Gelin gelin, Abbann eyisine gelin:)))

canım maşallah hepsi çok güzel..Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin canım benim

güzelim abbam okadar güzellerki hepsi maşallah yok yok rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım arkadaşım öptm seni gülüm.

Canım eşinle birlikte bir ömür boyu güle güle kullanıp eskitmen dileğiyle. Hepsi çok güzel. Kahramanmaraştada böyle sergilerlerdi çocukluğuma götürdü beni. Öpüyorum .

ooooooooooooo valla enişte şanslıymış
senin gibi + bir sürü çeyiz
valla badem gözlüm görmesin :roflol:
hep mutlulukla kullan inşallah
ayy canım bak utandım sımdık :kedi: :kedi: enıstede sen gibi hatunu bulmus daha bişey istemesın bakem :lepi:
hemsom sağol canımmm opuyorumnanaktan darısı sana eger ceyız serceksen kaydirigubbakcemile5
maşallah hepsi cok güsel güle güle kullan iyi günlerde inşallah
maşallah maşallah maşallah canımcım yaa herşeyin çokgüzel ne güzelde açmışlsın dizmizşin odaya öyle Allah iyigünlerde kullanmayı nasip etsin..
mutlu günlerde kullanın... a.s.
maşallah hiç bir eksiyin yok allah hayırlı geçimler versin yuvanız mutlu olsun çocuklarınızla büyük aile olun inşallah:)) mutluluklar
aminn kızlarr çok tşkler opuyorumnanaktan
maşşallah canım herşeyin çok güzel
bu kadar eşya sığar inşallah evine
ay benim hiç bişiyiim yok ya mafoldumben
aynı şeyi eşimde diyor (nikahlıyımda) bu kadar esyayı bi eve nası sıgdırcas dıo :ecrin_bebek: bende bu kadar esyayı nası tasıcas dıom hade hayırlısı CADIARZU
olurr tatlım olur senınde cicilerin zaten bunlar hemen hoopp die bı anda olmuyor yavas yavas almaya baslıyorsun ,mesela porselen yemek tak,celık tencere tak.vs seyleri bi dernekten aldıgım burs paralarını bırıktırıp oyle almıstım ,senınde aklında bulunsun yerimseniben
Masallah kiz bu ne boyle, benim bes senelik evliligimde boyle bu kadar esyam yok helal olsun size,
Allah guzel mutlu gulunclu gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah, bende bunun yarisinin yarisini yarisi yokldurt
:kedi: çok tşk ederimm opuyorumnanaktan aminnn insallah :Saruboceq:
güle güle kullanın yastığın üzerinde ki iğneler ne ölee bi anlamı mı var yoksaaa
sağol canım tşkler a.s.
yok bi anlamı sadece ,yastık dugunde hani gelıne para yada altın takılacagı zaman toplu iğne lazım oluyorya onun için dusunullup yapılmıstır :lepi:
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan ömür boyu mutluluklar dilerim canım
maaşallah maaşallah iyi günlerde kullan canım
çok sağolunnn kızlarr opuyorumnanaktanaminnn insallah
Hepsi birbirinden guzel ceyizlerinin
Rabbim iyi gunlerde kullanmak nasip etsin abbacim
sevdiginle omur boyu mutluluklar dilerim canim
sağolll bitanemm opuyorumnanaktan
ayyy balımmm çok sağolll :kedi: opuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: aminnnnnn sağolll ablacımmmm Şeniz
Maşallah herşey birbirinden güzel
Mutlulukla huzurla kullanın inşallah .
maşşallahhhh Allah nazarlardan saklasınnnn güle güle kullan hepsini cnmm...
çok tşkler kızlarr a.s.
tam bir çeyiz mağazası gibi yok yok:lepi:

maşallah Allah nazarlardan korusun:Saruboceq: Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:Saruboceq:

abbacım mutluluğun daim olsun:Saruboceq:
sardunya ablacıgım çok sağol opuyorumnanaktan aminn insallahhh :Saruboceq:

