Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında kilot atlet hiç aklımda yoktu içimden hediye almak geldi ama annem ben bohça yapacağım seninkileride ayrı bohçaya koyarım dedi biraz araştırdım kilot atlet mutlaka bohçaya koyulur yazıyor her yerde şimdi koymasam ayıp mı olur koysam nasıl olur yani açıkçası ben de tam olarak bilemiyorum çünkü ben nişanda bohça falan görmedim kayınvalidem gelip gittikçe örgü patik getirirdiBen yanlış görmedim dimi kilot atlet mi alacaksiniz hediye olarak???
Çok hayra geçti yoktu biliyomusun derdim ben valla
Bence şık bir şal ,parfüm gibi yaşına uygun hediyeler daha uygun olur.
Bence sen koyma böyle şeylerYa aslında kilot atlet hiç aklımda yoktu içimden hediye almak geldi ama annem ben bohça yapacağım seninkileride ayrı bohçaya koyarım dedi biraz araştırdım kilot atlet mutlaka bohçaya koyulur yazıyor her yerde şimdi koymasam ayıp mı olur koysam nasıl olur yani açıkçası ben de tam olarak bilemiyorum çünkü ben nişanda bohça falan görmedim kayınvalidem gelip gittikçe örgü patik getirirdiKız tarafı da bohça hazırlıyormuş hepimize birer bohça yapıyorlarmış acaba onlar bize kilot atlet koyar mı koymaz mı yani bilmiyorum
![]()
Ay simdi araba konusuna aynisini yazdim , ben gorumceyim ve cok seviliyorumsonra neden görümceler sevilmiyor![]()
onları zaten götürdüler çikolata çiçek vs. isteme işi bitti yüzük takılacak yani söz olacak.Kiz istemede bohça olmaz ki. Cikolata olur, çiçek, tatli, kiza bir bileklik,.
Bohça nisanda olur. Ki o bile igrençtir benim nezdimde. Seni tanimayan insanlar sana külöt atlet, "iç gidiklatici" kiyafet aliyor. Insan utanir ya.
Ve evet, disarda 2-3 defa bulusarak evlenmek gerçekten yürek yemektir.
Ay lütfen almayın... İlla birşeyler almak istiyorsanız bohçaya ayırdığınız tutarla, küçük zarif bir kolye alın. Kızı daha hiç tanımıyorsunuz. Neler sever bilmiyorsunuz.
Ay simdi araba konusuna aynisini yazdim , ben gorumceyim ve cok seviliyorum![]()
Onlar bize bohça hazırlıyorlarmış annemde yapacak neler sevip sevmediği aslında çokta önemli değil adet böyle işte yapacak bir şey yok her şeyi güzellikle olsun bitsin ay bunlar eski adet ay hiç hoşlanmıyorum demek yerine adetler neyse yapmayı tercih ederim. Ben de bohça almadım götürmedim aslında ama karşı taraf yapıyor biz yapmasak olmaz tatsızlık olmasın. Elime yapışmıyorAy lütfen almayın... İlla birşeyler almak istiyorsanız bohçaya ayırdığınız tutarla, küçük zarif bir kolye alın. Kızı daha hiç tanımıyorsunuz. Neler sever bilmiyorsunuz.
Bence yapın iç çamaşırı da koyun bunda ayiplanacak yada yanlış düşünülecek bişey yok bizde örf adet böyle her geline bohça götürülür bunlar da konulur kullanmazsa kendi bilir siz yapmanız gerekenleri yapın bazı arkadaşlar bunlar eskide kaldı demişte onlar hangi dönemde evlenmiş acaba bizde hala bohça yapılır iç çamaşırı pijama kıyafet bilmem ne konulurMerhaba erkek kardeşim 2-3 hafta sonra sözlenecek ben kızı hiç görmedim sadece fotoğrafını gördüm farklı şehirlerdeyiz biraz da acele oldu sanki sosyal medyadan tanışmışlar aslında sorum şu kıza hediye götürmek istiyorum annem de bohça yapıp giderken götürürüz dedi kilot atlet koysam ayıp olur mu acaba, yanına başka şeylerde koyacağım şal etek bluz gibi.
Soy isim benzerliğinden kız anneme istek göndermiş o şekilde tanışmışlar sonra da erkek kardeşimle tanışmışlar aslında çok uzaktan akrabamızmış bizim hiç tanımadığımız. Bir kaç kere gidip gelinince kimlerden olduğunu annem çıkardı dedemin kuzeni tarafından akraba. Dışarda bir kaç kere görüşmüşler erkek kardeşimle anlaşmışlar söz yapmaya karar vermişler. Kız anaokulunda yardımcı öğretmen
Şimdi soruma cevap vermek yerine sosyal medyadan tanıyıp hemencecik söz yapması tuhafınıza gidebilir bununla ilgili şeyler yazacak olanlar için bir not düşeyim dedim :)
Siz boşverin orda da söylersiniz. “Neleri sever bilemedim, genelde hiç kullanılmıyor zaten bende bugünden hatıra kalsın diye bunu aldım.” dersiniz. İç çamaşırı falan artık bitmeli ya...Bazıları da o zarif kolyeleri sevmiyor ah ah.Oysa ne güzel olur, o bohçalara ne masraf ediliyor ile yaramaz bir sürü eşya.
Aynen illa almak isteniyorsa beraber bakılıyor. Üstüne olacak mı yakışacak mı vs.. ben iç çamaşır makyaj malz gecelik almaya eşimle gitmiştim. Görümcemide çağırdım. Beğendikleirmizi beraber seçtik çokda iyi oldu. Ama tanışma aşamasında ayrı bir hediye ile gidilebilir. Bohça ayrı birşeySütyen takımı vb koyuluyor bohçaya ama etek bluz tarzı şeyler kızı alışverişe çıkarıp öyle alınıyor genelde. Bohçaya koyulanlar sutyen takımı tarak ayna deodorant parfüm krem sabun külot makyaj malzemesi koyabilirsiniz gerisi klasik ceyizlik lif havlu vb
Aayyy hediye çeki. Bunu çok sevdimBence en güzeli kaliteli makyaj malzemeleri dogal renklerde... ya da iyi bir mağazanın hediye ceki
Madem önemli değil ne sevip sevmediği, elinizede yapışmayacak malum, alın koyun o zaman bişeyler. Neden dert edip konu açtınız? İki don götürmediniz diye de tatsızlıklık çıkaracaklarından korkmanızda manasız.Onlar bize bohça hazırlıyorlarmış annemde yapacak neler sevip sevmediği aslında çokta önemli değil adet böyle işte yapacak bir şey yok her şeyi güzellikle olsun bitsin ay bunlar eski adet ay hiç hoşlanmıyorum demek yerine adetler neyse yapmayı tercih ederim. Ben de bohça almadım götürmedim aslında ama karşı taraf yapıyor biz yapmasak olmaz tatsızlık olmasın. Elime yapışmıyor![]()