siz yengenize cok sicak oldugunuzu soyluyorsunuz, o ise size karsi sogukmus. ama ben bu anlattiklarinizdan yola cikarak pek te oyle olmadigini dusunuyorum. Neden derseniz o kadar sicaksaniz madem niye abinizle konustugunuz seyleri hemen o gelince birakip susuyorsunuz. ben olsam da moralim bozulur, sonucta onu yabanci olarak gordugunuz icin onunla da ozelinizin birazini dahi sirf yakinlasmak adina paylasmaya yanasmiyorsunuz, bariz bir sekilde.
yengemden sicaklik goremedigim icinde evlerine gidip kalmiyorum diyorsunuz mesela. Belli ki ondan bekliyorsunuz ilk adimlari. abinizin evine bile gitmiyorsunuz bariz bir sekilde mesafe koyuyorsunuz. Yengeniz akli noksan olmadigi icin bal gibi de anliyor ona karsi ne hissettiginizi. Eyer soylediginiz gibi gercekten de yengenizi bagriniza bassaydiniz gider kalirdiniz, onun soguk olduguna bakmazdiniz. alttan alirdiniz biraz. ve ben eyer yengeniz tabi caizse e..ek deyilse size karsilik verir diye dusunuyorum.
Ama tabi o hep ayni sogukluga devam ederse haklisiniz.
ama anlattiklarinizla ben size cok ta hak veremiyorum. Cunku sunu anlamaniz lazim. Hem abiniz hem siz yengenize nede olsa elsiniz su an icin. Arada kan bagi yok, ve yeni girdigi tamamen yabanci bir aile. Onun size hemen yakin olmasi hemen kendini rahat hissetmesi kolay olmaz. Ama sizin abiniz sinzin kaniniz sonucta, o iliskide tek el olan yengeniz, ve bu iliski sizin icin daha kolay olur. bence baska bariz sorun yoksa siz biraz rahat davranin ve yengenize karsi bu kadar mesafe koymayin.
Eyer sicak bir iliski istiyorsaniz ondan cok is size dusuyor bence su durumda. Ve cok gec kalmayin derim, cunku bir iliski nasil olursa baslarda oyle devam eder.
Ayrica, benden size abla tavsiyesi. Abiniz her zaman o birlikte yasadiginiz abiniz olmaz. Ilerde coluk cocuga karisinca, siz de cocouyk coluga karisinca hersey daha deyisir, su an cok sicak sandiginiz iliskiniz biraz da olsa hayat karmasasindan deyisebilir. Su anki taze iliskilerin kiymetini bilip gelicek icin saglam bir yakinlik kurun derim. Simdi abinizin evine cok gitmiyorsaniz ilerde bu gidisle hic gitmezsiniz ve yazik olur.