- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
- Konu Sahibi NightStalker
abinizi zorla boşatıp rahatlayacaksınız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kışkırtmak istemiş konu sahibi ben olsam öyle anlarımSiz, komik bulduğu için güldüğünü düşünmüş olabilirsiniz ama, O bu yersiz espriyi değil yersiz hareketi komik bulmuş.
Ne düşünerek kavgalı olduğunuz kişiyi kızınızın suratsız haline benzetip bunu ona göstermek istediniz çözemedim, bana manasız geldi.
Önceki konuları nasıldı kiBen konu sahibini o ilk konularda çok iyi niyetli ve saf bulmuştum ama bu konuda bariz belli ki bazı şeyleri kasıtlı yapıyor ve saf ayağına yatıyor. Çok tehlikeli.
Önceki konuları nasıldı ki
Çok uzun yine bu gelinle ilgiliydi. Konuda diğer hanımlar niyetini çözmüşlerdi ama ben bu kız çok saf kalpli diyordum istemeden ara bozmuş falanÖnceki konuları nasıldı ki
Kendi kızının komik fotolarını atıp bak bu aynı eşinin surat ifadesine benziyor diye abisine gönderen görümceye, maymun fotosu atar bu da aynı sana benziyor derdim.
Dibine kadar haksızsınız
Ban yemiyek durduk yere jkafhjkFben daha da ağırını derdim de suyu bulandırmayayım şimdi..