Gelin evi

eski bir konu olmasına rağmen konuyu 1 üye 11 ziyaretçi okuyor ??
Demek ki herkes ekşideki linkden gelmiş :)

itiraf edeyim bende hemoroid desenli kırlentin ne olduğunu merak ettiğim için tıkladım

Bende yapılan yorumlara üzüldüm, ne kadar incitici.
herkes düşündüğünü yazmakta özgür fakat biraz yapıcı olun.
arkadaşa fikir verebilirsiniz ama kimi dalga geçer gibi yazmış sebeb?

eşyalara gelirsek; konu sahibi arkadaş, koltukların,fonun,süs eşyaların,örtülerin hepsi bir araya gelince(hepsi parlak)
biraz fazla gibi durmuş açıkçası biraz gözü yoruyor.yoksa eşyların hepsi ayrı ayrı güzel.
yanlış görmediysem sandalyelerin oturulan yerlerinede dantel örtmüşsün,sonra masanın üzerindeki sarı örtü,
onun üstüne örttüğün dantel ve üzeirndeki bebeği kaldırabilirsin açıkçası hepsi birden fazla gelmiş.
biraz daha azaltırsan daha güzel olabilir.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ben de klasik severim ama bana eviniz aşırı klasik ve çok süs eşyalı gibi geldi :) Allah ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin en önemlisi bu..

Klasik ve modern karışık dedim.
Evet şimdi tekrar baktım aynen öyle.
Gözüme çarpan klasikleri söyleyim;
Perdeleriniz,halılarınız,aydınlatmalarınız,en başta da yatak örtünüz tamamen klasik.
Siz alırken farketmediniz mi klasik mi modern mi olduğunu?
Ayrıca klasik sizin anladığınız gibi hakaret değil,neticede o da bir tarz.
Konu sahibinin evi de klasik.
Salon kavramı anlayışlarınız da taban taba zıt değil.
O çok yoğun bir klasik tarz uygulamış,siz ise yer yer.
''salon kavramı anlayışlarımız farklı,bu salonsa benim ki ne''demek için,
modern çizgilere hakim,spor bir tarzınız olması lazım.
Ki o da mevcut değil.

resimlere tekrar baktımda benım salon anlayısım biraz farklı sanırım daha dogrusu bu salon ise benım kı ne ?

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html

konu sahibininki gibi bi evi eleştirmek normal ama bu salonsa benim ki ne demen için senin evinin de süper hadi onu da geçtim güzel olması gerekmiyor mu? pek çok kişi konu sahibinin "hemoroid desenli kırlentlerini" görmek için bakmış ama senin yatak örtünü de görme fırsatı yakaladık böylece. yani sadece gülmek için o kırlentlerin resmini kaydeden ekşi sözlükçüler eminim sizin yatak örtünüzü de kaydetmişlerdir.
demek ki neymiş, birini eleştirebiliriz ama bunun yolu bu salonsa benim ki ne diye o kadar da güzel olmayan evini övmekden geçmiyor.

gerçekten çok kötü bir dekorasyon örneği...

burda olumsuz yorum yapan tek kişi ben değilim. ayrıca kötü dedim ne var bunda ?

o zaman şöyle düşün
evin resmini beğensinler diye heveslenip koymuş
bu yorumlara üzülecek ve değiştirmek isteyecek
ama kolay olmadığı için yapamayacak
sen özenerek aldığın şeylere böyle yorum yapılmasını ister miydin
olumsuz yorum yapan herkese söylüyorum

Benim beğenerek aldığım bir şeye başkaları kötüymüş dediğinde aa tüh bunu atayım başka alayım demek yerine o onun zevkidir, ben beğendim diyorum. Konu sahibi de evli barklı kadın, oturup kara kara kompleks yapmaz heralde. Ki beğenmeyen kadar beğenenin de olduğunu gözönünde bulundurursak. Mesela ben eşyalarımı alıp koymuyorum siteye. Çünkü tarzımın uyuşmadığı insanların olumsuz yorumlarıyla uğraşmamak için. Resim koyuyorsan farkında olacaksın zevk çeşitliliğinin. Eve dönersek bence de hiç oturulabilecek gibi değil. Ben bayılırım o salonda...

guzel olmus sanırım klasık sevıyorsun cok benım tarzım degıl ama allah sana kolaylık evrsın o perdelerı yıkarken :))
bu yoruma bakın bir de kendi yorumunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…