yorumun için sağol arkadaşım
bende okadar çok eşya varki 4 takım yatak örtüm krem siyah kahverengi kırmızı daha kullanmadığım krem kahverengi yatak odası halılarım önceki yorumlarımda yazmıştım çalıştığım için evimle hiç ilgilenemedim 1 ay izinliyim şimdi diğer kullanmadığım eşyalarımı açaçağım tül mü yaptırdım yatak odası perdesi siyah ama hazırda bekleyen krem renkte perdemde var okadar çok çeyiz ailem aldıki 3 kişiyi rahat bir şekilde evini döşerim sadece aldıkları nevresim takımı 20 adet kullanmadığı açmadığım halılar tencere takımları sen düşün tatlım göçmeniz eşim bile boğuluyor eşyadan bende öyle okadarda sağa sola verdim ama herşeyi atamıyorum büyük bir eve çıktığımda biraz rahatlarım inşallah benim evdeki eşları dublex ev bile rahatlatmaz allah yardımcım olsun.
Yorumlarda eşyalarınızın tarzı ve evinizin kalabalıklığından bahsedilmiş, siz çeyizinizi anlatmışsınız. 20 adet nevresim takımı, hiç kullanılmamış halılar ve tencerelerinizin olmasıyla evinizi bu şekilde döşemiş olmanız arasında nasıl bir nedensellik var anlayamadım. Eşyalarınız arasında en çok bunları sevip beğenmişsiniz ki resimlerini koymuşsunuz... Kullanmadığınız diğer eşyalarınızın bunlardan çok farklı olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Tarzınız konusunda ben de benzer şeyler söyleyeceğim... Saten, dantel, tafta bir de üstelik parlak ve koyu renklerle kullanıldığında boğucu ve iç karartıcı bir atmosfer yaratabiliyor. Gösterişli olması amacıyla hazırlanan bir salon bu sayede amacını aşabiliyor.
Kısa vadede eşyalarınızı değiştirmek istemeyeceğinizden yola çıkarak, birkaç ufak hamle ile salonunuzu halihazırdaki halinden kurtarabilirsiniz.
-Perdelerinizi dekorasyon amacıyla kullandığınızı sanıyorum, eğer tüllerin altında güneşlik varsa; veya evin konumu içeriyi göstermeyecek biçimdeyse, perdelerinizi ve duvarı çepe çevre saran baklava dilimli parçaları çıkarabilirsiniz
-Yastıklarınızı kaldırıp onların yerine aynı kumaştan, düz sade yastıklar diktirebilirsiniz.
-Salondaki tüm dantelleri ve konsolun üzerindeki altınmış gibi duran objeleri kaldırabilirsiniz.
-Televizyon sehpasına yapma çiçek yerine televizyon koymayı deneyebilirsiniz. Bu salonun ağır havasını hafifletecek, salonunuzu yalnızca misafirler için kullanılan bir müze olmaktan çıkaracak ve onu daha işlevsel kılacaktır.
-Yatak odasında da cibinliği ve yine perdeleri çıkarırsanız daha ferah bir ortam elde edebileceğiniz kanısındayım.
-Salondaki düğün fotoğraflarınızı ve yemek masasında duran bebeği (?) yatak odanıza kaldırmanızın daha iyi olacağının siz de farkındasınızdır umarım.
Huzur ve ağız tadıyla oturmanız dileğiyle.