- 29 Mayıs 2016
- 173
- 274
- 103
- 39
- Konu Sahibi Miniksercesezen
-
alkışlar sana gelsin.Elalemin kızından kardeş, elin anne, babasından, anne ve baba olmaz.
Kesinlikle çok içten pazarlıklı bi kız kendini sakın onun eline düşürmesin bak samimi söylüyorum sırrını verme. 2 gün sonra bi kötü olsanız abine başlıcak senin kardeşinde bunları dedi yaptı vs... ama evinizdeki herşeyi anlatmanın pek doğru bulmadım çünki onun duymasını gerektirmez neden sorup seni zor duruma sokuyor. Haberim yok dersin zorda kalırsan. Ama eline almış herkesi.merhabalar,
Kafamı karıştıran bir mevzu var.
Ben 30 yaşındayım,abim 33.abimin 4 yıllık bir ilişkisi var,geçen ay nişanlandılar,baharda düğünümüz var.
Nişanlısı benimle yaşıt,ilişkinin başından beri tanışıyoruz ve çok iyi anlaştık bu zamanda,arkadaş gibiydik.
Ancak son dönemlerde yaşananlardan dolayı gönlümde bir soğukluk meydana geldi.olayları kısaca anlatıp dışarıdaki bir göz olarak yorum yapmanızı rica ediyorum sizden.
Annem babam memur emeklisi,maddi durumumuzu az çok tahmin edebilirsiniz.gelinimizin Ailesi zengin,kendisi hep bolluk içinde büyümüş.
düğün,gelinlik,eşya vs. alımında ayırdığımız bütçeyi kendisine söyledik,o ölçüde oluyor her şey.ama alınan her şeyde "hiç gönlüme göre olmuyor,ben hiç böyle hayal etmemiştim." Tarzı cümleler söylüyor.hem anneme,hem abime hem bana.bizi tanıyor,ailemizin durumunu biliyor,ellerinden geleni yaptıklarını biliyor üstüne böyle şeyler söyleyip annemleri üzmesine gerçekten üzülüyorum,sinirleniyorum.
İkinci konu,diyelim abim ile kavga ettiler,annemin alışverişte keyfi kaçık olduğunu fark etti ya da düşündü.o akşam beni arıyor nasılsın diye,sonra konu annelere ya da abime geliyor.ne yaptı ne dedi benim hakkımda ne konuştunuz?gibi sorular soruyor.yalan söylemiyorum,ama onu incitecek mevzuları kibar bi dille aktarmaya çalışıyorum.sonrasinda abim bana kızıyor,neden sen böyle böyle dedin diye.beni her aradığında ağzımdan laf almak istiyor gibi geliyorvesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama .
Üçüncü konu,hoşuna gitmeyen her olayda benim için "senin evliliğini de görücez bakalım" diyor.beddua değil ama sanki benim için de istediğim şeyler olmasın istiyor gibi hissediyorum.benim de beş yıllık bi ilişikim var,abimlerin mürvetinden sonra ailem ile tanıştırmayı düşünüyorum.
Kafama takılan beni üzen konular bunlar hanımlar,objektif yorumlara ihtiyacım var,üzülüyorum,soğuyorum,nasıl davranacağımı bilemiyorum
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
ma onu incitecek mevzuları kibar bi dille aktarmaya çalışıyorum
Mesafeli olurdummerhabalar,
Ben 30 yaşındayım,abim 33.abimin 4 yıllık bir ilişkisi var,geçen ay nişanlandılar,baharda düğünümüz var.
Nişanlısı benimle yaşıt,ilişkinin başından beri tanışıyoruz ve çok iyi anlaştık bu zamanda,arkadaş gibiydik.
Ancak son dönemlerde yaşananlardan dolayı gönlümde bir soğukluk meydana geldi.olayları kısaca anlatıp dışarıdaki bir göz olarak yorum yapmanızı rica ediyorum sizden.
Annem babam memur emeklisi,maddi durumumuzu az çok tahmin edebilirsiniz.gelinimizin Ailesi zengin,kendisi hep bolluk içinde büyümüş.
düğün,gelinlik,eşya vs. alımında ayırdığımız bütçeyi kendisine söyledik,o ölçüde oluyor her şey.ama alınan her şeyde "hiç gönlüme göre olmuyor,ben hiç böyle hayal etmemiştim." Tarzı cümleler söylüyor.hem anneme,hem abime hem bana.bizi tanıyor,ailemizin durumunu biliyor,ellerinden geleni yaptıklarını biliyor üstüne böyle şeyler söyleyip annemleri üzmesine gerçekten üzülüyorum,sinirleniyorum.
İkinci konu,diyelim abim ile kavga ettiler,annemin alışverişte keyfi kaçık olduğunu fark etti ya da düşündü.o akşam beni arıyor nasılsın diye,sonra konu annelere ya da abime geliyor.ne yaptı ne dedi benim hakkımda ne konuştunuz?gibi sorular soruyor.yalan söylemiyorum,ama onu incitecek mevzuları kibar bi dille aktarmaya çalışıyorum.sonrasinda abim bana kızıyor,neden sen böyle böyle dedin diye.beni her aradığında ağzımdan laf almak istiyor gibi geliyorvesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama .
Üçüncü konu,hoşuna gitmeyen her olayda benim için "senin evliliğini de görücez bakalım" diyor.beddua değil ama sanki benim için de istediğim şeyler olmasın istiyor gibi hissediyorum.benim de beş yıllık bi ilişikim var,abimlerin mürvetinden sonra ailem ile tanıştırmayı düşünüyorum.
Kafama takılan beni üzen konular bunlar hanımlar,objektif yorumlara ihtiyacım var,üzülüyorum,soğuyorum,nasıl davranacağımı bilemiyorum
Hahaha ilk oy benden sekerim)))Kız kuku 150 gr altından sanki"dedin ya bittim burda)))ben pırlanta taktircagim laf aramızdaBüyüyünce başbakan olcam.
düğünle ilgili geleneklerin hepsini yıkıcam
Hayır kusura bakmayın ama bu ne yahu 150 gram kuku, sanki altından.
Ayyyhhh kız alıyorlarrrrr tabiki istediğimi yapacaklar zihniyetini bitireceğim.
Sanki Shangai prensesi
Oy verin bana.
Birincisi bu gelin azıcık fesat geldi banamerhabalar,
Anlıyorum keşke her şey gönlünce olabilse keşke her şeyin en iyisi olabilse ama imkanlar belli işte.benim düşüncem; kaynana görümce gelin elti. bu kişilerle asla çok samimi olunmaması gerekir. her zaman bir mesafe olmalıdır. hatta gerekmedikçe görüşülmemeli. düşünsene 30 yıl boyunca evlilik hayali kuruyorsun, karşındakiler sana yapamazsın bütçemiz yok diyor. bence gelin buna üzülmüştür ama yapacak birşey yok. sadece psikolojisini anla. sana anneni abini sorunca illa birşey demek zorunda değilsin. iyi aynı yok bişey de geç. laf vermemeye çalış yoksa suçlu sen olursun. ayrıca dediği herşeyi kafana takarsan daha çok dertlenirsin. daha ne laflar duyacaksın evlenirken, hamileyken, çocuk doğunca vs. kısaca gelinden görümceden dost olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?