• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce

Bastan belirteyim gorumcem yok :)

Bencede siz aileden degil sulaledensiniz. Bende gorumcemin fotografina her sabah "melebaaa" demek istemem. Evinde sizin fotografinizi gormek istememesi gayet normal.

Ha tabi "iyyyy" demesi de gerekmiyor. Bu belki aranizdaki muhabbetten kaynakalniyor olabilir.

Fazla caninizi sikmayin. Bu yuzden de geline bilenmeyin derim

Yahu gelin baya terbiyesizlik yapmış işte açık ve net.
Iyy diye alıp kendi akrabalarının resmini koymak nedir?
Tamam istemezsin de ıyy nedir saygısız.
Üstelik kendi eşi koymuş yani onun evine karışan da olmamış.
Ben de gelinim 2tane de görümcem var yaşça benden büyük.
Ki beni arada üzdükleri de olmuştur.
Ama evime gelen insana asla böyle bir saygısızlık yapmam.
İstemiyorsam o gittikten sonra kaldırırım bu kadar basit.

Gelinin yaptigi ayip ama bana buraz sende alingan ve baskici gekdin..
oNlar yeni evli sayilir oturmaya gidin neysede gittiginiz zaman kalmalar hosuna gitmiyor olabilir sonucta o bir gelin bence iyi anlastiginizi gözden gecirin bjraz kendinizi cekin canim sizde o zaman daha degerli olursunuz .

Kızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?

Insanlari daha evlenmeden kaynana, gorumce, elti kötüdür diye dolduran bir kitle oldugu surece gelininizin yaptigi gayet normal.maalesef.

Insanlari daha evlenmeden kaynana, gorumce, elti kötüdür diye dolduran bir kitle oldugu surece gelininizin yaptigi gayet normal.maalesef.

Malesef.. ne kadar yanlış siz artık aile değilsiniz sulaledensiniz falan.. kaynana da gelin de herkes ailedendir bence eğer ki tabi aile ilişkileri iyi ve sağlıklı bireylerse.. özel durumları tenzih ederim

Malesef.. ne kadar yanlış siz artık aile değilsiniz sulaledensiniz falan.. kaynana da gelin de herkes ailedendir bence eğer ki tabi aile ilişkileri iyi ve sağlıklı bireylerse.. özel durumları tenzih ederim

Kadin ya da erkek farketmez degismeyen bir gerçek var. Kendi ailen ise sorun yok. Eşinin ailesi ise sorun var. Bunun nedeni de kimi zaman aileden birinin kimi zaman etrafin doldurmalari. Ama akli olan birinin bunlara aldiris etmemesi gerek. Ben görümce degilim hic bir zaman da olma ihtimalim yok once bunu diyeyim de. Tarafli oldugum sanilmasin. Ama gelinim. Gorumcem de var eltim de. Insanlara saygili bir sekilde sınırlarınızı ilk bastan belli ederseniz ve sevdiginiz adamin ailesi oldugunu unutmazsaniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Karsimdaki cok kotu niyetli insanlar ise konu ayri tabi ki.

böyle kardeşi kardeşe düşürmek isteyen aralarındaki ilişkiyi çekemeyen içi pis insanlardan ALLAH KORUSUN, üzüldüm abinize.

Bir süre kalmam herhalde. . Ama tavır da almam böyle bir olaydan dolayı huzurun kaçmasına gerek yok

Coktan yuzgoz olmussunuz zaten biraz mesafe iyidir. Gelip gitmeleri siz ve kardesiniz seviyor olabilir ama gelin pek istekli degil gibi.

Belki o kadar da iyi anlasmiyorsunuz aslında. Ne kadar iyi olursa olsun, ben gorumcem bende kalsın istemem mesela. Mesafe iyidir. Gönül koyacağınız bir durum da yok. Orası onun evi, onun hayatı, onun zevki.

AA ben isterimm gelsin kalsın ileride olursa sorun etmem ki zaten çok da sık gitmiyorum ayda 1-2 yani.. Ama bir süre onu da yapmayacagim

AA ben isterimm gelsin kalsın ileride olursa sorun etmem ki zaten çok da sık gitmiyorum ayda 1-2 yani.. Ama bir süre onu da yapmayacagim

Evli misiniz?
Bende evlenmeden önce sevgi kelebeğiydim canım kayınbiraderleriim melek kayıvalideceğim diye gezerdim. Ama sonra biraz baş başa kalmak ve daha az misafir ağırlamak istiyorsunuz. Hele yatılı misafir işkence, akşam yemeği kahvaltısı ve nevresim yıkaması ütülemesi...
Yani yeni taze bir aile kurduğunda kalabalıkla gezmek istemiyorsun. Biraz keyif yapmak istiyorsun.
Umarım siz çok sever kayınvalideniz ve görümcenizle bol bol gezer içli durursunuz ama herkes de maaile gezmekten keyif almaz

Evli misiniz?
Bende evlenmeden önce sevgi kelebeğiydim canım kayınbiraderleriim melek kayıvalideceğim diye gezerdim. Ama sonra biraz baş başa kalmak ve daha az misafir ağırlamak istiyorsunuz. Hele yatılı misafir işkence, akşam yemeği kahvaltısı ve nevresim yıkaması ütülemesi...
Yani yeni taze bir aile kurduğunda kalabalıkla gezmek istemiyorsun. Biraz keyif yapmak istiyorsun.
Umarım siz çok sever kayınvalideniz ve görümcenizle bol bol gezer içli durursunuz ama herkes de maaile gezmekten keyif almaz

Evli degilim ..Ay yok ben beraber gezmek içli dışlı olmak istemem. . Ama ayda 1 kalmaya gelmelerine de mırın kırın etmem aramda bir problem yoksa .. onun dışında ben de fazla samimi olmak istemem. .haklısınız siz de..

Aynı şehirde misiniz? Eğer öyleyse kalmanız çok gereksiz.biraz rahat bırakın eşleri.

Ayrıca bende eşimin ailesiyle iyi anlasirim. ama düşündüm de evin hiçbir yerinde onlarla fotoğrafımız yok.benim annemin var.cekirdek aile fotomuz var.kardeslerimin var.esimle unv.deki fotolarimiz var.ama onlar yok işte. Hatta bu mesajı yazana kadar farketmemistim bunu!!!!
bu doğal bişey demekki.sizin gelininiz de benim senin onun gibi tipik bir gelin iste.bu yüzden alinmayin darilmayin ilişkinizi de bozmayin.

ve de lütfen kalmalarınızi seyreklestirin.ne kadar sevsem de (görümcem yok ama) eltim in kv demin ayda iki kez gelip kalmasını istemem heralde bir GELİN Olarak.

Kardeşinizin yanında gelin bunu yaptı ve kardeşiniz bir şey demedi mi yani sonuçta herhalde yanınızda ıyy deyip yapmaz yani kimse yapmaz. Belki fotoğrafa ıy dememiştir de orada çerçevesiz durmasına demiştir bir de kendi akrabaları ile olanı koydu diyordunuz kardeşiniz de sesini çıkarmıyor ilginç. Sizin gelip gitmenize kalmanıza ses çıkarmayan biri ona niye laf etsn ki boşverin siz kendinize alın o resmi kendi evinizde dursun.

Back
X