Son düzenleme:
maşallaahhh rabbim mutlu huzurlu sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

oyyy ablaaammmm çok sağoll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aminnn insallahh... darısı tatlı mı tatlı kızlarına :Saruboceq: opuyorumnanaktan

canım benim Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. Bİr ömür boyu aynı yastıkta kocamayı nasip etsin...
sağol canımcımmm aminn opuyorumnanaktan
bılıyorum bitanem yaa hangi birini eklıceksın zaten 66tane foto koymusum bende faceye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 en belli baslı derli toplu olanları eklemen daha iyi olmus ,çok tşk ederim balıımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aminnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
1deyıp gecme bak ozaman dıceksın ne cabuk gecmıs gunler bugun ceyız serme gununuz oluvermıs opuyorumnanaktan gec olsunda guc olmasın bitanem herseyde vardır bir hayır bunu unutma yeter opuyorumnanaktan
maşallah eksiksiz her bi şeyi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağoll canımm
aminnnn eylulcummm çok sağolll balımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zaten en çokta, sevdıgım adamla bu esyları kullanmak paylasmak benım için en buyuk haz olcak :asigim:
böcüküm olmasa kımse goremicektı oyuzden onun emegi daha fazla bu bağlamda zemuszemus Şeniz
iyi günlerde kullan hemşooo
abba canım herşeyin mükemmel allah nazardan saklasın
çokkk tşkler kızlarrrr sağolunnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnnn...aminnn.... :Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktan
içinizde ukte kalsın istemezdim zaten bu ceyızlerı foto ile çekme yenı bişey gibi onceden yoktu yani ;-)
maşallah maşallah ne güzel hepsi el emeği göz nuru Allahım herşeyden önce sağlık ve huzur versin sonra bunları kullandırmak nasip etsin
aminn canım en önemlisi saglık ve huzur zaten bunlar olmasada olur gibi bişey.. Rabbim kımseye çeyiz bahtı vermesin :Saruboceq::Saruboceq:
abbacığım allah nazardan korusun , allah ağzınızın tadını bozmasın, ömür boyu mutlu mesut yaşayın inşallah. hepsini güle güle kullan canım, herşey harika yapanların elleri dert görmesin
sağol ablacımm opuyorumnanaktan aminn insallah :Saruboceq:
abbacım allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
maşallah hepsi çok güzel
oyy sağoll balımmm ,,aminnnn
Hepsi çok güzel .Yok yok maşllah.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım
deryammm çok tşklerr balımmm ,,,aminnnn
maşallah hepsi çok güzel emeğinize sağlık kesenize bereket allah mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip etsin.
maşallah Allah'ım huzurlu ve mutlu eşyalarını kullanmayı nasip etsin..
Darısı benim başıma
canım maşallah hepsi çok güzel..Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin canım benim
maşallah maşallah maşallah
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin inşallah
çok sağolunn kzılarrrr a.s. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darısı isteyen herkesın basına ;benden daha iyileri guzelleri insallah :Saruboceq:zemuszemus
güzelim abbam okadar güzellerki hepsi maşallah yok yok rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım arkadaşım öptm seni gülüm.
çokk sağoll tatlımmm opuyorumnanaktan aminn insallahhh :Saruboceq:
Canım eşinle birlikte bir ömür boyu güle güle kullanıp eskitmen dileğiyle. Hepsi çok güzel. Kahramanmaraştada böyle sergilerlerdi çocukluğuma götürdü beni. Öpüyorum .
leerenim ablacıgımm çokk tşk ederimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan amiinnnnn insallah :Saruboceq:
sımdıkı zamanda bızım burlardada pek seren yok kalktı gibi bişey ama ben seviyorum yaa eski adetleri ,hoşuma gidiyor zemuszemussositososito sositososito
şimdilerde kanaviceden şark kosesi mi kaldı
yazmalar mı kaldı
satenden kenarları pikolu veya iğne oyalı ustu boyama sim işli bohcalarmı kaldı değilmi?
antika işleri sevıyorum desem daha dogru oldu sanırım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Öpüyorumm ablacıgımm ..sevgilerimle..

***kına gecemde bile gelın kınası yaktırcam - çakmalı kına - derler belki bileniniz vardır.. ***

abba canım hayırlı olsun.hepsini güle güle hayırla kullanasın inşallah. benimde çeyizimi çok ve zar zor sığdırdım inşallah sen rahat rahat yerleştirirsin canım...

ABBA Masallah
Bu kadar ceyizi napican kiz ;=)
sağol canım :) bende sımdı kara kara dusunmeye durdum nakliyesi filan çok zor olcak bide eve nası sıgdırcaz bilmiyorum... hayırlısı olsun CADIARZU
abba canım hayırlı olsun.hepsini güle güle hayırla kullanasın inşallah. benimde çeyizimi çok ve zar zor sığdırdım inşallah sen rahat rahat yerleştirirsin canım...
sağol fıstıgımmm opuyorumnanaktan insallah tatlım yaa varyaa sımdıden nakliyesi ve eve sıgdrma konusunda dusunmeye durdum yanii.. insallah bi zorluk cekmem :Saruboceq:
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...mutluluklar ....
tşklerrrr canıımm opuyorumnanaktan aminn insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…