• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce konusu 3. Raund.

Ay cidden normal birşey mi sizin için kavgalı olduğunuz görümcenizin kocanıza bak aynı karına benziyor diye suratsız çocuk fotoğrafları göndermesi, kocanızın da buna gülmesi.

tekrar dondum okudum evet orası çok kötü tabii ama diğer konuları okudunuz mu bilmiyorum ,kendi evde yokkken görümce evine gitmiş diye bütün atarı ,

ve birde ne kadar alttan almaya kalktıkca daha beter tavır durat yapan bir kadın ,

Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.
3 konuyu birleştirince benim anladığım gelin kocasının ailesini sevmiyor.

abinin de sizlerle bağı tamamen koparmasını, tek ilgi odağı karısı olsun istiyor.

eğer ortada ciddi bir sorun yoksa, gelin kendini çok akıllı sanıyor.
yakında abine ya ben, ya ailen blöfüyle gelebilir.

inşallah abin tuzağa düşmez.

Çok uzun yine bu gelinle ilgiliydi. Konuda diğer hanımlar niyetini çözmüşlerdi ama ben bu kız çok saf kalpli diyordum istemeden ara bozmuş falan :KK53: Niyetini geç de olsa ben de anladım bu konuda:KK59:
Bence o konudan sonra hırs yaptı geline karşı
Sen bana böyle yaparsan ben de sana huzur birakmam gibi

tekrar dondum okudum evet orası çok kötü tabii ama diğer konuları okudunuz mu bilmiyorum ,kendi evde yokkken görümce evine gitmiş diye bütün atarı ,

ve birde ne kadar alttan almaya kalktıkca daha beter tavır durat yapan bir kadın ,
ama kadin hakli ben olsam evde yokken misafir istemem hemde cocuklu.kadin istememesine ragmen de gitmis.bu gorumce cok fena gulerek her dedigini yaptiriyo sonrada ben naptim ki moduna giriyo.

Herkes bi çok bilmiş maşallah. Geline defalarca adım attım (3 kere) en son kapatalim konuyu yüzyüze bakıcaz dedim yine olmadi cevaplamadı. Daha geçen gün nasılsın diye sordum çok kısa konuştuk. 10 kasimda buraya gelicek yüzyüze bakıcaz abime nasıl olcak diye sorduğumda sen bişey yazma şimdi mutlaka barışırsınız geldiğimizde diyodu bende yazmıyodum ama X nasıl X napiyo diye ara ara soruyorum abime. Dün de kendisi bana böyle biseyi anlattı. Ve evet gereksiz bi şekilde uzadı. Ben abime fotograf attığımda o fotoğrafları gösterdiğini (2 tane) bilmiyodum genel olarak evde olmuyor çünkü abim iş yoğunluğu yuzunden bunu da dün öğrenmiş oldum. Ilk fotoğrafa gülerken 2. Fotoğrafa tepki vermemiş ve 1 saat sonra benimle dalga geciyosunuz diye söylenmiş abim uzatma artık dedikce de evden gitmiş. Yani biseyler duzelicekken yine satpsariyor. Çoğunuzun yorumunu okumadım bile. Burda gırgır samata cevapliyosam terslenmemek daha fazla can sıkmamak için. Sizden ricam tanımadığınız kişiler hakkında fazla konuşamamaniz. Bu da son yorumum.

ama kadin hakli ben olsam evde yokken misafir istemem hemde cocuklu.kadin istememesine ragmen de gitmis.bu gorumce cok fena gulerek her dedigini yaptiriyo sonrada ben naptim ki moduna giriyo.

okunuda bende aynı şeyi söyledim keşke haber verseydin madem aran iyidi falan dedim
ama konu sahibi gerçekten çok caba sarfetti , tabi aralarında olan biteni tam olarak bilemeyiz ,

siz evinizde siz yokken birileri olsun ister misiniz, siz yokken görümceniz istediği zaman gelsin kalsın gitsin, ya da bir başkası, kusura bakmayın da ev bu, insanı bazen zamansız bir misafir bile zora sokuyor ve siz evde yokken geleni düşünün bir de.
gelin köküne kadar haklı.

Linam burada sana hak verenler de vermeyenler de abinle yengenin arasından çekilmeni mesafe koymanı söylediler niye bunu yapmıyorsun
Üstteki yorumumu oku. Aramızda mesafeler var her anlamda. Abinle de sohbet edemeyeceksem yani. Bi fotoğrafla üstelik kızımın fotoğrafıyla nasıl aralarını bozucam böyle saçmalık mi olu4 onunla dalga geçen olmadi ki neden insanlar bu kadar takıntılı onu anlamıyorum. Sorun bende herhalde. Ve evet bana yapılsa gülerdim ciddiye almazdim

Herkes bi çok bilmiş maşallah. Geline defalarca adım attım (3 kere) en son kapatalim konuyu yüzyüze bakıcaz dedim yine olmadi cevaplamadı. Daha geçen gün nasılsın diye sordum çok kısa konuştuk. 10 kasimda buraya gelicek yüzyüze bakıcaz abime nasıl olcak diye sorduğumda sen bişey yazma şimdi mutlaka barışırsınız geldiğimizde diyodu bende yazmıyodum ama X nasıl X napiyo diye ara ara soruyorum abime. Dün de kendisi bana böyle biseyi anlattı. Ve evet gereksiz bi şekilde uzadı. Ben abime fotograf attığımda o fotoğrafları gösterdiğini (2 tane) bilmiyodum genel olarak evde olmuyor çünkü abim iş yoğunluğu yuzunden bunu da dün öğrenmiş oldum. Ilk fotoğrafa gülerken 2. Fotoğrafa tepki vermemiş ve 1 saat sonra benimle dalga geciyosunuz diye söylenmiş abim uzatma artık dedikce de evden gitmiş. Yani biseyler duzelicekken yine satpsariyor. Çoğunuzun yorumunu okumadım bile. Burda gırgır samata cevapliyosam terslenmemek daha fazla can sıkmamak için. Sizden ricam tanımadığınız kişiler hakkında fazla konuşamamaniz. Bu da son yorumum.

kadın seninle arasına mesafe koyuyor neden ısrarcısın ki, kendini bu şekilde kabullendirmeye çalışıyorsan boşuna uğraşma zaten kadın seni o şekilde kabullendiği için senden ümidi kesmiş ve uzak durmaya çalışıyor.

