- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 35
Ama burda bence sorun annenden kaynaklanıyor. Yapmasın mesela zor bişey değil bu kimse kimseye sipariş gibi yemek yapmak zorunda değilki. Diğer şekildede cevap verdim siz bence yengenizi aileden görmüyosunuz bak mesela diyosunki abim mutluysa bende mutluyumdur. Yani o kadın mutlu değilsede banane diyosunuz. Eğerki kimse annene yemek yap demiyosa ve annen buna rağmen yapıyosada yengen aynen benim gibi ee yapmasın o zaman ben yap demiyorumki diyodur.
malesef beklentileri var.ben soğuk mesafeli dururum ama herkes bana karşı düşünceli davransın gibilerinden..
yengemi aileye dahil etmemek gibi bi durum yok.gerçekte görseniz yürürken koluna girer sanki kızkardeş gibi sohbetler ederim yakınlık gösteririm.misafiri gelse yardıma giderim.ne biliyim yabancı görsem bunları yaparmıyım. öyle değil. yengemde genel anlamda bi soğukluk var. mesela babamın maddi durumu iyi sayılır ve benimle ablama para denk olunca sözü vardı araba alayım diye.öyle kaldı ve biz çok araba yol sıkıntıları çektiğimiz halde babama bunu hatırlatmaz onun yıllarını emeğini bildiğimiz için baba bana araba al demeyiz.sonuçta bu babamın isteği.geçende yengem anneme babaya söyliyim bi miktar para biriktiriyim (bu en fazla 4-5 milyar) bana otomatik vites bi araba alsın..benimle ablamın yanında bunu demesi sizcede ayıp değilmi.bizde ablamla sustuk.bişey demedik.olsa zaten babam önce kızlarına almış olmazmıydıki zaten onun bi aciliyetide yok.bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorumda.bakalım artık.umarım bu soğukluk geçer.