• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin , kaynanaya bakmak için can atar mı?

Arkadasim sen bukadar kiziyosun ama annenden bi okdarda sevgi gormek istiyosun anliyorum seni.tatillerde yanina gitmeninde sebebi bu bence.belki busefer farli olur belki ozlemisse icten davranir diye beklentiye giriyosun.dusundukcede psikolojini bozuyosun.
Bence senin hayatinda seni seven birilerine coook ihtiyacin var.
Ama o kisi annen degil.hic umutlanma.tatillerde baska yerlere gitsen belki birileriyle tanisirsin sana iyi gelir.
Senin acilen bi hayat arkadasina ihtiyacin var.

Annene gelirsek,hani tvlerde ders cikarilan tek bolumluk diziler varya onlar geldi aklima dusununce.Rabbim oyle buyukki bak bi gelin gelsin nasil tekmeyi basiyolarda ahhh kizimm diyo.
burda iki arkadaş yazmış biri sensin.evet 10ay ben bu kadından uzak kalıyorum ve belki, bu sefer iyi davranır diyorum evet benim bir hayat arkadaşına çok ihtiyacım var kendime o kadar acıyorum ki..

Sevgi bekliyorsunuz, umut ediyorsunuz, birazcik yakinlik bekliyorsunuz.... Herseyin farkindasiniz ama özlemleriniz var.... Biyandan haklisiniz evlat olarak azcik deger ve sevgi bekliyorsunuz, adeta dileniyorsunuz, ama maalesef daha cok kendinizi yipratiyorsunuz, üzüyorsunuz..... Siz elinizden gelenim fazlasini yapmissiniz, artik zorlamayin, kendinize yeni bir sayfa acin, gecmisi ve gecmisinizdeki tüm kötü insanlari silin... Inanin huzura kavuscaksiniz, cünkü emin olun bigün pisman olacaktir, hatta ayaginiza gelecektir, ilahi adalete inanin... O gün gelincede güclü, dimdik olmak icinde simdi kendinizi ve hayatinizi yenileyin...Allah yardimciniz olsun...:KK14:
neden hala bu eve geldiğimin cevabını çok güzel açıklamışsın canım ALLAH razı olsun senden

Kaynana ve gelinin anlayışıyla alakalı bir durum bu
Anlaşabilirlerse neden bakmasın
Ama çok zıt karakterlerse geçinemezler
Evlat ayıran,kayıran insanlardan oldum olası nefret etmişimdir.

Rabbim hep o en sevmediğinin eline düşürür gün gelir.
Büyük konuşmamak lazım.

Su makedonyali noldu evlilik teklifi etmişti...o sensin sanirim yanlis hatirlamiyorsam....birde arkadasin biri doğru söylemiş mazoşist bir yanin var cile çekmeyi seviyosun sen..bu sebeple son konum için yorum yspmayacagim.

Bende senin konularının sahte olduğuna inanıyorum
Sana herkes sürekli öğüt veriyor nefret ediyorum diyorsun sonrada gene onların diplerindesin
Bu arada öğretmensen gercekten okulunu söyelde senin gibi birine kimse evladını emanet etmesin..

bir günde iki konu açtığım için hepinizden tek tek özür dilerim ama başka konuşacak kimsem yok.bu beni doğuran kadın diyor ki sana ne ihtiyacım var oğlum yarın alır bir gelin bakar bana herkes senin gibi deli mi zırrrıkı mı? b...kunu ye alacağım gelinin tırnağıyla değişmem seni vs...
şimdi bu kadın oğlunun üstüne de ev yaptırdı oğlunu evlendirip geliniyle mutlu mesut yaşamayı düşünğyor beni hayatından tamamen soyutlayıp (çünkü silmek istediği bir geçmişi var ben her zman ona o geçmişini hatırlatıyorum)
siz ne diyorsunuz? bu kadın bağkurdan da emekli 1000 tlye yakın maaş alıyor (ben bilmiyorum ne kadar alıyor oğlu biliyor)
ama görseniz oğluna o kadar iyi davranıyor ki oğlu da ona saplantılı şekilde bağlı ben seni bırakmam anne bakarım anneee diyip duruyor.siz ne diyorsunuz bu işe?

