- 16 Nisan 2012
- 59
- 0
- 46
- Konu Sahibi s_akgun1982
-
Kitsch ('Kiç' diye okunur) varolan bir tarzın aşağı bir kopyası olan sanatı sınıflandırmak-ifade etmek için kullanılan Almanca bir terimdir. Bu terim ayrıca, kibirli ve bayağı bir tada sahip şeylere ve ticari kaygılarla üretilmiş olan banal, rüküş ve sıkıcı ürünlere gönderme yaparken de kullanılır
hemen anlamına baktım da gerçekten ağır olmuş bu itham arkadaşım..alaturka diyebiliriz ama bu biraz ağır kaçmış..
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
canım benim hep bunları kim alır acaba dediğim herseyı almıssın..kusura bakma ama o perdeler çok kötü ..alaturka ..klasık diyemeyeceğim avangart dedıklerı tamamıyle abartı dekorasyon çeşidi hiç bana hitap etmıyor..sen huzurluysan ıcınde sorun yok tabıkı ama ben bır gun bıle duramazdım evınde...burhan altıntopun ev dekorasyon tarzına benzettım salonunu...
ya arkadaşlar... bazılarınız ne kadar acımasız ve kırıcı olabiliyorsunuz.. ben ev hakkında yorum yapmayacam.. iyidi veya kötüdür.. eleştiri tabi ki olur ..yok avam yokk altıntop vs.vs.. bunlar çirkin şeyler.. hem de çok çirkin.. biri siğze elbisen ne kötü, saçın ne kötü makyajın ne kötü çok çirkinsin dese ne hiisedrsiniz.. siz emoati yapın eğer yapabiliyorsanız ve o arkadaşımızı nasıl kırıp incittiğinizi düşünğün eğer düşünebiliyorsanız.. yazık.. hem de ço k yazık.. bu yorumlardan utanç duydum... eleştirinin bir dozunun olabileceğini anlamaktan uzak yorumlar... mimar olan veya diğerleri kişi bunu seçmiş olabilir yapıcı eleştiri yapan zeki insanları çok daha fazla severim.. ama yıkıcı eleştiri sahiplerin hiç sevmediğim gibi ev sahibesi adına hadddim olmadan bu davranışlarını kendilerine iade ederim..[/QUOTE
bu msjı yüz kere beğenesim geldi.bravo arkadaşım.tebrkler.
yazık o kadar çeyize neden o kadar çeyiz aldınız ki verilen paraya yazık cidden içim acıdı şimdi yanı 20 tane nevresim 4 takım yatak örtüsü falan .aşırı derecede abartı ve gereksiz burdaki çeyizlerde de gördüm 5 tane sürahi 4 tane yemek takımı 2 tane su takımı bilmem ne cidden ne gereği vr kendi çeyiz listeme ve aldıkalrıma bakıyorum annemin 22 yıldır mutfağında evinde kullandıklarına bakıyorum arkdaş fzla bile almışım dıyorum.. bir süre snra fzla eşyaya hurda gözüyle bakıyor insan attıkca ferahlıyor ferahladıkca dha da atası gelıyor insanın :) inanın misafirlik çatal kaşık ve porselen hariç(birde nevresm ve battanıyeler çifter) onn haricnde herşeyim 1 tane fazlasına gerek yok...böyle evleri doldurmaya da ...aslında evinizin büyklüğü güzel ama salon koltuklarınız o kdr byk ki araba gbi geldi bna salonu kaplamış daraltmış...salondaki fonlar çk sıkmış salonu. ben zaten bir duvarda bir cam varsa küçük ; perdeyi neden duvardan duvara yaptırırlar anlamıyorum bir türlü de anlam veremıyorm duvardan duvara perde nedir allah aşkına bir bayan arkdaşımızn biri bana açıklamasını yapabilir mi????duvara elbise giydirmiş gibi duruyor yalnış anlamayın size özel değil söylediğim çok kişide gördm duvara perde diktiriyorlar böyle bir mantıksızlk olabilir mi sadece cam kadar perde diktirilse noluyor yni duvarların hatrı mı kalıyor anlamadım :)
Kitsch ('Kiç' diye okunur) varolan bir tarzın aşağı bir kopyası olan sanatı sınıflandırmak-ifade etmek için kullanılan Almanca bir terimdir. Bu terim ayrıca, kibirli ve bayağı bir tada sahip şeylere ve ticari kaygılarla üretilmiş olan banal, rüküş ve sıkıcı ürünlere gönderme yaparken de kullanılır
hemen anlamına baktım da gerçekten ağır olmuş bu itham arkadaşım..alaturka diyebiliriz ama bu biraz ağır kaçmış..
iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?