Gelin görümce

Herkes kendi camaşırını kendi katlasa? Normal annen iyi olsada bile , kendi camaşırlarınızı katlasanız daha iyi olur bence.. Bana bile gına geliyor evde 4 kişi oldugumuz halde..

Boşuna özür dilemişsiniz. Yengenizi çok şımartmışsınız, şimdi oradan kalk o tarafa otur deseniz alınır hale gelmiş. Benim yengemde öyleydi, her iş çıkışı akşam yemeğine bize gelirlerdi, tabi her defasında aramadan da gelmezdi. Abim annemlere gelir, gelin hanım davet beklerdi. Birgün yemeğe oturacağız yine yoklar neyse aradık geldiler, abime dedim “illa davet mi bekliyorsunuz gelsenize” diye, yengem alınmış 3 gün evlerinde yediler, 3. Gün zor geldi yemek yapması abim gelmiş yengenden özür dile diye“niye dedim ben sana dedim ona ne oluyor” abimede ağlamış sızlamış “annenler üzülürler orada yiyelim yemeği” demiş, valla üzülen de yoktu her yemek sonrası sofra daha kalkmadan baş ağrısı tutardı evine giderdi. Mutfak masrafından kısıp ailesine para gönderirdi yine sizin ki en azından kendine ev almak İçin para biriktiriyor.

Abiniz yatıyor tabi bu arada değil mi? 2 kişi çalışıyor, hala birlikte oturuyorsunuz. Neden? Ayırsınlar tabi evi. Bakıcı bellemişler sizi. Hem kendilerine hem çocuklara baktırıyorlar.

Bahane aramis galiba yenge hanim... kotu bir soylememissin..alinacak ne var..

Onun evi ayırası varmış bahanesini bulmuş ve üzülme gelinler bahane hep görümceyi seçer hem gelin hem görümce olarak yazıyorum..salla gitsin annene yazık dinlenir kadıncağız

Seni dinlemeyenin peşinde koşma.kuserse kurşun.evler de ayrılsın gelsin kendi anası yapsın evin isini

Yengeniz “ annem hasta ben çamaşırları yıkarım ütüyüde dönüşümlü yaparız” dediğiniz için ve bunu utanmadan abinize söyleyip üstüne bir de ağlamış mı ???
Vallahi ne onun nede abimin çamaşırını yıkar ne de ütüsünü yaparım..
İşte bunlar hep iyi niyetten siz onu yenge bekleyip iş bölümü yapmak istemişsiniz anneniz iyileşene kadar..
Demek ki yenge sizi daha benimseyenemiş.
Ayrıca annenize çok geçmiş olsun üzüldüm.
Çocuk bakmak ev işi çamaşır ütü biz gençler Altından kalkamıyoruz kadıncağız ne yapsın.

Son düzenleme:
Yok oyle ise gidiyor da evde ise alinacak benim annem 40 yasinda temizlige gidiyor geliyor yemek as yapiyor ve kardesimin ikizleriyle ugrasiyor alismis hazira sizin gelin neden ozur diliyosun ki ne hali varsa gorsun birakin ya

Aman ayırırsa ayırsın ya ne takıyorsunuz bu kadar, oh ne güzel hayat valla, çamaşırlarını da kendi ütülesin bir zahmet, ben de çalışan bir bayanım ama her işimi kendim yapıyorum

kötü birsey dememişsin sen
acıtasyon yapıyor abine
cocuk mu bu ya neye aglıyor
ömadem aynı evdesınız ortak her işe el sürmeli
annene yardım etmelı
calıssa da haftasonları evi falan süpürmez mi
ütüye yardım etmez mı
ne bileyım cam silme ev silme toz alma bunların hıcbrını yapmaz mı haftasonu

acaba o memnunmu sizinle yasamaktan yani kim birlik oturmaktan memenun olur ki?
tüm gün calisiyor zaten eve maddi katkisida var.
eve geligeliyor yine bulasik sofraya yardim ediyor.Ustune birde isa yapmasini bekleyen gorumce vevkv var.
Ben calisiyorum yeri geliyor yemek yapmaya mecalim kalmiyor bide bebekle ilgileniyorum.
hic bir ozeli yok evde..kocasiyla basbasa kalip dinlenemiyor..kendi alani yok.
onun acisndan bakinca bence yengede hakli.
siz kendi acinizdan bakiyorsunuz.
bence siz laf sokmuşsunuz oda birikmiş aglamiş.
tavirlariniz rahatsizlik vermiş.
ayri eve çikmalari en dogrusu olur

ortada ağlanacak bişey yok ki. sizi hizmetçi bellemiş duygu sömürüsü yapıyor. zaten cümbür cemaat aynı evin içinde yaşamanın bi manası yok. evleri ayırsınlar bu bahane ile daha iyi.

sen özür dilenecek bir şey yapmamışsın ki ,çok meraklıysa gitsinler ayırsınlar evleri hanıma bak sen be.

Gelin nasil bahane bulmus. Iyi filanda degil o haberin olsun evi ayoracakti muhtemelen bahanesi yoktu. Cok iyi biri olsaydi en ufak biseyde aklindan ev ayriligi gecmezdi

Sizin soylediginiz lafta bişey yok o abartmış ev ayırmak mantıklı okadar kişi aynı evde kimse olsa yaşamak istemez ayirsin evi herkes kendi işini yapsın daha iyi

Ev için para biriktiryolardı annemde çocuğa bakıyodu bu yüzden birlikteydik
Ev için para biriktiryolardı annemde çocuğa bakıyodu bu yüzden birlikteydik
İyilikten maraz doğar..Bırakın gitsin gelin hanım.Evinde maharetini göstersin.

Bir de böyle her şeye ağlayan tipler nedense bana samimiyetsiz ve sinsi geliyor

Niye özür dilediniz ki? Ağlayıp sızlanıp kendini kocasına acındırmış resmen. O çalışıyorsa siz de okuyorsunuz. Bir zahmet kaldırsın poposunu da iş yapsın. Alışmış belli ki yatmaya. Sizin gelin sinsi. İnsan zaten utanır şu durumda kendi der hadi beraber yapalım diye. Bırakın gitsinler evden siz de rahat edersiniz.

kötü bir şey dememişsin sadece yengene fırsat doğmuş ayrı eve çıkmak için. aslında iki taraf içinde hayır bence. çıksınlar annende kurtulur onların hizmetinden. sadece bekarlarla ilgilenir. çocuğa da bakıcı tutsunlar. bırakın herkes kendi sorumluluğunu alsın rahat edin

Bu devirde bu kadar insan niye tıkış tıkış bir evde yaşıyorsunuz ki. Yengen çalışıyormuş zaten ayrılıp geçşinler kendi evlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…