• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce konusu 3. Raund.

Abi bu kadinin actigi konu sayisina baktiniz mi ? Sikayetci olmadigi bi durum yok. Bu ne labalilik abi ben olsam bende istemem ben evde yokken evime gidilmesini hayirdir yani. Yani birda herkesin actigi konu sahibi 2 yada 3 olsun. Siz normal degilsinizki bi kere annesine saygisizliklar evimdem gitsinler falan gelini kiskirtmalar. Piskolojiniz bozuk galiba bi doktora gorunun acil
Insanlarinda yuvasindan uzak dur. Klasik gorumce tipi

E suratsız olduğunu kendi de kabul ediyo zaten ama alinicagi tuttu
İnsanların kusurları olabilir , ama yüzüne söylemek saygısızlıktır.

Kimsenin haddi değil.

Herkeste bunun için ev mi terkedilir diyor da, ben işin sadece burda anlatıldığı kadar olduğunu sanmıyorum kesinlikle. Kıza nasıl tak dediyse artık :27:

Hayattaki en tehlikeli tiplerden konu sahibi , timsah gözyaşı döküp ama ben ne yaptım kiii diyenlerden..

Konu sahibi nick degistirmis ama konuyu okuyunca anlatim tarzindan o oldugunu anladim
Yahu birakin su gelini artik amma takinti haline getirdiniz kadini

images.webp

siz bu kadına aşık mısınız ne bu sürekli peşinde koşma laf atma?kız belli ki yaptiklarinizdan dolayı sizden nefret etmiş hakli olarak ne bu görüşelim barışalm israri bu kadar istiyorsanız abinizle ayrı dışarda görüşün abinizde gidip gıcık eder gibi anlatmasin ona sizin yüzünüzden bosancaklar lütfen artık rahat birakin

1 - Konu sahibi Allah uzak etsin sizin gibileri
2 - Bırakın gelini ya bi kendi hayatınıza bakın yuva yıkmayın kendinizde değilsiniz
3 - Evde süt bitti, üzümde çöp çıktı diye konu açacaksınız yakındır.

Konunuz ne tam olarak anlamadım ama bende bi gorumceyim aynı zamanda gelinim hiç istenmeyen bi gelin hatta ki esimin ablası konusmuyo bizimle yazdan beri bende abimin eşinden fazla haz etmezdim bekarken abim kaçırmıştı bu devirde evet ama kaçırmıştı maalesef biraz olaylı birazda istenmeyen bi evlilikti ama sırf abime aileme saygımdan kendime saygımdan öyle bi insan olmadigimdan yengeme tek laf etmedim bunca zaman üstelik beni çok fazla kışkırtması sınirlendirmesi olduğu halde beğenmiş evlenmiş dedim bana bize laf düşmez dedim hep yani sizde karışmayın çok zor değil . Ayrıca dediğim gibi esimin ablası konusmuyo bizimle eşim işi düşünce konuşur bosver diyo ama ben bu sefer konusmicam konuşursa artik çünkü çok yoruldum kıskançlıktan tek sebep bu arada.

Suratsız çocuk fotosu 8 aylık bebeğimin fotoğrafı yahu. Abime attım hatta 2. Fotoğrafta bende vardım biri sen biri x dedim gulduk. Abimde güleceğini düşünüp biraz da aramızdaki buzlar e4isin diye göstermiş iste. Konu bu değil aslında konu 3 gündür eve gitmemesi.
ben hem gelinim hemde gorumceyim ama asla yengeme boyle sacma bisey yapmam.aramiz cok iyiyken bunu yapsam bozulur aramiz.siz hic az degilsiniz k.bakmayin bu kadar insan bisey soyluyosa var bi haklilik payi.kadin sizi sevmiyo niye illaki arayi bulmaya calisiyosunuz.hem onu sinirlendirip hem arayi buluyorum diyosunuz.rahat birakin kadini

Gitmedim art niyetli olmadigim içinde 800 tl lik bilet iadesi oldu bana 500 tl.........
allah askina sizi istemiyo belliki niye uzak durmuyosunuz.cok gerekszi bisey yapmissiniz.insan samimi olduguna boyle bisi yapar.neden abinizin gozunde esini suratsuz diye gosteriyosunuz.kendinizi gelinin yerine koyun.kadin iyi yapmis kusmekle

Siz iyi niyetlisiniz abinizle aranız iyi diye yengenizle de aram iyi olsun diye diretiyorsunuz ama tamaen karakter meselesi.
Onu öyle kabullenin resmi davranın.
Kadın zaten tavırlı size karşı bir de bak yengem diye foto atınca daha da bozulmuş.
Abisiyle arası kötü olup yengesiyle çok iyi olanlar da var tamamen karakter meselesi.
Ben de hem gelin hem görümceyim nabza göre şerbet veriyorum herkez ederi kadar.

Abi kardeş ikisi bir olmuş geline trollük yapıyorlar resmen.Gelin hanım da iyi yapmış gitmekle. Şimdi kesin topa tutulurum gibi geliyo ama bazı kız kardeşlerde abiyle garip bir flört havası oluyo , " Gurban olurum yoluna ölürüm canım abim , sen çatla gelin , abimle kanka gibiyiz , abim abim güzel abim" tripleri oluyo.

Herkes yerini bilse bu gibi durumlar olmaz ama işte.Abiyle bir olup gelini dışlamaya çalışan insanlar gördüm , saçmalığın dibi artık.

Hoş , gelinlere "el kızı" denilen bir toplumdan çok da bişey beklemek hata olur.

16 sayfalik yorumun hepsini abine yolla da görelim fotoğraf atıp gülerken iyi burda yazilanlarin hepsini abine okut bakalım

Araya giren görümce kaynana oglani paylasamayip gelini kiskanan tipler hepinizi burdan selamlıyorum cunku sonunda kaybeden hep siz oluyorsunuz

Çok şükür ilahi adalet var..

E suratsız olduğunu kendi de kabul ediyo zaten ama alinicagi tuttu
Burçin gerçekten çok yapışkansın.
Boşatmak istiyorsun sanırım
Burda boy boy fotoğraflarınla açıyordun konunu, kimse umrumda değil görürse görsün diye.
Hiç aklına gelmiyor mu bu yazdıklarından haberinin olması ihtimali?
Bunlara ragmen Seni neden sevsin?

Arada laf taşıyan erkek olur mu be karı gibi ablayla bir ol Karina gül
Karinla bir ol annesine gül
Süt oglansan evlenmeyeceksin gülüm
Bence siz ailecek şu çiftin hayatından bi basın gidin
Laf taşıyan erkek olur mu "karı gibi" . "Karı gibi" laf taşımak.Site kadınlar kulübü , kadınlardan oluşuyor.Ama laf taşıma işi de kadınlara pardon "karılara" atfediliyor.Neyse konudan sapmayalım.

Back
X