Sen niye hala görüşüyorsun ki onlarla. Hiçbir mecburiyetin yok. Yaşadığın bunca şeye rağmen hala uzaklaşmadın ki herkes sana o aileden uzaklaşman konusunda tavsiye vermişti. Artık bizim de söyleyecek birşeyimiz kalmadı. Anneni biliyoruz, kardeşini biliyoruz, sana nasıl davrandıklarını biliyoruz. Aç değilsin açıkta değilsin, onlara muhtaç değilsin ama hala eteklerinin dibindesin. Görüşmeyi kes diye defalarca yazıldı sana. Bırak madem gelini baksın. Her kadın çocuk doğurdu diye anne olamıyor işte. Bunun en güzel örneği de senin annen. Ama sen ısrarla görüşmeye devam edersen sorunların da hiç bitmeyecek ve artık bizim de sana verebileceğimiz tavsiye kalmadı. Artık aklını başına al bence.

Arkadasim sen bukadar kiziyosun ama annenden bi okdarda sevgi gormek istiyosun anliyorum seni.tatillerde yanina gitmeninde sebebi bu bence.belki busefer farli olur belki ozlemisse icten davranir diye beklentiye giriyosun.dusundukcede psikolojini bozuyosun.
Bence senin hayatinda seni seven birilerine coook ihtiyacin var.
Ama o kisi annen degil.hic umutlanma.tatillerde baska yerlere gitsen belki birileriyle tanisirsin sana iyi gelir.
Senin acilen bi hayat arkadasina ihtiyacin var.

Annene gelirsek,hani tvlerde ders cikarilan tek bolumluk diziler varya onlar geldi aklima dusununce.Rabbim oyle buyukki bak bi gelin gelsin nasil tekmeyi basiyolarda ahhh kizimm diyo.

Yemin ederim konuyu okurken aynısı aklıma geldi. Samanyolu'nun ibretlik dizilerindeki kötü kadın annesi, her türlü kötülüğe rağmen çekip gitmeyen saftirik iyi karakter de konu sahibi. Ama böyle olmaz. Bu kadından asla sevgi göremeyecek bu belli. Ancak yine o dizilerdeki gibi kadın elden ayaktan düşüp kimsesiz kaldığında konu sahibinin değerini anlayacak gibi geliyor sanki. Ama hayat böyle geçmez. Konu sahibinin önce kendini sevmesi gerekiyor. Çünkü kendini sevmeyen insan kendine saygı da duymaz. Dolayısıyla çevresindekiler de onu sevip saygı duymaz. Bu sevgiyi de öyle eve para dökerek, cep telefonu alarak sağlayamaz ne yazık ki. Acilen o aileden uzaklaşması gerekiyor. Ben olsam arayıp sormam bile. Çünkü bunun sonu yok.

bir günde iki konu açtığım için hepinizden tek tek özür dilerim ama başka konuşacak kimsem yok.bu beni doğuran kadın diyor ki sana ne ihtiyacım var oğlum yarın alır bir gelin bakar bana herkes senin gibi deli mi zırrrıkı mı? b...kunu ye alacağım gelinin tırnağıyla değişmem seni vs...
şimdi bu kadın oğlunun üstüne de ev yaptırdı oğlunu evlendirip geliniyle mutlu mesut yaşamayı düşünğyor beni hayatından tamamen soyutlayıp (çünkü silmek istediği bir geçmişi var ben her zman ona o geçmişini hatırlatıyorum)
siz ne diyorsunuz? bu kadın bağkurdan da emekli 1000 tlye yakın maaş alıyor (ben bilmiyorum ne kadar alıyor oğlu biliyor)
ama görseniz oğluna o kadar iyi davranıyor ki oğlu da ona saplantılı şekilde bağlı ben seni bırakmam anne bakarım anneee diyip duruyor.siz ne diyorsunuz bu işe?

psikolojik sorunlari var heralde.çok gitmeyin üstüne. akişina birakin. yanliş anlamadiysam bekarsiniz. herkes evlenip yuvasini kurunca belki bir kademe düzelebilir gibi geliyor bana. ama işte zaman...

