- Konu Sahibi s_akgun1982
-
eski bir konu olmasına rağmen konuyu 1 üye 11 ziyaretçi okuyor ??
Demek ki herkes ekşideki linkden gelmiş :)
itiraf edeyim bende hemoroid desenli kırlentin ne olduğunu merak ettiğim için tıkladım
resimlere tekrar baktımda benım salon anlayısım biraz farklı sanırım daha dogrusu bu salon ise benım kı ne ?
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html
arkadaslar yanlıs anlamıssınız tabi ki ev güzellik yarısması degıl...ayrıca benım salonum klasık ve karısık degıl mutluluk84 arkadasım sadece halım klasık oda annemden hatıra dıye kullanıyordum hatta onuda degıstırdım karısık olarakta neyı gördun onuda anlamadım konu sahıbı arkadasa göre baya baya spor
''o salonsaa benım kı ne'' dememdeki amac salon kavramı anlayıslarımızın farklı olması yani ben vaktimin cogunu gecırdıgım salonda aydınlık renkler olmasını ve huzur veren renkler olmasını tercıh ettım sıze karısık gelen sanırım bu oldu yesıl renk huzur veren bir renktır ve bende kullandım ...konu sahibi arkadas klasık tarzı sevıyor gule gul otursun...zevkler renkler tartısılmaz ama ikimizde farklı döşenmiş yasam alanlarına salon diyoruz...umarım anlatabılmısımdır
resimlere tekrar baktımda benım salon anlayısım biraz farklı sanırım daha dogrusu bu salon ise benım kı ne ?
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html
canım benim hep bunları kim alır acaba dediğim herseyı almıssın..kusura bakma ama o perdeler çok kötü ..alaturka ..klasık diyemeyeceğim avangart dedıklerı tamamıyle abartı dekorasyon çeşidi hiç bana hitap etmıyor..sen huzurluysan ıcınde sorun yok tabıkı ama ben bır gun bıle duramazdım evınde...burhan altıntopun ev dekorasyon tarzına benzettım salonunu...
gerçekten çok kötü bir dekorasyon örneği...
beğenmediyseniz yorum yapmayın
kimsenin moralini bozmaya hakkınız yok kendi keyfiniz için
burda olumsuz yorum yapan tek kişi ben değilim. ayrıca kötü dedim ne var bunda ?
o zaman şöyle düşün
evin resmini beğensinler diye heveslenip koymuş
bu yorumlara üzülecek ve değiştirmek isteyecek
ama kolay olmadığı için yapamayacak
sen özenerek aldığın şeylere böyle yorum yapılmasını ister miydin
olumsuz yorum yapan herkese söylüyorum
bu yoruma bakın bir de kendi yorumunuza bakınguzel olmus sanırım klasık sevıyorsun cok benım tarzım degıl ama allah sana kolaylık evrsın o perdelerı yıkarken :))
Benim beğenerek aldığım bir şeye başkaları kötüymüş dediğinde aa tüh bunu atayım başka alayım demek yerine o onun zevkidir, ben beğendim diyorum. Konu sahibi de evli barklı kadın, oturup kara kara kompleks yapmaz heralde. Ki beğenmeyen kadar beğenenin de olduğunu gözönünde bulundurursak. Mesela ben eşyalarımı alıp koymuyorum siteye. Çünkü tarzımın uyuşmadığı insanların olumsuz yorumlarıyla uğraşmamak için. Resim koyuyorsan farkında olacaksın zevk çeşitliliğinin. Eve dönersek bence de hiç oturulabilecek gibi değil. Ben bayılırım o salonda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?