- 19 Aralık 2016
- 54
- 41
- 8
- 33
- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
Ben bu programlari kim ciddiye alip izliyor diyordum meger siz onlardan biriymissiniz... Gercekten cok ilginc
Sanırım teksin:))))
Bu program çok saçma zaten
ben gördüğümde hemen kanal değiştiriyorum
Nasıl katlanıp izleyebildiniz :)
Şu programa katılan ve izliyenlerin zeka seviyesinden ciddi ciddi şüpheliyim.
bende o programa bakınca keske beyaz tonları alsaydım mobilyaları derim. herkesin hayatı farklı oradakilerde sorun yasayabiliyorTekrardan merhaba! Bu sefer benimki pek dert sayilmazda fikirlerinizi almak istedigim bi gunu yazmak istedim. Cok sevdigim bir abla gecenlerde bana oturmaya geldi ve gelin evi diye program varmis onu acip beraber izledik. Malum Turkiye'de yasamadigim icin daha once hic duymamistim. Neyse, izledik bitti, fakat tum program boyunca bu ablam resmen agladi. Bana sunu yapmadilar bunu yapmadilar, bak el kadar kizlara ne kadar guzel ote beri almislar falan fistik... Ayni zamanda benide soru yagmuruna tuttu sana da bunu aldilarmi yaptilarmi vs.
Zaten evlilik surecim bayaga sancili olmustu diger konularimdan bilirsiniz. KV ile hiiiic anlasamadik ama geldi gecti o konular. Bu prg izleyince gecmis sanki dun olmus gibi gaza geldim, esim aksam gelince cocuk gibi tartistim ve cok utandim sonradan
Esim bana dogum izninde evde kala kala kafayi yiyeceksin vs diye bi suru laf dedi... Velhasil bir daha izlemeyecem boyle seyleri ya hemen gaza geliyorum... valla evde olmaktan okudugum bolumu, is yerimden cok uzaklastim bam baska biri olmaya dogru gidiyorum herhalde off off
umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim
Şu programa katılan ve izliyenlerin zeka seviyesinden ekşi de denk gelmiştim ,biri EinStein i tanımıyordu bu kim diye soruyordu .
İnş evlilikte ki tek derdiniz mobilya rengi olur diye dua etmek geldi size içimden ...bende o programa bakınca keske beyaz tonları alsaydım mobilyaları derim. herkesin hayatı farklı oradakilerde sorun yasayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?