Gelin gelin, Abbann eyisine gelin:)))

maaşallah maaşallah iyi günlerde kullan canım

Hepsi birbirinden guzel ceyizlerinin
Rabbim iyi gunlerde kullanmak nasip etsin abbacim
sevdiginle omur boyu mutluluklar dilerim canim

canım benim tahtında bahtında böyle güzel olsun inşallah kızıma bi nazar duası okuyalımda Allahım nazarlardan korusun
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme

Maşallah herşey birbirinden güzel
Mutlulukla huzurla kullanın inşallah .

tam bir çeyiz mağazası gibi yok yok:lepi:

maşallah Allah nazarlardan korusun:Saruboceq: Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:Saruboceq:

abbacım mutluluğun daim olsun:Saruboceq:

ablacıgım masaallah sekercıgım yaaaaaaaaa
yok yok yafrusummmmmmmmmmmmmmmm
rabbım gule gule agız tadıyla kullanmanızı nasıp etsın ınsaallah bebegımmmmmmmmmmmmmmm
hepsı cok guzel olmus ellerınıze kollarınıza kesenıze bereket canım benımmmmm
mutlulugun daım olsun ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
optum senı ablasının guluuu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tskler cnm :kedi:

canım benim Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:. Bır ömür boyu aynı yastıkta kocamayı nasip etsin...

abbacım ne demek canım arkadasım daha cok resım vardı fakat cok detaylıları deılde toplu olanlrı koymaya calstım
sayfa acılmasında hata verıyordu nedense
canım benım hep mutlu ol
benım ceyıs sermeme 1 yıl var nerdeyse

Maşallah yok yok ne kadar çokmuş
Canım benim Allah birde ağız tadı versin işallah :Saruboceq:
hepsi birbirinden güzel güle güle kullanınz abbam :asigim:butun bu güzel eşyaları:1hug:
Uğur böcüğümüzede ayrıca tşk ediyorum bizlere bu resimleri sunduğu için Şeniz

iyi günlerde kullansın inşallah , Allah kem gözlerden korusun, bir ömür yuvasına huzur, sağlık ve bereket versin
Bak şimdi içime oturdu keşke bende vakti zamanında resimlerini çekseymişim ama ben böyle sermedim , sermek istemedim
herşeyi yerli yerince kaldırmıştım sadece çekmece ve dolap kapaklarını açık bırakmıştım görmek isteyen baksın diye

maşallah maşallah ne güzel hepsi el emeği göz nuru Allahım herşeyden önce sağlık ve huzur versin sonra bunları kullandırmak nasip etsin

abbacığım allah nazardan korusun , allah ağzınızın tadını bozmasın, ömür boyu mutlu mesut yaşayın inşallah. hepsini güle güle kullan canım, herşey harika yapanların elleri dert görmesina.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…