• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce

Değil, seviyorum vakit geçirmeyi beraber zaten çağırıyorlar
Beraber vakit gecirin ama sonra kalkip evinize gidin bence, bu yatiya kalma isleri gercekten anlamsiz,insanin bir sure sonra gozune batmaya basliyor
Bu arada foto meselesine gereksiz yere alinmissiniz, ben de olsam kaldirirdim

Bu gelinler niye böyle? Yani gerçekten kardeş vazgeçilmez diye, can diye, sevdikleri adamın her şekilde yanında olacağını bildikleri birinin var olması mı acaba zor geliyor? Yani bence görümceler candır, sizin de kardesinizdir..
Hersey yerine gore ve zamanina gore
Gelinin de gorumcenin de iyisi kotusu olur
Ben gorumcemi cok severim, cok tatli saygili ve sevimli dusunceli bir kizdir
Herkes yaptiklariyla deger gorur
Arkadasimizin gorumcesi demek ki pek de hos davranmamis ona, gelin neden buna ragmen super gelin olsun ki?

Kızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?

E herhalde bozulurdum munasebetsizlik yani
Ayrıca eşinin yanında yaptığı tamamen ayıp
Eminim siz gittikten sona abiniz konuşmuştur yengenizle
Ha bu arada ben orda isterse kıyamet kopsun ama önümde bu davranışı sergilediği için haddini bildirirdim bu net !!!!

E herhalde bozulurdum munasebetsizlik yani
Ayrıca eşinin yanında yaptığı tamamen ayıp
Eminim siz gittikten sona abiniz konuşmuştur yengenizle
Ha bu arada ben orda isterse kıyamet kopsun ama önümde bu davranışı sergilediği için haddini bildirirdim bu net !!!!
Sonra da gelin size düşman olurdu. Abiniz de arada pestil. Bu konularda biri cahillik yaptıysa diğeri sağduyulu olmalı. Yoksa konu gelin beni evde istemiyora döner.

Eşimin abisi benden yaşça büyük eşimin de abisi ama bana yenge diyor ve annesi de benden bahsettiğinde hep yengen der. Yaşla ilgisi yok bunun. Hoş değil. Annenizin gelini sizin yengeniz.
Hani burada hitabınız da hoş gelmiyor.
Bizim yengemiz teyzemlerden on yaş küçük hepimiz yenge deriz. Bu ağabeyinize saygıdır. Yenge demeseniz adıyla hitap etseniz bile bu tip yazılı durumlarda yenge demeniz gerekiyor
Hısımlık olarak sizin gelininiz değil zira
Esinizin abisine siz ne diyorsunuz?Merak ettim cunku benim esimin abisi bana adimi soyler...yenge dese gulerim.. bana komik geliyor benden buyuk ve esim onun kucugu:110:Ben ona abi o bana yenge mi demeli:KK64:

Esinizin abisine siz ne diyorsunuz?Merak ettim cunku benim esimin abisi bana adimi soyler...yenge dese gulerim.. bana komik geliyor benden buyuk ve esim onun kucugu:110:Ben ona abi o bana yenge mi demeli:KK64:

Bence de pek böyle şeylere takılmamak lazım ben de adımla hitap edilmesini isterim öle bir durumda.. sonuçta bana da görümce görümce diye seslenmiyor gelinimiz (ya da istenilen tabirle yengem) :)

Kızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?
amann sende takcak başkaşey bulamadın mı? art niyet yok bence...düşünememiştir

Sonra da gelin size düşman olurdu. Abiniz de arada pestil. Bu konularda biri cahillik yaptıysa diğeri sağduyulu olmalı. Yoksa konu gelin beni evde istemiyora döner.

Ondan sonrada yüz bulurdu
Başında nasıl bir tepki verirsen odur
Yüz veripte şahada kaldırmamak lazım
Abim arada ezilecek diyede beni kimse bu davranışları ilede ezemez
Zaten herzaman diyorum bunların yaşanmaması içinde herzaman MESAFE okadar....

Kendi evi istediğini koyar..Her gün iyi anlastigim görümcem in fotosuna bakmak yerine beraber buyudugum akrabamin fotoğrafını tercih ederim. .

Bunu en azından görümcenin gözüne sokarak yapmasına gerek yok yaptığı yanlış !
Görümcesi varken madem abisi koymuş gidipte bu olmaz alsana diye yaptığı nezaketsiz haraketi doğru çıkarmaz
Görümcesi gider gene çıkartsın yani onda hemfikiriz..

salla gitsin

Siz gelininizin evine müdahale etmişsiniz, sormadan izin almadan niye koyuyorsunuz fotoğraf, yaptığınız hareket yanlış olduğu icin gelininiz duruma uygun tepki vermiş.

Siz gelininizin evine müdahale etmişsiniz, sormadan izin almadan niye koyuyorsunuz fotoğraf, yaptığınız hareket yanlış olduğu icin gelininiz duruma uygun tepki vermiş.

Ben koymadım ki benim evim değil, kardeşim beğenDi diğer fotoğrafların yanına koydu ..benim yanlış bir hereketim yok bu durumda..

Belki kendini beğenmemiştir. Belki farketmeden kaldırmıştır. Bunlara takma boşver. Böyle şeylere üzme tatlı canını .

Ondan sonrada yüz bulurdu
Başında nasıl bir tepki verirsen odur
Yüz veripte şahada kaldırmamak lazım
Abim arada ezilecek diyede beni kimse bu davranışları ilede ezemez
Zaten herzaman diyorum bunların yaşanmaması içinde herzaman MESAFE okadar....
Kesinlikle mesafe olmalı. Haddini bildirirdim demek bana pek mesafeli bir yaklaşım gibi gelmedi.

Görümceyim ben, konu sahibi sizi tebrik ederim ben bu tavrı sergileyemezdim, nett
gelinin yaptığı terbiyesizliğin daniskası ıyhh demek ne demek ben olsam kalkıp gitmiştim tamam kaldır ama bari ben gittikten sonra yap tavrınızı koyun herkes haddini bilsin bir süre uzak durunki yaptığının yanlış olduğunu anlasın gelin hnm.

Back
X