- Konu Sahibi s_akgun1982
-
Arkadaşlar tamam fikir beyan edin ama bence bazılarının yorumu yapıcı eleştiriden çıkmış artık kötülemeye başlamışsınız... Yok boğuldum öldüm bittim burhan altıntopun evinden beter falan....Ne bileyim biri sizin eviniz için bu şekilde eleştiri yapsa ne derdiniz acaba...Herşeyin en güzleini seçtiğini düşünerek bazen de maddiyata göre döşmek zorunda kalır insan evini...Günden güne zevkleri de değişir. O zamn gözüne ağır gözükmeyen şimdi gözükebilr.Resim koyarken ne kadar da eleştiriye açık olsa o ev sahibinin bu yorumlardan sonraki psikolojisini düşünemiyorum bile.Şimdi bı kadar laftan sonra atsın mı satsın mı bu eşyalrı yani. biraz daha yumuşak olalım lütfen
evin sahibi arkdaşım: evinde hepsi tek başına kullanılsa şık durbileck eşyalar var...bence mesela koltuk takımın koyuysa keşke mobilyalarını açık renk almış olsaydın...mesela yatak odanın fon perdeleri siyahlıyken yatak örtüsü ekru krem, beyaz olsaydı...yada salonun fon perdelerini koyu almışsın keşke almsaydın ama tüllerini tamamen sade seçsen de çok daha hoş duururdu.ve evet dantellerini kaldır bence de milet ne derse desin.onlar fazladan bir ayrıntı..göz yorar.masanın ve ort sehpanın üstündeklieri kaldır bence daha ufak şeyler kullan...yeni bişey alma evdekilerden uygun olanı bul....perdelerini çıkar bence. ben de yatak odamda kırmzıo fon perdem göz yorduğunu düşündğüm için çıkardım. verdğm paraya acıya acıya...durumun varsa da bu salona tek renk desensz br tül yaptır.hem de moralini bozma...şimdi olmazsa ilerde olur.
Birşey daha,salon mobilyalarını beyaz veya kreme boyayabilirsen boya.boyayamazsan boyat.O da baya bi değişiklik olur.ben mesela taşınacağm evin kahverengi mutfak dolabını,zımparalayıp rulo frça ile boyamayı düşünüyorum.tavsye ederm
boyatamam canım ancak ev aldığımda eşyaları bırakırım bu evde diğer evide krem yaparım ama klasikten kolay kolay vazgeçmem
yorumun için sağol arkadaşım
bende okadar çok eşya varki 4 takım yatak örtüm krem siyah kahverengi kırmızı daha kullanmadığım krem kahverengi yatak odası halılarım önceki yorumlarımda yazmıştım çalıştığım için evimle hiç ilgilenemedim 1 ay izinliyim şimdi diğer kullanmadığım eşyalarımı açaçağım tül mü yaptırdım yatak odası perdesi siyah ama hazırda bekleyen krem renkte perdemde var okadar çok çeyiz ailem aldıki 3 kişiyi rahat bir şekilde evini döşerim sadece aldıkları nevresim takımı 20 adet kullanmadığı açmadığım halılar tencere takımları sen düşün tatlım göçmeniz eşim bile boğuluyor eşyadan bende öyle okadarda sağa sola verdim ama herşeyi atamıyorum büyük bir eve çıktığımda biraz rahatlarım inşallah benim evdeki eşları dublex ev bile rahatlatmaz allah yardımcım olsun.
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
resimlere tekrar baktımda benım salon anlayısım biraz farklı sanırım daha dogrusu bu salon ise benım kı ne ?
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html
yorumun için sağol arkadaşım
bende okadar çok eşya varki 4 takım yatak örtüm krem siyah kahverengi kırmızı daha kullanmadığım krem kahverengi yatak odası halılarım önceki yorumlarımda yazmıştım çalıştığım için evimle hiç ilgilenemedim 1 ay izinliyim şimdi diğer kullanmadığım eşyalarımı açaçağım tül mü yaptırdım yatak odası perdesi siyah ama hazırda bekleyen krem renkte perdemde var okadar çok çeyiz ailem aldıki 3 kişiyi rahat bir şekilde evini döşerim sadece aldıkları nevresim takımı 20 adet kullanmadığı açmadığım halılar tencere takımları sen düşün tatlım göçmeniz eşim bile boğuluyor eşyadan bende öyle okadarda sağa sola verdim ama herşeyi atamıyorum büyük bir eve çıktığımda biraz rahatlarım inşallah benim evdeki eşları dublex ev bile rahatlatmaz allah yardımcım olsun.
resimlere tekrar baktımda benım salon anlayısım biraz farklı sanırım daha dogrusu bu salon ise benım kı ne ?
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html
Sizinki de salon,konu sahibinin ki kadar olmasa da sizin salonunuzda da klasik tarz var.
Hatta daha karışık bence,konu sahibinin en azından klasik bir tarzı var.
Sizin ki klasik,modern karışmış durumda.Bende yorumunuza bakarak çok modern,spor bir salon umuduyla baktım resimlere.
Ama konu sahibine ''bu salonsa benim ki ne?''diyecek kadar değil!
herkesin zevki farklıdır.. siz ne demek istediniz?
bu ev bütün olarak birbiriyle uyumlu (sizin evinizden bahsetmiyorum - ayrıca sizinkini de hatırlıyorum ve beğenmiştim)
ayrıca burada ev güzellik yarışması filan yapılmıyor...
Eviniz evden ziyade eşyaların sıkış tepiş sergilendiği bir showrooma, hatta tam manasıyla bir "kitsch müzesi"ne benzemiş. Gereksiz o kadar donatının arasında kendinize yaşayacak bir hacim bırakmamışsınız. Beğenerek döşemişsiniz, Allah evinizde iyi bir ömür yaşamayı nasip etsin, ama klasik dekorasyon dediğimiz şey böyle ucube ve zarafetten uzak bir şey değil, koskoca bir akımı ayağa düşürmeyelim. Eviniz için "kitsch" kavramında ısrar ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?