Gelin-görümce ne sıklıkla görüşmeli?

Görümcem yok gerçi görümce olmaya aday birileri vardı da arama mesafe koydum..
Aynen ben de seversem çok severim, sevmezsem hiç merak edip aramam.
Hatta iletişimi bitirdiğim bir adet elti var. Ama öncesinde de 2 haftada 1 belki telefonda konuşurduk.

Fotoğraf konusunda o gün başka yok deyip kestirip atmalıydın. Tersleme ama mesafeli ol..
Onu işleri için şehir dışı yol yapmak da gereksiz bence..

Dünyanın en tatlı görümcelerine sahibim
Biri ablam biri kardeşim gibidir. Ama çok sık görüşmeyiz. Kayınvalidemde toplandığımızda görüşürüz haftada 1. Yılda 1 kere iftara gideriz birbirimizin evine. Ve 1 kere de doğum günlerinde. Ki aramızda 2 sokak var. O kadar. Aaa canım napıyosun falan diye asla aramayız.
Bence aramak falan gereksiz. Ortada bi durum olmadan iletişim kurmak tuhaf geliyor bana. Ne konuşacak ki insan.
Sizde fotolar eksik dediğinde keşke bir fotoğrafçı tutulsaydı deyip konuyu kapatabilirsiniz.
Bence düğün bayram özel günler dışında çok da görüşmeye gerek yok.

Ben gelinim,gorumcem pokunu cikardigi icin iletisimi kestim,her pazar kocasini alip gelip butun gun bizde oturdugu icin biktirdi,ustune de haddini asan seylere karistigi icin patladim. Gorusmuyorum artik. Ne nane yerse yesin.

Kisacik bir sure gorumce oldum,her sey harikaydi. Haddimi ve sınırlarımı bildim. Ama taraflardan biri bilmeyince olmuyor

Bence başta hata yapmışsınız neden mi? Abim üzülmesin diye alttan almayın, gelininizin her yaptığına göz yummayın, içinizde tutup ta biriktirmeyin. Yeri geldiğinde lafı söyleyin. Her ilişkide geçerli bu dediğim.

Way be kimse sizin gibi yapmaz abimin hatri abimin hatri diyorsunuz onu bile saymayıp görümce beni engelledi whtasptan instgrmdan gittiğimde hic huzursuluk çıkarmam isimi yapın demem sitem.etmem laf sokmam böyle olduğum içinmi yaranilmiyorm acaba

Son düzenleme:
Ben hiç kimseyi aramam. Mesaj atarım arada sadece. Kızım için görümcelerim görüntülü arar. Abimin nişanlısıyla yeni yeni tanışıyoruz zaten. Hepsini çok severim ama telefonda konuşmayı sevmiyorum. Bence göze batmaz aramamanız. Görüştükçe konuşursunuz.

Görüşme sıklığı, kişilere ve onların aralarındaki enerjiye göre şekillenir. Bu ayrı bir konuda, şimdi fotoğraf icin siz talip olmuşsunuz, o makinayı bularak, keşke hiç bulaşmasaydınız.

En samimi oldugum gorumcemle bile cok sik gorusmeyiz,telefon etmeyiz. 5 dakika mesafemiz var ustelik. Boyle daha iyi oldu az ama eziyetsiz.

Biz çekeriz demedik aslında, o makine kiralayacakmış e fotoğraf çekecek birini zaten ayarlamış olması lazımdı. Nişanlım "arkadaşımın var ben ayarlarım size makine para vermeyin boşuna" dedi sadece. Makineyi evde çıkarıp kardeşine verdi nişanlım sonra ihale bize kaldı anlamadığımız bir şekilde

haa sadece makine mi kiralayacaktı?
o zaman tamamen siz haklısınız.

