Gelin kayınvalide ile ilgili bir soru

Evet ☺️ ama mesela kayinvalide ile mesafeli oldugunuzu düşünün ismi ile seslenir misiniz?
canım ben mesefali olmasam da seslenmem ..
Çok yakın olmayan herkese siz diye hitap ederim ..
Bu kişinin yetişme tarzı , eğitimi , karakteri ile doğrudan baglantili,bana göre

Bazı insanlar çok larçka oluyor. Ben kendi anneme dahi bu şekilde hitap etmem. Bu karakter meselesi bence. Samimi davranmadığınız halde böyle konuşuyorsa normal biri değildir. Aynısından bende de var bitane eltim olur kendisi hahahaha bence en güzeli muhatap olmamak. Çoook sinir olduysanız anneniz benimle bu tarz konuşmandan hoşlanmıyorum desin. Evlat doğurmakla bitmiyor valla düşünsenize şu an eşimin sperm testini bekliyorum. Çocuk için çaba sarfediyoruz bir çok insan gibi. Binbir zorlukla evladımız oluyor. Sonra böyle bir görgüsüzü hayatımıza sokuyor 😂 ımdb 9.9 korku filmi gibi evlerden ırak.

haklısınız..
Yine de fazla kınayıp, büyük konuşmayın özellikle evlat sahibi olduktan sonra.
evlatlarımız proje değil tabii kendi çizdikleri yoldan yürümek isteyecekler ama biz hep iyi temennilerde bulunalım.
inşallah en kısa sürede eviniz minik ayaklarla neşelenir.

Benim kayınvalideme ismiyle ya da ismine ek takarak hitap eden çok oluyor.

Akrabalar, kızı, hatta torunlar bile atıyorum adı Sevgi olsun Sevgiş napıyorsun diyorlar.
Ben demem de bana batmıyor.

Eğer rahatsız oluyorsanız uyarın tabii.

gevşek biri.o lafı ettiği anda hayırdır askerlik arkadaşını mı aradın Fatma anne/teyze olan ben der suratına kapatırdım.

Merhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Dün kandil dolayısıyla bir zamanlar küs olduğumuz abim ve eşi aradı. Neyse annemle konuştu daha sonra eşine verdi. Eşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi. Annem de iyiyim sen nasılsın dedi. Bu şekilde daha önce de davranmış. 10 yıllık evli kendisi ama biz asla bu şekilde konuşmuyoruz onunla. Kendisi 35 yaşında bu arada annem 65 yaşında. Biz mesafeli davranıyoruz çoğunlukla. Annem rahatsız oluyor sizce nasıl söylemeli kendisine? Size sormak istedik.
Abiniz bunu normalleştirdiği sürece gelin böyle davranmaya devam eder. İlk önce onun müdahale etmesi lazım.

Abiniz bunu normalleştirdiği sürece gelin böyle davranmaya devam eder. İlk önce onun müdahale etmesi lazım.
Aynen demek ki normalleştirmiş o da rahat rahat atını koşturuyor. Buradaki fikirler güzel, bir dahasında yüz yüze gördüğünde uyaracak ya da arkadaşların dediği gibi yüzüne kapatacak telefonu. Görgüsüzlük resmen.

Abinizin buna tepki vermesi gerekmiyor mu annenizden önce yani onun yanında konuşuyor sonuçta ve annenizde tepki verebilirdi..ne yapacağı konusunda da oğluna söyleyebilir ben eşinin böyle konuşmasından rahatsızım uyar eşini der yani

Merhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Dün kandil dolayısıyla bir zamanlar küs olduğumuz abim ve eşi aradı. Neyse annemle konuştu daha sonra eşine verdi. Eşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi. Annem de iyiyim sen nasılsın dedi. Bu şekilde daha önce de davranmış. 10 yıllık evli kendisi ama biz asla bu şekilde konuşmuyoruz onunla. Kendisi 35 yaşında bu arada annem 65 yaşında. Biz mesafeli davranıyoruz çoğunlukla. Annem rahatsız oluyor sizce nasıl söylemeli kendisine? Size sormak istedik.
"Kızım sana geldiğin yerde yol yordam öğretmediler mi?" diye rahatlıkla bozulacak insan karşısında ne güzel alttan alıyor anneniz. Abiniz kendisini pek seviyor galiba, yazık anneniz de araya yine ayrılık girer diye ağzını açamamış daha. :(

Seviye herkeste bulunmayan bir şey maalesef

Gelin hanım bu tepkiyi görmek için yapıyor olabilir,
Kocişine bak ailenn benim hep yanlış anlıyooo,beni sevmiyorlar diyecektir.
Bırakın ne hali varsa görsün.hepi topu 2 bayram 3 Kandil konuşur

Dalga geçer gibi o ne ya

Bana göre anne demek zorunda değil KV ye ama bu da saygısızlık yani KV olması gerekmiyor kim olursa olsun

Fatma abla
Fatma teyze
Fatma hanım
Artık ne derse ya da ama yaptığı ayıp koskoca insan

Back
X