• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce konusu 3. Raund.

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.

O kuzene anlatmış abiniz gelmiş size anlatmış. Ödeşmişler yani. Üstelik abiniz sorunlu olduğu kişiye anlatıyo. Amacı ne birbirinize düşürmek mi istiyo sizi? Hayret bir şey.
Yok be ne alaka. Istanbul da tek konuşacak biri yok biz abimle abi kardeşten öte arkadaş gibiyiz o yüzden karşılıklı olarak sıkıntılarımızdan bahsederiz de kuzen ve yengeye anlatmak 2 haftalık evli çiftin yanına gitmek evden ayrılmak nedir yani

Yok be ne alaka. Istanbul da tek konuşacak biri yok biz abimle abi kardeşten öte arkadaş gibiyiz o yüzden karşılıklı olarak sıkıntılarımızdan bahsederiz de kuzen ve yengeye anlatmak 2 haftalık evli çiftin yanına gitmek evden ayrılmak nedir yani
Abiye toz kondurmaz zaten görümceler. Ben gelini savunduğumu yazmadım. Mantıklı bi insan gelip de yegeninin fotografını gösterince surat astı şu bu demez. Bu sizi geline karşı doldurmaktan başka bir şeye yaramaz. Üstelik vereceğiniz akıllar objektif degil taraflı olur.

Taa ilk konuda size hak vermiştim ben ama şu konuda bariz kaşınmışsınız kusura bakmayın ama. Kadın sizi sevmiyor muhattap olmak istemiyor bu belli siz niye ısrarla damarına basıyorsunuz yok ifadesiz surat aynı ona benziyor falan cidden belanızı aramışsınız ve abiniz bulmuş maalesef. Rahat bırakın artık şu çifti. Evet kuzenlerine anlatması hoş değil ama sizin gibi görümcem olsa eşime karışmazdım ama ben de görüşmezdim şu konudan sonra buna kanaat getirdim.

Aaa yorumları okuyunca anladım.
Kızınızın suratsız fotoğrafını yengenize mi benzettiniz?
Sizin bu hareketiniz yetmezmiş gibi abiniz bunu karısına mı göstermiş?
Kadın mantıklı davranıyor o halde.
Evet benzettim acayip bişey mi var bunda ? O da güldü ama sonradan tepki gösterdi. Degisik bi ruh hali var. Ayrica 10 kasimda buraya geliceklerdi abim gelince barisirsiniz falan diyodu 2 aydir hic yszmiyorum ama iste.

Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.

İlk konunuzda da gelini haklı bulmuştum. Özellikle ilk tepkisinde. Gelin evde iken onlara gitmemiş, o evde değilken, tatildeyken, onunla hiç konuşmadan evine tatile gitmeye yeltenmiştiniz. Gelin mesaj atıp bu yaptığınızı çok mantıklı bir biçimde sakin sakin dile getirince şoke olmuştunuz. Size burda yapmayın denilmişti ama siz hırsınızı alamayıp, aralarının bozulacağına bildiğiniz halde gelinin o ve sonraki mesajlarını abinize söyleyeceğine emin olduğunuz eşinize okutmuştunuz. Karı kocanın arası bozulmuştu.

Şimdi de size bu olaylardan dolayı gıcık olan gelininize, kardeşiniz sizin gönderdiğiniz mesajları 1 saat boyunca gösterip durunca kızın yüzünün asılmasına şaşırıyorsunuz abi kardeş. Aaa ne kadar ilginç. Halbuki kardeşiniz kendi deyimiyle aslında "bişeyleri düzeltmeye çalışıyormuş". Yahu gıcık olmuş olan kıza sizin mesajları gösterince ne olacağını düşünüyordu? Bu nasıl bir ara düzeltme yöntemi?

Kusura bakmayın ama şaşırtıcı olan abiniz ve sizsiniz.

Son düzenleme:
Evet benzettim acayip bişey mi var bunda ? O da güldü ama sonradan tepki gösterdi. Degisik bi ruh hali var. Ayrica 10 kasimda buraya geliceklerdi abim gelince barisirsiniz falan diyodu 2 aydir hic yszmiyorum ama iste.
Siz, komik bulduğu için güldüğünü düşünmüş olabilirsiniz ama, O bu yersiz espriyi değil yersiz hareketi komik bulmuş.
Ne düşünerek kavgalı olduğunuz kişiyi kızınızın suratsız haline benzetip bunu ona göstermek istediniz çözemedim, bana manasız geldi.

Sizin görümceniz aynı şekilde davransa acayip bir şey var mı yok mu belki o zaman empati yapabilirsiniz. Sizin amacınız aranızı düzeltmekten öte abinizle yengenizin arasını açmak gibi geldi bana.

bence karşı taraf haklı

diğer konularınızı bilmiyorum

erkekler genelde kendi çocuklarının fotoğraflarını bile çok paylaşmaz
sürekli fotoğraf atmak falan hoşlanıra gitmez iken
nispet yapar gibi üstüste fotoğraf atılması hoş değil

abartmışsınız bir iki foroğraf yeter
dalga geçme mevzusunu anlamadım belki eşi birşey söyledi ondan söylüyordur
ama arayı bozmayın derim

Back
X