Kötü bişey dememişsinki niye özür diledin sen gayet normal davranmışsın gelin hanım rahatlığa alışmış belliki ağlayıp abine anlatmak nedir çıksın bakalım ayrı eve ozaman gel şu işimi yap diye yine sizi çağırırŞuan çok kötüyüm kim haklı kim suçlu bilmiyorum tarafsız bir şekilde değerlendirin istyorum. Biz abimlerle birlikte yaşıyoruz abim yengem çocukları annem babam ve ben. Abimi çok seviyorum aram çok iyi yengemide seviyodum özünde çok iyi bir insan aramızda hiç bir sorun olmamıştı ama öyle arkadaş gibide değildik yani belli bir mesafe vardı hep. Kısaca anlatyım yengem çalışıyor evde beş kişinin işini annem yapıyo artı çocuğa da bakıyodu. Yemek bulaşık ütü aklınıza gelecek her şey ben önemli bir sınava hazırlandığım için bazen yardım ediyorum bazen edemiyorum yengem çalışyo işten gelinc2 bulaşıkları çıkarır dizer yemek yendipinde toplar kaldırır başka bi şey yok ütü yemek çamaşır onları yapmıyor pek neyse o sorun değildi olmadıda annem halledyodu. Şu bikaç gün annem rahatsızlandı işler bize kaldı amnemin eğilip kalkmaması gerekyo şu bikaç gün ben çamaşırları yıkadım astım etrafı topladım annemle ilgilendim vs. Dün akşam kuruyan çamaşırları topladım salona getirdim üşümüştüm hızlıca getiriverdim yengemede dedim ki çamaşırları ben yıkıyım asıyım ütüyüde dönüşümlü yaparız dedim. Bu lafıma çok alınmış ağlamış abime söylemiş bende konusmak istedim bugun kendisiyle konuşmak istemiyorum o tavrına kıtıldım dedi bende kötü amaçla söylemedipimi sadece ortaklaşa yapalım dedim sadrc3 üşüdüm hemen bitsin derse otryım diye acele ettim dedi o da drdi biz evleri ayırcaz falan dedi özürdiledim dinlemedi bende tamam diyeceğim bi şey yok bağlarımız kopacaksa kopsun dedim oda apladı bende ağladım dışardan bir göze ihtiyacım var
Yok değill fazla abarttığınımı düşündünüzGebe olabilir mi ?
Aslında kötüü biri değill sadecee tavrıma üzülmüş yani biraz acele ettim yüzüne bakmadan konustum yanlış anlamış gibi sanki iş veriyorum gibisinden ama gercekten ortak yapalım kimse yorulmasın istedim acele ettim derse otryaım diye zaten konuşmak istemyorum deyip beni dinlemeyince bende de film koptu tamam desim nasıl istersen bilmiyorum vicdan yapmalımıyım yapmamalımıyım bunun soru işareti var kafamdaKötü bişey dememiş
Kötü bişey dememişsinki niye özür diledin sen gayet normal davranmışsın gelin hanım rahatlığa alışmış belliki ağlayıp abine anlatmak nedir çıksın bakalım ayrı eve ozaman gel şu işimi yap diye yine sizi çağırır
Yok değill fazla abarttığınımı düşündünüz[/QUOTE
Sonucta bir ev düzeni bu yani illa ki birileri birseyler yapacak. Rica etmenizi beklemiş olabilir ama yine de fazla tepki vermiş,anlattıklarınıza göre. Ya pire için yorgan yakacak bir karakter ya da su an rol yapıyor. Bir daha iş istemeyin diye.Sonucta o calısıyor siz evdesiniz. Siz yapmalısınız gbi de görüyor olanilir. Gece gece günah almadım umarım.
İşte tavrıma kırılmış ben bazen soğuk oluyotum ama öyle nietim yoktuu bahane aryoduda bahanesimi oldu diye düşündümNe var bunda ortalasa yapalim demissiniz.Ayrica çamaşırları elde mi yıkıyorsunuz niçin?
Ev için para biriktiryolardı annemde çocuğa bakıyodu bu yüzden birlikteydikÇıksınlar ayrı eve , herkes rahat eder. Niye birlikte yaşıyordunuz ki zaten?
Canım vala ben burdan anladım iyi niyetinide yengen nasıl anlamadı yani ben art niyet gördüm açıkçası sonradan konuşmak istemiyorum demesiylede. Bence hiç vicdan yapma hatta bende alındığımı belli ederdim üstüne yaniAslında kötüü biri değill sadecee tavrıma üzülmüş yani biraz acele ettim yüzüne bakmadan konustum yanlış anlamış gibi sanki iş veriyorum gibisinden ama gercekten ortak yapalım kimse yorulmasın istedim acele ettim derse otryaım diye zaten konuşmak istemyorum deyip beni dinlemeyince bende de film koptu tamam desim nasıl istersen bilmiyorum vicdan yapmalımıyım yapmamalımıyım bunun soru işareti var kafamda
Boşverin, hem para biriktirip hem bakıcılık yaptırıp hem de hizmetçi gibi kullanıyorlarsa ayrı eve çıkıp anlasınlar Anyayı Konya’yı. Büyük olup onun organize etmesi gerekirdi ev işlerini. Gözyaşlarını silah gibi kullanmış.Ev için para biriktiryolardı annemde çocuğa bakıyodu bu yüzden birlikteydik
Aslımda evi ayırmak istemyolardı iyidikk boşa kira vermeyi kendiside istemiyordu. Ben iş verdim diyee kötü hissetmiş öyle anladım ama ne biliyim tavrım kötüyse özürdiledim daha napimm köyüyüm gerçektenGelin fazla abartmis! Senin sinavin da önemli! Rahatliga alismis belli ki birak ayirsin evleri bilerek öyle yapmis olabilir bunu bahane kullanmis olabilir evi ayirmak istiyor galiba, birak gitsinler o zaman tutuscak ev isleri temizligi falan derken geri gelmesinler :) üzülme sende bosver bu konuda sen haklisin
Böyle içten pazarlıklıı biri değil iki yıldır birlikteyiz ben iş verdim soğuk bir şekildee hepsi bu yanii kırdım diye üzülüyimmi yoksaa ben haklımıyım diyim kendimee bilemedim vicdanla vicdansızlık arasındayımBoşverin, hem para biriktirip hem bakıcılık yaptırıp hem de hizmetçi gibi kullanıyorlarsa ayrı eve çıkıp anlasınlar Anyayı Konya’yı. Büyük olup onun organize etmesi gerekirdi ev işlerini. Gözyaşlarını silah gibi kullanmış.
Tabikidee herkes kendii evinde rahattır ben onların yanına gitmedim zaten onşar beraber yaşamak istedii daha kolay olsun diye ailemde fedakarlık gösterdi bendende aynı frdakarlığı gçstermemi beklyolar ama şu sınav yüzündrn stresim hatsafhada işler başımada yıkılınca tavrımm biraz anormal olabilirr ama yinedee kötümü yaptım diye soruyorum kendimeBen en başta beraber oturmazdım ev ev üstüne olmuyor ayrıca siz sınavım önemli demişsiniz ama çalışan bir kadın eve geldiğinde kocasıyla rahat yaşayamayan biri olarak onu daha iyi anladığımı söylesem (benimde görümce okumaya yanıma geldi) kusura bakma. Bazen sen bir ana şahit olursun aslı çok başkadır evden çıkmayı belliki daha önce de abinle konuşmuş anlaşmış kendini üzme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?