Nie can atsın yahu gelin deli mi ?
Kv kp sağlıklı ama ben şimdiden diyorum kocama bişey olursa kızkardeşinin bakmasını beklerim ha bakmazsa vicdanen bakarım ama hergün de dua ediyorum bişey olmasın onlara die

Bende eski konunu hatirlayanlardanim cogu anne erkek evlatlarini kayirir ama sizin ki abartmis en guzeli zamana birak ve olacakları hep birlikte izleyin sabretmek zor biliyorum ama baska napabilirsin ki? Bi de sakincasi yoksa annene ne gibi seyleri hatiirliyosun merak ettim.Yoksa size karsi olan bunca ofkesi bu yuzden mi

burda iki arkadaş yazmış biri sensin.evet 10ay ben bu kadından uzak kalıyorum ve belki, bu sefer iyi davranır diyorum evet benim bir hayat arkadaşına çok ihtiyacım var kendime o kadar acıyorum ki..
Cnm insallah karsini saygili durust seni coook sevebilicek kimsenin sevgisine muhtac etmicek biri cikar insallah

Yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin bilsem hangi okuldasın bildirirdim yani, psikilojin hiç iyi gözükmüyor, takıntılısın bildiğin .Israrla ısrarla şikayet edip edip orda durmaya devam ediyorsun mazoşist misin nesin anlamadım ki.
Kusura bakmada müstehak biraz sana .
Resmen sana kötü davranılmasını istiyormuşsun gibi.

Ya arkadaşım seni kapıdan bacadan kovup paranı yiyorlar, sen hala bunların derdindesin.
Bırak git, yüzüne bakma şunların

Yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin bilsem hangi okuldasın bildirirdim yani, psikilojin hiç iyi gözükmüyor, takıntılısın bildiğin .Israrla ısrarla şikayet edip edip orda durmaya devam ediyorsun mazoşist misin nesin anlamadım ki.
Kusura bakmada müstehak biraz sana .
Resmen sana kötü davranılmasını istiyormuşsun gibi.

arkadaş biraz sert yazmış ama olan aynen bu.

kendini görmüyorsun hiç değişmiyorsun sonunda iyice hastanelik olacaksın. neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun. savunman da şu "ben o eve o kadar verdim, 10 ay gitmiyorum 2 ay kalayım dedim. tek başıma köyde napayım."

sana her defasında bir daha yazmıcam diyorum gene dayanamıyorum vallahi bir insan kendini nasıl bitiririn en güzel örneğisin.

arkadaş biraz sert yazmış ama olan aynen bu.

kendini görmüyorsun hiç değişmiyorsun sonunda iyice hastanelik olacaksın. neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun. savunman da şu "ben o eve o kadar verdim, 10 ay gitmiyorum 2 ay kalayım dedim. tek başıma köyde napayım."

sana her defasında bir daha yazmıcam diyorum gene dayanamıyorum vallahi bir insan kendini nasıl bitiririn en güzel örneğisin.
İlk konusu değil , üzüldüm artık .
Bir insan niye göz göre göre imkanları da varsa niye eziyete katlanır.
Ailecek tuhaflaşmışlar, hoş birde anneyi dinlemek lazım .

İlk konusu değil , üzüldüm artık .
Bir insan niye göz göre göre imkanları da varsa niye eziyete katlanır.
Ailecek tuhaflaşmışlar, hoş birde anneyi dinlemek lazım .
ben de bayadır biliyorum konularını hep aynı şeyleri yaşıyor yine de kalkıp gidiyor.

insanın aklı almıyor bunu bi insan kendine neden yapar ki?

Back
X