Gelin evi

heleki ben country tarzı seven biri olarak bu ev bana hiç hoş gelmedi..zevk meselesi tabi ama benim fikrim bana çok abartı ev geldi,özellikle salon sanki boğuldum..o perdeler salon takımının modeli ne kadar ağır bir model..yatak odası simsiyah perdeler yatak örtüleri oysa açık renkler tercih etseniz daha aydınlık daha hoş bir atmosfer olur..

mutlulukla huzurla oturun
ama bana pek şaşalı geldi göz yorucu abartı benlik olmamış yane

Canım Rabbim yeni yuvanda huzur versin İnşallah. Ağız tadıyla eşyalarını kullanmayı nasip etsin.

bakarken ben yoruldum (((
allah kolaylık versin bence büyük eve çıkmadan eşyanı azalt çok aşırı abartılı

sadece "güle güle otur" densin diye açılmıyordur herhalde bu topik diye düşünüp gerçek yorumumu yapacağım.
topkapı sarayı bile daha sadeydi yav bu ne böyle.hiç beğemedim,boğuldum.hadi klasikçisin ondan öyle yaptın diyelim ya o duvardaki üst üste iki resim ne Allah aşkına,üstelik koltuğun hemen üstünden başlıyor?her taraf şatafat ama avize çok basit.bence salonda en gösterişli aksesuar avize olmalı.hele o kırlentler akıllar zarar.perdeler de canımı baklava istetti.yatak odası cibinliği atarsa güzel.

bu evin 140 metrekare olduğuna emin misiniz?odalar dapdar.

cok kalabalik bi ev.. benim tarzim da degil fazla agir.. ama ne onemi varki sizin eviniz siz begenmissiniz sonucta onemli olan bu.. mutlulukla yasayin..

Öncelikle zek senin zevkin güle güle otur.
Amaa... O kadar ağır ve klasıik mobilyalar, o kadar koyu renkler seçmişsin ki yeni gelin evi bu mu diye şok oldum. Yatak odan çok iç karartıcı bana göre. Salonundaki altın rengi de birbirini boğmuş. Çok göz yoruyor. oturma odan bile anne salonu gibi.

Yine de zevk senin

Evin küçük değil.140 m[SUP]2[/SUP] pekçok insan için büyük bile sayılır ama heryer eşya eşya perde perde.Üstüne üstüne geliyor insanın.Herkes modern mobilyadan hoşlanmak zorunda değil elbet ama ben beğenmedim açıkçası.Yuvanızda ağız tadıyla yaşamanızı dilerim

yeni dikkat ediyorum salon yemek takımının sandalyelerınde de ortu var..abbboooooo...bence burhan altıntopu bile geçmişsin sen ..demek gerçekmiş demek varmış...

Ben sandalyelerdeki örtü çeyiz serme sebebiyle orda sanmıştım ama değilmiş.Bence o örtüler diğerleriyle dönüşümlü olarak kullanılsa daha iyi olur.Benim evimde hiç örtü/ dantel yok.Sadece masamda modern bir örtü var.Birisi mobilyacı dükkanı gibi demişti:) Zevk meselesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…