Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.