- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Ya gerçekten mi ben çok korkuyorum öyle olmasındanSeversem görüşürüm,sevmezsem yüzüne bakmam..abimin hatırı diyosunuz ama abiler evlenince pek abi kalmıyo
Konuyu okumamışsınız.Sizde ne kadar fotoğraf varsa atsaydınız ve bu kadar var bende başka yok deyip kestirip atsaydınız yani çok da abartmayın tüm gün vardı sonuç olarak iftar zamanına denk gelmiş istemiş gün içerisinde de atabilirdiniz illa şu kadar görüşülür diye bir kaide yok ama anlattıklarını da görüşmemek için çok önemli mevzularda değil hemen bilenmişsiniz kıza şimdiden. Onun da sizinle ne kadar yakın samimi olduğuna bakar ona göre görüşme sıklığını mesafenizi ayarlarsınız
Bana kalsa hiç görüşmek istemiyorum, görümceyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sussam-olmaz-konussam-gorumce-olacagim.1068615/
Önceki konuma da fikir olsun diye bir göz atabilirsiniz.
Kendisi sürekli benim önce evlenecek olmamı şaka yollu eleştirir(Sizin düğün aramıza giriyor diye) Halbuki ben evlenme kararı aldığımda abimle tanışmıyordu bile.
Ramazandan önce sözlendiler abimle, fotoğraf makinesi konusu olmuştu kız kiralamak istedi nişanlım ben ayarlarım dedi, ayarladı.
Konu burada başlıyor bize "kalabalık gelmeyin oturma odası küçük" diyen insanlar uzaktan akrabasından tut komşusuna kadar herkesi çağırmışlar biz 10 kişi onlar 50 kişiydi e doğal olarak fotoğraf çekilebilecek bir ortam yoktu inanın herkes kucak kucağa az geri gidip poz alamıyorsun
Bütün akşam nişanlım,ben fotoğrafçı gibi fotoğraf çektik kendi kardeşi, yakın arkadaşları pasta yiyip fotoğraf çektirdi, çok sinirlendim ama abim hatrına renk vermedim. Fotoğrafları da ertesi gün nişanlım, kızın erkek kardeşine mail olarak atacaktı öyle konuştuk.
Söz bitti nişanlımla gece döndük(başka bir şehirde yaşıyoruz) daha yoldayken saat 3 gibi kız bana mesaj attı fotoğrafları atarmısın diye
Hadi dedim heves etmiştir eve girer girmez üzerimi değişmeden fotoğrafları attım veeee gelen mesajlar "canım benim akrabalarımla olan fotoğraflarım yok, kuzenimle fotoğrafım yok acaba nişanlın kendi telefonundan mı çekti onları atsana, e fotoğraflar yok makine bozuk galiba, x halamla fotoğrafım yok,pastanın şu taraftan fotosu yok"Bunu bir beş kere tekrarladı olabilir dedim kestirip attım çünkü sanki kasten atmıyormuşum ve ben,nişanlım fotoğraf çekmeye mecburmuşuz gibi davranması sinirimi bozdu bir teşekkür bile etmedi halbuki saçından çiçeğine kadar hepsi için beni çağırdı hepsinde de yardım için şehir dışından kalktım gittim abim için.
Ramazanın ilk günü iftara 10 dk kala aradı, iftar yapıcam sofra kuruyorum dedim zaten canım burnuma gelmiş bana hala fotoğraf soruyor, aramıyorsun diye sitem ediyor yine güzel güzel konuştum ama hakikaten tahammül edemiyorum artık ezan okundu hala laf anlatıyor bana iftar yapacak ağız tadı bırakmadı yemin ederim ezan okundu oruç açıcam demesem hala konuşacak.
Ben birini sevince canım yapıp sevmeyince buz olduğumdan dolayı ve arada abim olduğu için bu kıza nasıl davranmalıyım kestiremiyorum.
Bana kalsa hiiiç aramam ama göze batar mı? Hani durduk yere küs gibi de davranmak istemiyorum çünkü abimi çok seviyorum. Siz gelin-görümce ilişkinizi nasıl ayarlıyorsunuz ne sıklıkla görüşürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?