Gelin gorumce aynı evde ..

Acikca soylemeden bu is cozulmez. Odadini toplamayin. Girmeyin. Sizin ozeliniz girmek istemiyoruz artik odana deyin.

İşlerinizi ayırıp ev arkadaşı sistemine geçmelisiniz. Çamaşırlarını ütülerini ayrı yapmalılar.

Abi hala sizin abiniz. Evlendi diye bir sey degismedi. Buna gelin-gorumce, erkek-kadin diye bakmak cok sacma bence. Eve maddi katki saglayan herkese hizmet et, utunu yap, cayini koy diyorsaniz yengenizede diyin. Ayni evde yasamasi zaten zordur, birde calisiyor. "Sen gelinsin. Sen hizmet ediceksin bize buyuk bile olsan" kafasi bence bu. Onada izinli oldugu gunler isler verin. Yapar. Odasini en azindan ise gitmeden toplayiversin.

Çalışan biri olarak söylüyorum. Yengen hem çalışıyor hem hamile ona yardım etmek sana sevap kazandırır. Bu sıcaklarda hamile olmak ne kadar zordur . Birde üstüne çalışıyor. Yazık vallahı

bence hiç gerilmeyin güzelce konuşun iş paylaşımı yapın oncelikle haftasonları yengeniz yardım etsin mesela konuşulup çözülebilir bi durum her işlerini yapmak zorunda değilsin

annen de yapmasın sen de yapma. başka çözümü yok bunun. ben yapmaam annem yapar kıyamıyorum hühühü olayını bırakın.

Kendisinin ve kocasinin pisligini temizlesin yeter bence. En azindan kendisininkinibari yapsin. Herkes calisiyor. Yatmadan iki utu yaomak cok zor birsey degil.
Bazi insanlar sorumsuz oluyor gercekten. Fazla rahata alismis o.

Esek olunca semer vuran cok olurmus

Hem paran yokken evlen hem hizmetini de tam gordür hayat onlara guzel ayaklarina masaj da istiyolar mi aksamlari?

Yapma ütülerini neden hep yapip hem yaķınıyosun ki

kendi ütüleriniz yapın ve yengenin abinin ütülerini ayır bir sepete kendi yapsın daha neler yaniii...

hadi yemeği anneniz yapıyorsa haftasonu ütüsünü ve ev temizliğine yardım edebilir.. hepimiz çalışıyoruz ve bu işleri yapıyoruz yapamayan da yardımcı tutar yine yapar

Siz de yeni ev acsaydiniz boyle aglanmak zorunda kalmazdin

Sen sonuna kadar haklısın yapma sakın yapma az yesin hizmetçi tutsunlar ayrı eve çıkcaz diye başkasının üzerinden geçiniyolar bide çocuk yapmışlar iyice yayılmak için abiede karın var o koysun ben niye koyuyorum de kalkma bile yerinden emin ol zamanla anlarlar

abiniz ve yengeniz asalak.

hiçbir işlerini yapma.

sana mı güvenip evlenmişler sanki orası otel sende otelin temizlik görevlisi ?

Ben olsam abinle yengemin utusunu yapmam
Niye yapmadın diye sorarsa eşinin utusunu eşi olduğun için senin yapmak isteyeceğini biliyordum de

Kalk çay koy dediğinde bugün çok iş yaptım yoruldum ben yatıyorum iyi geceler de odana git

Ayrı eve çıkana kadar Maddi olarak destek olmanız yani evinizi onlara açmanız aile olarak çok güzel bir davranış ama gelin bu durumu kendi lehine çevirmiş sizi kullanmaya başlamış, gelin ne yapıyosa yapsın isterse sabahlara kadar çalışsın onun şahsi işlerini siz yapmak zorunda değilsiniz. Hele o çay koyma işine iyice gıcık oldum. Gelin yolu bulmuş iyi niyetli olsa "hayatım ver ben koyarım" der Bence sizde şaka yollu "aa abi gül gibi eşin var hala benden mi çay istiyorsun" de diyemezseniz yada abiniz takmazsa net bir tavırla "yenge abim çay istiyor deyin" birde anlamadığım daha çıkacak evleri yok me diye bebek yapmışlar çok ilginç. Bunlar yakında evinizi iyice benimseyip size misafir muamelesi yapar

o neden biliyomusun abin eşini ailesinin yanında yaşatıyo onun ezikliğini onu el üstünde tutarak yapıyorda ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…