Benim görümcelerim iyi insanlar ama sık sık görüsmüyoruz. Ara sıra cocuklarin resimlerini atariz. Birbirimize uzak oturdugumuz icin sık gidip gelemiyoruz zaten. Onun icin sorun yok. Sevmiyorsaniz mesafeli durun. Ablam benden sonra nisanlandi ama dügünü benimkinden önce oldu. Ben bunu sıkıntı etmedim. Ama hem sonradan tanisip böyle demek de ayri toaf

Gelinle annemdeyken görümceyle kvdedeyken görüşüyorum,ikisiyle de ayrı telefon görüşmelerim yok,yıllardır böyle,aslında ikisini de severim iyi kadınlar.

Ben gorumcemle hic samimi degilim ama ozel bir sebebi yok. Kendisi baska bir sehirde yasiyor calisiyor. Kocam kendisiyle samimi degil
Evlendigimden beri sadece 3 kez falan telde konustular. Oda abisinden para istedi. Yani isi düşünce arar abisini ve annesini. Hatta kv kendisi arar kızını. Benide dugunden önce aramıştı. Sasirmistim hatta . Birde gecenlerde annesi aradi yine onu o esnada yengemi de ver abimi de ver diyip bi hatir sordu. Yani bizde durum bu. Bide bisey dicem boyle evde soz nisan oldumu sorunlar çıkıyor ne yazikki geven birisinin evde nisani vardi tam bir fiyaskoydu kalabaliktan kizin annesi yuzuk kesme merasimini goremedi. Sizde mesafeli durabilirsiniz. Bu arada sizinde Allah tamamina erdirsin

Ben görümce değilim ama gelinim.
Biri bekar biri evli.
Evli olan başka şehirde,ara sıra telefonlaşırız.
Bekar olanla da ayda bir filan yüzyüze görüşürüz,telle de yazışırız veya araşırız.
İkisi ile de dozunda bir samimiyetim var.

Siz de fotoğraf konusunda net bir şekilde "bizde bu kadar var" deyin ve bir daha açtırmayın bu konuyu.
Şimdiden şu kadsr görüşün bu kadsr görüşmeyin demek yersiz olur.
Daha yeni, bence bilenmeyin.ama çok mıçmıç da olmayın.

Benim.icin etkisiz bir eleman. Zaten o calisan bir kiz. Bekar. Memlekete. Yani buraya geldiginde toplamda 2 kez geldi evime. Anne abimin evini ben dahs gormedim dedi. Düşün :) annesi fotoyla gostermisti. Geldiğinde ama aramizda bir sorun yasanmaz. Kahvesi cayi kahvaltisi hazirlarim. Sağolsun bir bardak kaldirmaz. Aman kaldirmasin misafirdir sonucta :) ben severim aslinda bi sorunumuz hic olmadi onunla.

Annem sandalye tepesinde elinde plastik tabakla pasta yemeye çalışıyordu, kuzenimin eşi doğumuna 15 gün vardı karnını düşün sandalyede oturdu kız... Koltuklara da komşularını oturtmuşlar bizde evde yaptık ama ben kv ve kp için koltukta yer ayırmıştım ağırlamayla ilgili maalesef.. Teşekkür ederim

Bide heves yapmis herhalde hemen sosyal medyaya koymak istemiş tir. Ama sıkboğaz da edilmez ki kardesim. Foto foto diye iftar accaksinuz zaten. Aman bosverin sizde hevesine heyecanina verin..

ben gelinim . eşim 2 kardeş biz çok iyi anlaşıyoruz istisna tabi bizim ilişkimiz arada wp yazarım nasılsın diye sürekli telde konuşmayız görümcem antalyada yaşıyor senede 3 hafta kadar gelir kalır .fakat sizin gelin biraz değişik geldi . keşke fotoğraf olayına hiç karışmasaydınız tutmak isterse tutsun şimdi onla resmim yok bunla resmim yok dicek bunu beğenmedim dicek kasıt arıyacak belki de . siz haftada bir wp yazın nasılsın iyimisin diye arada da ararsın canın isterse baktın seni zorluyor 2 haftada bir yazarsın . zaten ilişkilerin kalitesi iki taraftan tek taraflı olmaz verdiği karşılığa göre taleplerine göre gelinin hareket edersin . sana da laf söylerlerse düğün için espireye vurarak sizden önce biz vardık sıra bizim dersin tatlı tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…