- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Çalışan biri olarak söylüyorum. Yengen hem çalışıyor hem hamile ona yardım etmek sana sevap kazandırır. Bu sıcaklarda hamile olmak ne kadar zordurHerkese merhabaa basliktanda anlasilcagi gibi derdm belli. Benim bi tane abim var bi buçuk sene önce evlendi bizle yasyolarr para biriktryolar ayrı eve çıkmak için. Gelinde yani yengem oluyo iyi bi ınsan öyle cirkef bii değil . Bunda sıkıntı yok. Ama calisiyo ve çok bi yardım etmiyo ev işlerinde utusunden tutun yemeği kadar hep annem ilglenyo odasındaki çöpe kadar annem topluyor bendende aynı seyleri yapmamı bekliyor. Evde beş kisiyiz çok ütü birikiyo ben yapıyorum annem rahatsız biraz bebekleri olcak anneannem gelecek yedi kişi olcaz ve yine işle bana kalcak yengem is yapan biri degil pek peki ben onların utulerini yapmaya mecburmuyum. Mesela masada otryoruz yengem masada abim bana kalk çay koy diyo karısı varken niye bana diyo bekarken öyle degildi bu bana dokunuyo karisi var sonucra artik onla o ilglencek .Iste el kizi olunca insana batyo galiba yoksa benmi cok bencilce dusunuyorum.
Esek olunca semer vuran cok olurmus
Hem paran yokken evlen hem hizmetini de tam gordür hayat onlara guzel ayaklarina masaj da istiyolar mi aksamlari?
Yapma ütülerini neden hep yapip hem yaķınıyosun ki
Siz de yeni ev acsaydiniz boyle aglanmak zorunda kalmazdinHerkese merhabaa basliktanda anlasilcagi gibi derdm belli. Benim bi tane abim var bi buçuk sene önce evlendi bizle yasyolarr para biriktryolar ayrı eve çıkmak için. Gelinde yani yengem oluyo iyi bi ınsan öyle cirkef bii değil . Bunda sıkıntı yok. Ama calisiyo ve çok bi yardım etmiyo ev işlerinde utusunden tutun yemeği kadar hep annem ilglenyo odasındaki çöpe kadar annem topluyor bendende aynı seyleri yapmamı bekliyor. Evde beş kisiyiz çok ütü birikiyo ben yapıyorum annem rahatsız biraz bebekleri olcak anneannem gelecek yedi kişi olcaz ve yine işle bana kalcak yengem is yapan biri degil pek peki ben onların utulerini yapmaya mecburmuyum. Mesela masada otryoruz yengem masada abim bana kalk çay koy diyo karısı varken niye bana diyo bekarken öyle degildi bu bana dokunuyo karisi var sonucra artik onla o ilglencek .Iste el kizi olunca insana batyo galiba yoksa benmi cok bencilce dusunuyorum.
Siz de yeni ev acsaydiniz boyle aglanmak zorunda kalmazdin
Ailesi acsaydi yani ev ev ustune olursa boyle sorunlar olur tabikız niye açıyor evi? evlenen o değil ki? milletin evine çökende o değil abisi..
Ayrı eve çıkana kadar Maddi olarak destek olmanız yani evinizi onlara açmanız aile olarak çok güzel bir davranış ama gelin bu durumu kendi lehine çevirmiş sizi kullanmaya başlamış, gelin ne yapıyosa yapsın isterse sabahlara kadar çalışsın onun şahsi işlerini siz yapmak zorunda değilsiniz. Hele o çay koyma işine iyice gıcık oldum. Gelin yolu bulmuş iyi niyetli olsa "hayatım ver ben koyarım" der Bence sizde şaka yollu "aa abi gül gibi eşin var hala benden mi çay istiyorsun" de diyemezseniz yada abiniz takmazsa net bir tavırla "yenge abim çay istiyor deyin" birde anlamadığım daha çıkacak evleri yok me diye bebek yapmışlar çok ilginç. Bunlar yakında evinizi iyice benimseyip size misafir muamelesi yaparHerkese merhabaa basliktanda anlasilcagi gibi derdm belli. Benim bi tane abim var bi buçuk sene önce evlendi bizle yasyolarr para biriktryolar ayrı eve çıkmak için. Gelinde yani yengem oluyo iyi bi ınsan öyle cirkef bii değil . Bunda sıkıntı yok. Ama calisiyo ve çok bi yardım etmiyo ev işlerinde utusunden tutun yemeği kadar hep annem ilglenyo odasındaki çöpe kadar annem topluyor bendende aynı seyleri yapmamı bekliyor. Evde beş kisiyiz çok ütü birikiyo ben yapıyorum annem rahatsız biraz bebekleri olcak anneannem gelecek yedi kişi olcaz ve yine işle bana kalcak yengem is yapan biri degil pek peki ben onların utulerini yapmaya mecburmuyum. Mesela masada otryoruz yengem masada abim bana kalk çay koy diyo karısı varken niye bana diyo bekarken öyle degildi bu bana dokunuyo karisi var sonucra artik onla o ilglencek .Iste el kizi olunca insana batyo galiba yoksa benmi cok bencilce dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?