Çok uzun yine bu gelinle ilgiliydi. Konuda diğer hanımlar niyetini çözmüşlerdi ama ben bu kız çok saf kalpli diyordum istemeden ara bozmuş falan :KK53: Niyetini geç de olsa ben de anladım bu konuda:KK59:

Ban yemiyek durduk yere jkafhjkF
Aklıma geldi de yazmadım.
Mesela totoma kaş göz çizer atardım.
Sana benziyi diye.
Ölüyordum :halay::))
NightStalker NightStalker Tamam gelin abarttı diyelim uzun uzadıya eve gitmedi onun ki ayrı ergenlik ama sizin ki nedir? Hadi sizin ki de ergenlik olsun abinizin ki nedir? Şu olayda her şey saçma hakikaten, kız size küs ne demeye öyle fotoğraflı bir muhabbet döndürüyorsunuz,abinizle arkadaş gibiyseniz bilmiyor musunuz huyunu demekki ağzında bakla ıslanmıyor abinizin.
İlk konuda size hak vermiştim ama kabul edin safi iyi niyet taşımıyorsunuz geline,gıcık olmaya başlamışsınız ama abinizin ayrılmasını isteyecek kadar değil olay bundan ibaret sizin için

Üstteki yorumumu oku. Aramızda mesafeler var her anlamda. Abinle de sohbet edemeyeceksem yani. Bi fotoğrafla üstelik kızımın fotoğrafıyla nasıl aralarını bozucam böyle saçmalık mi olu4 onunla dalga geçen olmadi ki neden insanlar bu kadar takıntılı onu anlamıyorum. Sorun bende herhalde. Ve evet bana yapılsa gülerdim ciddiye almazdim
Vallahi kusura bakma hiç kimse anlaşamadığı görümcesinin suratsiz çocuk fotosunu kendine benzetmesine gülüp geçmez
Üstelik yüzüne değil abine yapıyorsun bunu
İyi anlaştığın birine yapsan derim ki bozulacağını tahmin etmedi ama zaten anlaşamıyorsunuz

indir.webp
indir.webp

yukarıdakine benzer foto atsaydı o zaman gelin haklıydı.
images.webp

suratsız bebek için aynı yengem demek hakaret değil iletişim kurma çabası bence.

mesele gelin görümce olunca herkes gelin yanlısı oluyor.

bence konu sahibi haklı. abisinin hatırı için arayı iyi tutmak istiyor ama gelin istemiyor. neden?

elle tutulur mantıklı nedenleri olmalı önce. ıyyy görümce, görmeyim seni ömrümce diyemez.

hadi sevmedi, ısınmadı gelin hanım. saçma sapan bir meseleden kavga çıkarıp evi terketmek nedir?
bence şark kurnazlığı yapıyor.

abi kardeş ömür boyu küssün istiyor. çünkü burada görümce aramızı bozdu ondan terkettim diyecek çakalll.

Vallahi kusura bakma hiç kimse anlaşamadığı görümcesinin suratsiz çocuk fotosunu kendine benzetmesine gülüp geçmez
Üstelik yüzüne değil abine yapıyorsun bunu
İyi anlaştığın birine yapsan derim ki bozulacağını tahmin etmedi ama zaten anlaşamıyorsunuz
Suratsız çocuk fotosu 8 aylık bebeğimin fotoğrafı yahu. Abime attım hatta 2. Fotoğrafta bende vardım biri sen biri x dedim gulduk. Abimde güleceğini düşünüp biraz da aramızdaki buzlar e4isin diye göstermiş iste. Konu bu değil aslında konu 3 gündür eve gitmemesi.

Eki Görüntüle 2054745 Eki Görüntüle 2054745
yukarıdakine benzer foto atsaydı o zaman gelin haklıydı.Eki Görüntüle 2054746

suratsız bebek için aynı yengem demek hakaret değil iletişim kurma çabası bence.

bence konu sahibi haklı. abisinin hatırı için arayı iyi tutmak istiyor ama gelin istemiyor. neden?

elle tutulur mantıklı nedenleri olmalı önce. ıyyy görümce, görmeyim seni ömrümce diyemez.

hadi sevmedi, ısınmadı gelin hanım. saçma sapan bir meseleden kavga çıkarıp evi terketmek nedir?

abi kardeş ömür boyu küssün istiyor. çünkü burada görümce aramızı bozdu ondan terkettim diyecek çakalll.
Gel alnından öpücem.

Eki Görüntüle 2054745 Eki Görüntüle 2054745
yukarıdakine benzer foto atsaydı o zaman gelin haklıydı.Eki Görüntüle 2054746

Grill attıgı fotografın anlamı.
Suratsız gelin demek.
Yüzü dökük gelin demek.
Yani yengemin suratı resmen asık gibi bir gönderme.

Back
X