- Konu Sahibi Mathildamae
Görümce görümce görmiyim seni ömrümce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber vakit gecirin ama sonra kalkip evinize gidin bence, bu yatiya kalma isleri gercekten anlamsiz,insanin bir sure sonra gozune batmaya basliyorDeğil, seviyorum vakit geçirmeyi beraber zaten çağırıyorlar
Hersey yerine gore ve zamanina goreBu gelinler niye böyle? Yani gerçekten kardeş vazgeçilmez diye, can diye, sevdikleri adamın her şekilde yanında olacağını bildikleri birinin var olması mı acaba zor geliyor? Yani bence görümceler candır, sizin de kardesinizdir..
Kızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?
Sonra da gelin size düşman olurdu. Abiniz de arada pestil. Bu konularda biri cahillik yaptıysa diğeri sağduyulu olmalı. Yoksa konu gelin beni evde istemiyora döner.E herhalde bozulurdum munasebetsizlik yani
Ayrıca eşinin yanında yaptığı tamamen ayıp
Eminim siz gittikten sona abiniz konuşmuştur yengenizle
Ha bu arada ben orda isterse kıyamet kopsun ama önümde bu davranışı sergilediği için haddini bildirirdim bu net !!!!
Esinizin abisine siz ne diyorsunuz?Merak ettim cunku benim esimin abisi bana adimi soyler...yenge dese gulerim.. bana komik geliyor benden buyuk ve esim onun kucuguEşimin abisi benden yaşça büyük eşimin de abisi ama bana yenge diyor ve annesi de benden bahsettiğinde hep yengen der. Yaşla ilgisi yok bunun. Hoş değil. Annenizin gelini sizin yengeniz.
Hani burada hitabınız da hoş gelmiyor.
Bizim yengemiz teyzemlerden on yaş küçük hepimiz yenge deriz. Bu ağabeyinize saygıdır. Yenge demeseniz adıyla hitap etseniz bile bu tip yazılı durumlarda yenge demeniz gerekiyor
Hısımlık olarak sizin gelininiz değil zira
Esinizin abisine siz ne diyorsunuz?Merak ettim cunku benim esimin abisi bana adimi soyler...yenge dese gulerim.. bana komik geliyor benden buyuk ve esim onun kucuguBen ona abi o bana yenge mi demeli
![]()
amann sende takcak başkaşey bulamadın mı? art niyet yok bence...düşünememiştirKızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?
amann sende takcak başkaşey bulamadın mı? art niyet yok bence...düşünememiştir
Sonra da gelin size düşman olurdu. Abiniz de arada pestil. Bu konularda biri cahillik yaptıysa diğeri sağduyulu olmalı. Yoksa konu gelin beni evde istemiyora döner.
Kendi evi istediğini koyar..Her gün iyi anlastigim görümcem in fotosuna bakmak yerine beraber buyudugum akrabamin fotoğrafını tercih ederim. .
salla gitsinKızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?
Siz gelininizin evine müdahale etmişsiniz, sormadan izin almadan niye koyuyorsunuz fotoğraf, yaptığınız hareket yanlış olduğu icin gelininiz duruma uygun tepki vermiş.
Kesinlikle mesafe olmalı. Haddini bildirirdim demek bana pek mesafeli bir yaklaşım gibi gelmedi.Ondan sonrada yüz bulurdu
Başında nasıl bir tepki verirsen odur
Yüz veripte şahada kaldırmamak lazım
Abim arada ezilecek diyede beni kimse bu davranışları ilede ezemez
Zaten herzaman diyorum bunların yaşanmaması içinde herzaman MESAFE okadar....