- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
- Konu Sahibi Miniksercesezen
-
En başta bizde öyle yaptık sonra gelin hanım özellikle istedi siz de olun siz de görün siz de beğenin diye,sonrasında işler karıştı tabi
Mutluluktan huzurdan öte mi ya iyi eşya,gösteriş anlamıyorum.Gelin hanım işi bozmak istiyor galiba. Amacı sadece sevdiği insanla beraber olmak olmayıp gösteriş meraklısı insanlara sinir oluyorum. Böyle huzursuzluklar çıkıyor sonra. Allah sabırlar versin.
Abiniz zengin kızın ailesi orta gelirli olsa sorun olmazdı ama ben bu sorunun ilerde patlayacağını düşünüyorum.Mutluluktan huzurdan öte mi ya iyi eşya,gösteriş anlamıyorum.
Teşekkür ederim umarım iyi olur her şey
Ben de onun açısından yaklaştım olaylara,yardımcı olayım dedim.annemler ile iyi olsunlar dedim ama ne yapsam olmadı Mutlu edemedim ben onu.seni çok samimi gördüğü için muhtemelen onu da germiştir evlilik stresi ve gerçekten onun penceresinden de bak bir olaya belki sende evlenirken onun yaşadıklarını hissettiklerini hissedeceksin hersey gönlünce olsun ister insan hayatında bir defa evleniyor sonuçta
Diyemiyorum ya diyemiyorum,annem ile babam da diyemiyor.vereyim arayın lütfen :)abin söyleyecekse olumsuz bir şey kendi söyler
laf taşımayın
haa ailenizde hata
ne yapıyorsanız ikiniz yapın diyecekti
madem içine sinmiyor çalışıp daha iyisini alsın
siz diyemiyorsanız verin numarasını ben derim
Yo hayır destek olmuyorlar,ama kızımızın şu şeyi olmadı,bu istediği gibi olmadı.başkasının ne güzel oldu diyorlar şadeceMadem içinde kalıyormuş, ailesinin durumuda iyi ise onlar desteklesinler. O zaman gözünde hiç bir şey kalmaz. Her şeyi bilerek evleniyor, söylenmeye hakkı yok. İnsanları anlamk çok zor. Annesi babası da hatalı, madem kızları memnun değil birz da onlar destek olabilirler.
merhabalar,
Kafamı karıştıran bir mevzu var.
Ben 30 yaşındayım,abim 33.abimin 4 yıllık bir ilişkisi var,geçen ay nişanlandılar,baharda düğünümüz var.
Nişanlısı benimle yaşıt,ilişkinin başından beri tanışıyoruz ve çok iyi anlaştık bu zamanda,arkadaş gibiydik.
Ancak son dönemlerde yaşananlardan dolayı gönlümde bir soğukluk meydana geldi.olayları kısaca anlatıp dışarıdaki bir göz olarak yorum yapmanızı rica ediyorum sizden.
Annem babam memur emeklisi,maddi durumumuzu az çok tahmin edebilirsiniz.gelinimizin Ailesi zengin,kendisi hep bolluk içinde büyümüş.
düğün,gelinlik,eşya vs. alımında ayırdığımız bütçeyi kendisine söyledik,o ölçüde oluyor her şey.ama alınan her şeyde "hiç gönlüme göre olmuyor,ben hiç böyle hayal etmemiştim." Tarzı cümleler söylüyor.hem anneme,hem abime hem bana.bizi tanıyor,ailemizin durumunu biliyor,ellerinden geleni yaptıklarını biliyor üstüne böyle şeyler söyleyip annemleri üzmesine gerçekten üzülüyorum,sinirleniyorum.
İkinci konu,diyelim abim ile kavga ettiler,annemin alışverişte keyfi kaçık olduğunu fark etti ya da düşündü.o akşam beni arıyor nasılsın diye,sonra konu annelere ya da abime geliyor.ne yaptı ne dedi benim hakkımda ne konuştunuz?gibi sorular soruyor.yalan söylemiyorum,ama onu incitecek mevzuları kibar bi dille aktarmaya çalışıyorum.sonrasinda abim bana kızıyor,neden sen böyle böyle dedin diye.beni her aradığında ağzımdan laf almak istiyor gibi geliyorvesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama .
Üçüncü konu,hoşuna gitmeyen her olayda benim için "senin evliliğini de görücez bakalım" diyor.beddua değil ama sanki benim için de istediğim şeyler olmasın istiyor gibi hissediyorum.benim de beş yıllık bi ilişikim var,abimlerin mürvetinden sonra ailem ile tanıştırmayı düşünüyorum.
Kafama takılan beni üzen konular bunlar hanımlar,objektif yorumlara ihtiyacım var,üzülüyorum,soğuyorum,nasıl davranacağımı bilemiyorum
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Kırgınlık olmasın diye hiçbir şey denmiyor,uygun dille kendi durumumuz yeniden anlatılıyor ama en başa dönüyoruz.girdap gibi.Şu aileler artik dugun esya icin vs. Para vermesin şu cocuklara.
Evlencek insan yapsin her seyini.
Ayrıca şu kiz aliyorsunuz kiz veriyoz ayagi yapip her seyi karsi tarafa yikan aile ve gelinler de bir ölsün.
Cok cahilce . Bu kafalari hic anlamicam.
Paragozluk gorgusuzluk bu.
Bana gelin begenmedim etmedim dese direk lafi yapıştırırim. Yavrum madem aileden bekliyon her seyi ne çıkarsa bahtina dicen. Yok oyle armut pis agzima düş. Çok istiyorsan paranı biriktirip evlen derim.
Dedigimde oldu. Boyle insanlara boyle cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?