Bu ne demek ya.bu nasıl bir üslup,bu ne çirkilik.Yapmayalım mı yorum.Hakaret mi var benim yorumum da.He bi de lafa bak,hem bana diyor ki,işin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın hem de ŞUNU KABULLEN DİYOR bana,eşimin benden önce bir ailesi varmış.Hee ben sana kabullenmiyorum gibi birşey mi dedim.Olayların iç yüzü nedir ya.Ne anlatıyorsan ona yorum yapıyoruz.Allah a şükür,eşimin ailesiyle görümcemle tek bir sorunum yok

senin gibi vıç vıç sevgi kelebeği gibi dolaşmıyoruz ortalıkta.İlla görümcemin bana millete karşı samimi görünme derdi yok.Abimin eşi varken abimle benim özel konuşacak AİLEVİ birşeyimiz yok.Heee ama abimin bilmediği,yengemle paylaştığım kadın kadına çok şeylerimiz var.MESAFE CANDIR.nedir derdin ya.Sevmiyor belki kız seni.Isınamadı beki.Yapmacık geliyor belki tavırların.Biraz büyü ya.Hoşuna gitmeyen bir yorum oldu mu "İYİCE SIKTINIZ SİZDE" yaz hemen.Haddini bil.Benden önce ailesi varmış.Senin içindeki fesatlıklar bu cümlelerinde gizli.Eşimin ailesi ailesidir.Aama artık biz bir aile olduk.Hayat arkadaşı,her gün aynı yastığa baş koyduğu evladının annesidir.Ömür bou acı tatlı herşeyi birlikte paylaşacaklar.Görümce evlenecek gidecek.O da aileye karışacak.Sen önce bir koca bul evlen de ondan sonra tekrar fikirlerini gözden geçir.Sabah sabahta canımı sıkma.Saygısızlığın lüzumu yok.