Gelin evi

Alaturka da diyemeyiz, klasik de diyemeyiz arkadaşım. Bazı objeleri tek tek ele alırsak diyebiliriz belki ama hepsi bu yoğunlukla bir araya geldiğinde, aralarına da dantel sandalye örtüleri, oyuncak bebekler, devasa plastik çiçekler serpiştirilince ancak "olmamış" denilebilir. Renklerden ve şatafattan anlıyoruz ki amaç evi zengin göstermekmiş, ancak çok aşırıya kaçılmış. Kimsenin zevkine karışmak kimsenin haddine değil elbette, ama "ay çok klasik olmuş evin" yorumlarını okuyunca yazmadan duramadım, klasik dekorasyon anlayışı böyle bir şey değil. "Kitsch müzesi" tabirininn de arkasındayım. Neticede ev sahibi evinden memnun, alt tarafı yorum yapılsın diye açılmış bir konu bu, ve benim mimar olarak yorumum budur.

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Bekarım Evliliğe doğru giden bir ilişkim var kısacası evliliğim yakın herzamna bembeyaz ev hayal ediyorum temizliğin zorluğu hiç umrumda da değil insanların ne söyledğide ben nasıl mutlu olacaksam o önemli eviniz hiç tarzım değil ama eğer derseniz ki ben eşimle bu evde cok mutluyum işte ozaman ben bu evi tarzım olmamasına rağmen beğenirim önemli olan sağlık mutluluk huzur ve hayallerinin tümüyle tasarladığın bi evde oturmak senin hayal,n bu ise mutluysan ben tarzım olmamasına karsın çok beğendim Allah sağlıkla sevgyle oturmayı nasip etsin herkes beğenmek zorunda değil ama seviyemizi korumalı ve kırıcı olmamalıyız

çok güzel bir ev olmuş gerçekten maşallah Allah bir ömür boyu mutlu,huzurlu bir şekilde oturmanızı nasip etsin inşallah :)

Bende hiç beğenmedim.Hem tarzım olmadığı için hemde çok karşık ve eşyalar birbiriyle uyumsuz olduğu için.:26:Ama zevk meselesi.Allah içinde ağız tadıyla bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin.

Bende salonu ilk gördüğümde burhan altıntop geldi aklıma.Ama kimse hatırlamıyordur diye düşündüğümden benzetme yapmamıştım.Gerçekten benimde görüp bunlarıda alan varmı dediğim ne varsa burada alan olduğunu görmüş oldum.Sadece perdelermi kötü.O danteller koltuk takımı süs eşyalar herşey ama herşey insanın üstüne üstüne geliyor.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar... bazılarınız ne kadar acımasız ve kırıcı olabiliyorsunuz.. ben ev hakkında yorum yapmayacam.. iyidi veya kötüdür.. eleştiri tabi ki olur ..yok avam yokk altıntop vs.vs.. bunlar çirkin şeyler.. hem de çok çirkin.. biri siğze elbisen ne kötü, saçın ne kötü makyajın ne kötü çok çirkinsin dese ne hiisedrsiniz.. siz emoati yapın eğer yapabiliyorsanız ve o arkadaşımızı nasıl kırıp incittiğinizi düşünğün eğer düşünebiliyorsanız.. yazık.. hem de ço k yazık.. bu yorumlardan utanç duydum... eleştirinin bir dozunun olabileceğini anlamaktan uzak yorumlar... mimar olan veya diğerleri kişi bunu seçmiş olabilir yapıcı eleştiri yapan zeki insanları çok daha fazla severim.. ama yıkıcı eleştiri sahiplerin hiç sevmediğim gibi ev sahibesi adına hadddim olmadan bu davranışlarını kendilerine iade ederim..

herkesin kendi zevki valla ohh mis gibide olmuş madem kraliyet ailesi evi diyenler var gibi krallar gibi yaşarsınız inşallah içinde

aynen katiliyorum, perde duvarin ustunde cok cirkin duruyor, genel anlamda diyorum.

