Gelin gelin, Abbann eyisine gelin:)))

Abbacım maşallah her şeyini düşünmüşsünüz.Elinize sağlık,çok beğendim.Allah huzur versin size...Takıma uygun turuncu banyo terliklerinizi severler:))))Allah herkese böyle iyi günler nasip etsin.Yorulmuşsunuzdur kesin ...
Uğurböceğim sen de eklemişsin senin de emeğini geçmemek lazım eline sağlık..

resımler bana aıt deıldır bılesınız ABBA arkadasımızın

hepsı el emeğı göz nuru huzurla kullan cnm arkdasım

çookk tşk ederimm balımmm yaa varya sen olmasna ben hayatta çeyizlerimi kk da yayınlayamazdım :ecrin_bebek: sayende mutlugumu paylasmama yardımcı oldun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senı çoookk seviyorumm Şeniz

maşallah gerçekten çok hoş özenli ve emek verilmiş işler..
gule gule kullan :)

allah hayırlısyla kullanmayı nasip etsinn

amanınnn maşşşallahhh

Maşallah yok yok :lepi:
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

çok güzel canım hepsi
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

allah huzurlu
mutlu evlilik nasip etsin güle güle kullansın cnm çok güzeller

massallah massallah,RABBIM guzel gunlerde kullanmak nasip etsin,mutlulukla,huzurla iyisallah,,ALLAH tamamina erdirsin canimŞeniz:Saruboceq:

güle güle kullan inşallah

allah güle güle kullanmayı nasip etsinn

abbacım maşşalah hiçbir eksiğin yok gördüğüm kadarıyla,fazlan bile var hepsini iyi günlerde kullan canım...

maşallah herşeyi düşünmüşsün eşlerden hemşerim :)
Allah güle güle ağız adıyla kullanmayı nasip etsin inş

maşallah
yok yok yanii hepside çok güzel güle güle kullansın arkadaşın canım senin çeyizinde fotolarını bekleriz

Canım arkadaşın yani ablacın iyi günlerde kulanır inşallah :Saruboceq: hepsi bir birinden güzel ellerine sağlık ömür boyu bereber olurlar inşallah mutluluklar dilerim.a.s.

darısı başma kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın hepsini

aminnnn kızlarrr :Saruboceq::Saruboceq: hepinize ayrı ayrı tşk ederimm opuyorumnanaktan
darısı isteyen herkese nasip olsun :Saruboceq: hihoyyyt

sağol kuzucumm benımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
onca uğrasa degdıyse ne mutlu bana zemuszemus banyom full turuncu oldu yaws kaydirigubbakcemile3

bide , bizde adettir yazmalar kına gecesınde dagıtılır .. bayanlara omzuna atılır ,erkeklerın koluna baglanır :lepi:

abbacımmmm :asigim:
maşşalah canım her şeyin var..hepside cok güzel..
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsn

ALLAH ım hayırlısıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan​

abbacımmmm :asigim:
maşşalah canım her şeyin var..hepside cok güzel..
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsn
sağoll canım benımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darısı benden daha guzelleri senın olsun insallah zemuszemus

ALLAH ım hayırlısıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan​

çok tşkler sağollll canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan amiinnn :Saruboceq:

ceyiz serdigimiz oda kucuk ldugu için hersey ust uste oldu ( oyuzden butun esyayı değilde sadece numune çıkartmak zorunda kaldık..

övunmek gibi olmasın amaaaaa ; öhööööömmm

kırkyamaları , şark kosesı takımını , yazmaların oyalarını , bohcalarımı ben yaptım ascık hamaratımda :))

ooooooooooooo valla enişte şanslıymış
senin gibi + bir sürü çeyiz
valla badem gözlüm görmesin :roflol:
hep mutlulukla kullan inşallah

allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.kız çeyizi incik boncuk gibi görünsede dünyanın masrafı inşallah ağız tadıyla mutlu günlerde kullan canım .allah bizede nasip etsin hayırlısıyla .

maşallah maşallah maşallah canımcım yaa herşeyin çokgüzel ne güzelde açmışlsın dizmizşin odaya öyle Allah iyigünlerde kullanmayı nasip etsin..

maşallah hiç bir eksiyin yok allah hayırlı geçimler versin yuvanız mutlu olsun çocuklarınızla büyük aile olun inşallah:)) mutluluklar

maşşallah canım herşeyin çok güzel
bu kadar eşya sığar inşallah evine
ay benim hiç bişiyiim yok ya mafoldumben

Masallah kiz bu ne boyle, benim bes senelik evliligimde boyle bu kadar esyam yok helal olsun size,
Allah guzel mutlu gulunclu gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah, bende bunun yarisinin yarisini yarisi yokldurt

güle güle kullanın yastığın üzerinde ki iğneler ne ölee bi anlamı mı var yoksaaa

maşallahhh abbacımaa:) güzelim yok yooook yanii benim bu kadar eşyam yook şuan:)))) Allahım insallah hep gönlüne göre versin evinden mutluluk eksin olmasın bidanem kalbin gibi güzel olsun herşeyyyyyyyyyyy.............aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…