- 10 Ekim 2014
- 32.885
- 148.207
- 798
Ya o yine neyse samimiyet ifadesi de. Konusmadigim kayinvalideme de giris olarak Fatmaaaa noruyon demem ben![]()
Yani dalga geçmiş sanki ama demek ki abisi yüz veriyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o yine neyse samimiyet ifadesi de. Konusmadigim kayinvalideme de giris olarak Fatmaaaa noruyon demem ben![]()
Demek zorunda değiliz..Bu arada kaynanalara yeni bir hitap bulunsa keşke "anne" demek istememekten kaynakli hitap uydurmaya calisiyor insan.Xxx hanim desen olmuyor fazla mesafeli bulunuyor, xx teyze desen aliniyor filan. Niye annemiz olmayan birine anne diyoruz.
![]()
eşimde anneme , ismi ayse olsun ..Ya o yine neyse samimiyet ifadesi de. Konusmadigim kayinvalideme de giris olarak Fatmaaaa noruyon demem ben![]()
Demek zorunda değiliz..
Ben esime evlenmeden once bunu açıkça söyledim ..
Bunun için zamana ihtiyacım var ..
Beni lütfen zorlama hatta istemiyor isen sen de söylemek zorunda değilsin dedim.
Aileme de ben bunu yapamıyorum.
İçimden gelmiyor sizde eşime kızmayin dedim.
Ama benimki nisanlandik sabahına bize geldi .
Anne gunaydin dedi
Yapı meselesi
Merhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Dün kandil dolayısıyla bir zamanlar küs olduğumuz abim ve eşi aradı. Neyse annemle konuştu daha sonra eşine verdi. Eşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi. Annem de iyiyim sen nasılsın dedi. Bu şekilde daha önce de davranmış. 10 yıllık evli kendisi ama biz asla bu şekilde konuşmuyoruz onunla. Kendisi 35 yaşında bu arada annem 65 yaşında. Biz mesafeli davranıyoruz çoğunlukla. Annem rahatsız oluyor sizce nasıl söylemeli kendisine? Size sormak istedik.
Bende öyle ..Ben de demiyorum da farkli hitaplar garip karsilaniyor bu gercek.
Mumkunse hitap etmeden konuşuyordum ben.Sonradan adini soyluyorum arada.
Ay zaten bukadar mesele edilcek bisey değil.Ben kayinvalidemi ve kayinpederimi "Selamun aleyküm gencler" veya kayinvalidemi "kiiiiiiiz ne yapiyon" diye selamliyorum azenama bizim aramiz samimi. Anneniz rahatsiz oluyorsa bunu uygun bir dille söyleyebilir. Ben kayinvalideme hix ismiyle hitap etmedim
![]()
Eveteşimde anneme , ismi ayse olsun ..
Aysem ne yapıyorsun der bazen ..
Bu aradaki samimiyetle alakalı![]()
O iste bazı insanlar sevmese de önüne gelene canım der ya(halbuki icinden canın cıksın dediğine eminiz)oyle olmus:)Evetama mesela kayinvalide ile mesafeli oldugunuzu düşünün ismi ile seslenir misiniz?
KesinlikleeeBu arada kaynanalara yeni bir hitap bulunsa keşke "anne" demek istememekten kaynakli hitap uydurmaya calisiyor insan.Xxx hanim desen olmuyor fazla mesafeli bulunuyor, xx teyze desen aliniyor filan. Niye annemiz olmayan birine anne diyoruz.
![]()