A la Turca, Türk usulu anlaminda kullanilan bir kelimedir ve illaki her eski, modasi gecmis seye, a la Turca diyemeyiz. neden biz turkler kendimizi bu kadar asagiliyoruz ki

Tatlım gencecik gelinsin bak artık 2012'deyiz neden böyle içini karartıcı sıkış tepiş eşyalarla dolu bir ev dekorasyonu yaptın?
Evet evlilik öncesi süreç çok zor ve yıpratıcı insan sağlıklı kararlar veremiyor bazen, ama her şeyi de almak zorunda değilsin be glüm. Maalesef kızlar annelerinden gördüklerinden -misafir odası gibi- alışkanlıklardan vazgeçemiyor...Ama moralin bozulmasın zaten içine girince sen de bana hak vereceksin çünkü temizlemesi çok zor görünüyor. Hala vaktin varsa at bence yarısını. Tabi sonuçta senin zevkin sen yaşayacaksın orada ve böyle istiyor, seviyorsan diyecek bir şey yok.Asıl önemli olansa nerede neyle yaşadığın değil kiminle ne hissederek yaşadığındır. Allah mesut etsin, aşkınız ömür boyunca yanınızdan ayrılmasın...

ev için pek birşey söylemeyeceğim, merak edip evlenirken almışsın belli ki süslü bir gelin evi hayal etmişsin; güle güle oturmak nasip etsin. yalnız yeni bir eve çıkacağınız eşyalar sığmıyor demişsin önceki sayfalarda. canım eğer durduğun evden memnunsan yani başka sorunlar yoksa eşyalar sığmıyor diye başka eve çıkma bence. kullanmadığın eşyaları atıp evi biraz ferahlatabilirsin. kıyamazsın biliyorum ama kıyamaya kıyamaya eşyalar bize kıymaya başlıyor biz farkedemiyoruz. çok eşya, evdeki sıkışklık insanın psikoljisini bile bozabiliyor. yeni bir dekorasyon düşünürsen tavsiyem daha açık renkler kullanman, aksesuarıda az kullanmandır. mutluluklar dilerim...

Hiç tarzım değil ama ALLAH ağız tadıyla oturmak nasip etsin..Misafir odan çooook şatafatlı canım ya o dantelleri kaldır hele o kırlentler onları tümden kaldır ve lütfen sarı süs eşyalarını hele şu baklava dilimleri olan perdelerini kaldırırsan daha iyi olur...Klasik mobilyaları seviyorsun anlaşılan ama daha sade ve daha hoş yapılabilirdi..

iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim

canım öncelikle güle güle otur evinde.madem resimlerini koymuşsun yorum yapıcaz tabi.ben klasik ve modern karışımı evleri çok beğenirim.seninki biraz ağır herşeyden olsun istemişsin buda biraz kalabalık olmuş.biraz sadeleştirsen gerçekten hoş olabilir.o perdelerin üstündeki parçaları,dantelleri örtüleri masadaki konsoldaki bazı süsleri o büyük çiçeği yatak odandaki perde üstlerini yatak örtülerini kaldırabilirsen bence daha rahat edersin cibinliğini beğendim tek detay o kalırsa hem dikkat çeker hem hoş görünür.salondaki mobilyaları da azaltabilirsin vitrin tv sehpası gitse tek konsolun kalsa mesela.ortadaki puf da fazla geldi bana canım.halında koltukların ayağına kadar gelmese ortada sade bir halı kullanmış olsan mesela.bide o duvardaki resimlerin olmasa bence çok daha hoş olur.o masadaki bebekten her gelinin çeyizinde oluyor bide öyle güzellerki insanlar kaldırmaya kıyamıyor.bendede vardı 2 sene yatak odamda durdu sonra kızım düsürüp kırdı da kıyıp kurtuldum ondan.benimde evlenirken o da olsun buda olsun diye aldığım bisürü eşyam vardı ev küçük eşyam çok olunca bizaman sonra daralmaya basladık gözümü kapadım basladım atmaya.neyse eğer yapabilirsen biraz sadeleştirerek resim koymanı isterim canım.o zaman farkı görürüz.huzurla oturun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…