• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce konusu 3. Raund.

Eki Görüntüle 2054745 Eki Görüntüle 2054745
yukarıdakine benzer foto atsaydı o zaman gelin haklıydı.Eki Görüntüle 2054746

suratsız bebek için aynı yengem demek hakaret değil iletişim kurma çabası bence.

mesele gelin görümce olunca herkes gelin yanlısı oluyor.

bence konu sahibi haklı. abisinin hatırı için arayı iyi tutmak istiyor ama gelin istemiyor. neden?

elle tutulur mantıklı nedenleri olmalı önce. ıyyy görümce, görmeyim seni ömrümce diyemez.

hadi sevmedi, ısınmadı gelin hanım. saçma sapan bir meseleden kavga çıkarıp evi terketmek nedir?
bence şark kurnazlığı yapıyor.

abi kardeş ömür boyu küssün istiyor. çünkü burada görümce aramızı bozdu ondan terkettim diyecek çakalll.

mesele bebek değil ki.
abi kardeş bir olup üstelik kardeşle küsken dalga geçmeleri.
kime benzetip dalga geçildiğinin ne önemi var..

Aynen bebek fotosu olması olayı şirinleştirmiyor.

bence gelin kocasıyla kavgaya yer arıyormuş.

düşünsene kocan senin daha önce problem yaşadığın konuşmadığın ve konuşmakta istemediğin biriyle bir olup dalga geçerek kahkahalar atıyor üstelik senin bu kadına takındığın tavır üzerinden.

sen de niye barişmak icin caba sarf ediyosun ki bak yuvalari yıkılacakmış neredeyse
barismayiver çok mu önemli..
arada mesafe olsun daha iyi
aralarina girmissin resmen sanki
kiz istemiyo iste senle barismak
sen evine yuvana bak bosver bak boyle yaparak abini de huzursuz etmissin bostan yere küs olmuslar
hem sen bilemezsin dort duvar icinde ne oldu bi kadin bosuna evini terk etmez bayai kirici olmuslar demekki birbirlerine kiz inzivaya cekilmi doner yakinda
sende karisma

düşünsene kocan senin daha önce problem yaşadığın konuşmadığın ve konuşmakta istemediğin biriyle bir olup dalga geçerek kahkahalar atıyor üstelik senin bu kadına takındığın tavır üzerinden.
el değil kardeşi.
hiç alakasız bir varlık değil, kadının kendi bebeği.
hakaret etmek istese başka bebek fotosu kullanır.
gelin hanım sen de benim bebeğim gibi çirkinsin, iması yapmaz aklı başında hiçbir anne. önce bebeğine hakarettir bu.
olay whatsappta.

kocası kahkaha mı attı, karısını mı ezikledi bilmiyoruz.

ama burada anlatılana göre ortada evi terkedecek kadar ciddi bir mesele yok.

Arada ne yaşandı bilmiyoruz.
Sadece burda anlatıldığı kadarını işte
Ama gelin görümce arasındaki ilişki bu kadar gerginken yersiz bir "şaka"olmuş :KK66:
bence görümce bahane.
karı koca arasında başka ciddi sorunlar var. hazır görümce bahanesi varken evi terketmiş. :)

el değil kardeşi.
hiç alakasız bir varlık değil, kadının kendi bebeği.
hakaret etmek istese başka bebek fotosu kullanır.
gelin hanım sen de benim bebeğim gibi çirkinsin, iması yapmaz aklı başında hiçbir anne. önce bebeğine hakarettir bu.
olay whatsappta.

kocası kahkaha mı attı, karısını mı ezikledi bilmiyoruz.

ama burada anlatılana göre ortada evi terkedecek kadar ciddi bir mesele yok.

zaten kadın görümceye değil kocasına tepki göstermiş ki muhattabı o.
el yada kardeş ne farkeder dalga geçmişler mi beraber geçmişler.
ben anlatamadım sanırım hakaret etti diye düşünmedim zaten.
dalga geçmiş kocası konuşmadığı biriyle bir olup.

Aynen ...

Allah geline sabir versin.

zaten kadın görümceye değil kocasına tepki göstermiş ki muhattabı o.
el yada kardeş ne farkeder dalga geçmişler mi beraber geçmişler.
ben anlatamadım sanırım hakaret etti diye düşünmedim zaten.
dalga geçmiş kocası konuşmadığı biriyle bir olup.
bence bu olay bahane.
aralarında başka ciddi sorunlar var.
aslında şakalaşırken, olayın kaka olması başka şeyler olduğunu düşündürttü bana.

Herkes sizin samimiyet anlayışınıza uymak zorunda değil, bazı insanlar mesafe sever. Çok yersiz bir şakalaşma. Gelin olayı büyüterek iyi yapmış, mesafe koymakta diretmeli. Bizim abimle ilişkimiz bambaşka diyip gelini de buna uygun davranmaya zorlamak olmaz, her birey farklıdır. İyi yapmış

2. konuya da baktım, sosyal medyada kız sizi sildi diye ağlamalar falan :D Çok komiksiniz ya, yok hikayelerine bakıyordum, abime uzun bir mesaj yazdım sonra sildim falan. Kardeşimin eşi beni silse bozulurum tabi de daha önce mesafeli olmak istediğini belirten sinyaller göndermiş bu kadar yapışmam yani. Dünyanın düzeni anne-baba-çocuk üzerine kurulu. Şimdi onlar ayrı bir yuva, sizinle mıc mıc ilişki içinde olmak zorunda değiller bunu kabullenmeye çalışın

aman neyse bozuk ağzı nedeniyle yine banlanmış zaten. kimbilir kadınla dalga geçerken nasıl tabirler kullandı.
şurada bile her konusunda neredeyse birilerine küfür ediyor.
geline burada yazdığı gibi kibar kibar konuştuğunu sanmıyorum.
olabilir.

Daha olayı kavrayış şekli de anlatış sekli de kavgacı bir algıda. Yaşanılanlara raunt dersen kimse arayı düzeltmek icin espri yaptığını düşünmez, adım attığını düşünmez. Bu ifaden zaten niyetini belli ediyor.
Kendini gelinle kapışıyor olarak düşünüyorsun adeta bir rakip gibi görerek o psikolojide yazıyorsun sanirim o yuzden raunt diye betimlemişsin,
raunt dovusmelerde 3 er dakikalık sürelerinden her birine denir. Rakibinle kapışırsın dimi o zaman raunt olur kapistigin dönemleri de raunt diye tanimlarsin, çok hastalıklı davranışlar bunlar, yenge senin rakibin değil ast üst ilişkiniz yok, aynı kulvarda değilsiniz ? Ne yani Biz de kim galip diye mi soralım? Kim kazandı peki? yengeni evden gitmesiyle sen mi kazandın yoksa yengenin bu hamlesinin sana nasıl geri donecegini ileriki rauntlarda mi göreceğiz.

Baskalarinin mutsuzlugundan zevk duyan bir piskopatsiniz bence.
Öz abinizin esi evi terk ettikten sonra birde hala boyle bir baslik atarak dalga gecen bir insan normal degildir...
Normal bir insan empati kurmaya calisir. Ama sizde boyle birseyin varligi yok herhalde. Size burda oneriler sunuldu ama yok sayiyorsunuz. Gelinin niyetini kotu saniyorsunuz sanirim...kendinizle karistirmayin baskalarini.

Back
X