- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.692
- 898
- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
Gelin evi = kocisimle kahvalti keyfi kezbanlari yarisiyor...kim daha zengin, kim daha cok altin topladi, kim daha cok para harcadi
Bir kere sirf meraktan actim baktim 10 dk dayanamadim. Durumlari daha iyi olan sonradan gorme kezbanlar giris katinda oturan orta halli oldugu belli bir kizcagizi ezip asagiladilar, rezildi
Tom ve Jerry izleyin daha iyi
Hak veriyorumkatiliyorum! acaba Turkiyede cokmu populer bi program diye merakta ettim dogrusu
Ben de gördüm. Üzülsem mi gülsem mi bilemedim o anEkşi de gördüm videosunu , biri Einstein a bu kim diye soruyordu ...
yanlis konuya mi yazdiniz bana mi oyle geldikiKonu sahibi arkadaşım sabrına ve sevgine güveniyorsan yap. Benim 3 ve 1.5 yasinda oğullarım var ilk bir yıl çok zor geçiyor ama sonuca değer diyorum. Bütün sorumlulukları bende olmasına rağmen çok keyif alarak büyütüyorum onları tavsiye ederim. İlk çocuk ne kadar büyürse kıskançliklari o kadar artıyor çevremde bunun örneklerini çok gördüm.
Evet canımyanlis konuya mi yazdiniz bana mi oyle geldiki
Bi an dedim noluyo banaEvet canım
bende tekrar ciktim yazdigim yere tekrar baktim yanlis yere mi yazdim diyeBi an dedim noluyo bana
bende tekrar ciktim yazdigim yere tekrar baktim yanlis yere mi yazdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?