Gelin-görümce ne sıklıkla görüşmeli?

Ben sizin iyi niyetinizi anliyorum. Tabi ki hesap yapmayisiniz cok guzel. Ama malesef bu isler boyle. Siz hesap yapmazsaniz karsi taraf da hesap yapmaz. Hem iyi hem kötü anlamda... Dusunmez ayip mi olur bu saatte sorarsam diye
Yani anlayamıyorum sanırım sizi şuan :/ Sözü biz yaptık, mendiller tepsiler fincanlar... Yüzük dahi almadılar üstüne bilezik istediler SÖZ İÇİN taktık :) sadece sandıklar sepetler 10.000 tl tuttu alışverişe gidince “bizim paramız yok” diyip sıyrıldılar şimdi bu konulara girmek istemediğim için belirtmedim, zaten önceki konularda var mal meraklısı kız ve ailesi. Annem de abim hatrına ses etmedi yaptı ama düğünde bu kadar tölerans göstermeyeceğini söyledi. Abim borç yaptım,cebimde param kalmadı diye serzenişte bulunduğu için ve kız “bunu alalım ama bende para yok”cu olduğu için nitekim biz abim masraf yapmasın diye makine verdik ama fotoğraf çekeceğiz demedik. Samimiyet belirtisi hala göremiyorum biz insanlık yaptık bence

M mavilimonata diğer konunuzu da biliyorum, böyle konuları okurken aklıma cidden bu kızları çok mu arıyorsunuz ey erkekler diyesim geliyor. ama eminim ki abin için çok kıymetli ve değerlidir. Hiç bir şey istemeyen, çalışan, çalıştığı parayı eşine veren, hatta evine bir yardımcı almayı bile eşi çok gördüğü için alamayan kadınlarımız ise zerre ilgi alaka görmez kıymeti yoktur. Böyle olmak lazım demek ki diyorum , konuyu dağıttım ama kusura bakmayın yazmadan duramadım :)

Size tavsiyem bence hiç karışmayın,çünkü yapsanız da yapmasanız da yaranamayacak ve kötü olacaksınız gibime geldi.

Yengemi hiç aramam. O da beni aramaz. Gerektiğinde araşırız.
Görümcemle aynı şehirdeyiz. Yine gerektiğinde konuşuruz görüşürüz. Onun dışında napiyon diye mesaj atmış değilim o da bana atmadı .
Ne o bana demedi sormuyorsun diye, ne ben ona.
Böyle iyi bence.

Back
X