen, diplomasını duvara asıp, pembiş yastıklarını kabartmaya devam edenler... Şimdi göz önündeler. Zaten çarpık olanın, rezilliğin, saçmalığın, abartının yeridir tv ekranları salt bu program için söylemiyorum. Genellemiş olmak da istemiyorum, yoksa herkesin hayatı kendine ama göz önünde olunan konuşuluyor, inceleniyor haliyle.
Reyting demek bu biraz da.

İşte benim stilim, Gelin evi vs vs... BBG ile başlayan bir serüven...
Özel hayat merakımızın ekran yansımaları bunlar :)
gangstam ben gormedim valla bu kesimi
tamm okumayip evlenrn yada univ mezunu olup calismayip evlenen tanidiklarim var benim de ama boyle bir abarti , evlilikle var olan , gosteris meraklisi kesime denk gelmemisim hic
o kadar cqhiller ki yetistirecekleri nesilden cok korkuyorum gercekten :(

Elin oğlu diplomanıza değil yaptığınız pilava bakar hanımlar ehehe şaka yahu :) Ciddiye almayın şu programı, bir ödül veriliyor sonunda o ödülü almak için komşusundan eş dosttan bilezik altın toplayıp katılan bile vardır. Kendilerini o programda birebir yansıttıklarını sanıyorsanız yanılırsınız.

Bence kadının Einstein'i bilmemesi değil , bilen birinin programa katılması ironik.
Ben yemek yaparken bile kendi kendime okuduğum kitapları irdelerken, insanların tek dertlerinin beğenilmeyen yatak başlıkları -kendilerince muhteşem mutfaklarının, kurdukları masaların,çeyizlerin...vs - kötü yorum almış olması...
İnternette ara ara bölümleri atlayarak izliyorum fazlası beynime dokunuyor.

Konu sahibi bu doğrudan veya dolaylı eşimle tartışma konusu bile olmaz. Sadece güleriz

Bu programlardan nefret ediyorum açıkçası. Gündüz tv de izleyecek bir şey bulamıyorum bu nedenle.

Tekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.:confused:

Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. .. Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off :kızgın:

umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim :KK50:

kizlar hemen bi edit: ben ilk ve tek bolumu izledim, bana da cok tuaf geldi. Misafirim takipcisi olunca heyecanla izledigi icin bi anlik gaflletle onunla yorumlayip esime anlattim. Konu konuyu acti (eskilerden) ve tartistik, yoksa o prg yuzunden degil. Yaziyimda yanlis anlasilmasin hemen:63:
o kızlar bana evinde bir mobilya çizilse öfkeden deliye dönecek
elaleme gösteriş amaçlı bir sürü ıvır zıvır alan
sanki sırf evli desinler diye evlenenler tipler gibi geliyor
yanılıyor da olabilirim ama bana evdeki eşyasıyla düğünüyle altınıyla gelinliğiyle birilerine hava atmak çok avamca geliyor

Elin oğlu diplomanıza değil yaptığınız pilava bakar hanımlar ehehe şaka yahu :) Ciddiye almayın şu programı, bir ödül veriliyor sonunda o ödülü almak için komşusundan eş dosttan bilezik altın toplayıp katılan bile vardır. Kendilerini o programda birebir yansıttıklarını sanıyorsanız yanılırsınız.
şey aklıma geldi bizim bir komşumuz kızını istemeye geldiklerinde annemin gümüş kaşık takımını kristal bardaklarını istemişti
ayrıca bu devirde bir oda dolusu çeyiz yapan kız olduğunu da düşünmüyorum çoğu elindeki cep telefonundan dolayı dümdüz bir atkı bile öremez
dediğin gibi oradan buradan topladıkları çeyizlerle eşyalarla bile hava atıyor olabilirler

Back
X