- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
İstanbulun göbeğinde lif kullanıyoruz, siz ne kullanıyorsunuz lif yerine?
Kayınvalidemin ördürttüğü lifi kullanmıyorum, hazır olanları tercih ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulun göbeğinde lif kullanıyoruz, siz ne kullanıyorsunuz lif yerine?
Ya şimdi bir erkek bir kadın yatak odasının içinde sevişmek için hazırlandıklarında adamın kadını soyup ve kadının adamı soyup iç çamaşırlarını o şehvetle ağızlarına alıp sallamasını heheyhahahahuuuu diyerek sevişmenin verdiği hazla iç çamaşırlarıyla birbirlerine yardırmasını anlarımda ne bileyim bir adet yöresinde iç çamaşırları elaleme gösterip oynatmak nedir aklım almıyor. Tuhaf.
Hazır lif dediğiniz nasıl bir şey ki örgü değil mi yoksa şu soğan torbasına benzeyenlerden mi bahsediyorsunuzKayınvalidemin ördürttüğü lifi kullanmıyorum, hazır olanları tercih ediyorum.
Hazır lif dediğiniz nasıl bir şey ki örgü değil mi yoksa şu soğan torbasına benzeyenlerden mi bahsediyorsunuz
Yani bilemedim ama çok da çağın ötesinde bir şey değil bahsettiğiniz, lif kullanımı hala var:)Watsonsda satılıyor ya bambu olan yada meyveli sebzeli sünger gibi olan. Soğan çuvalı gibi olan değil yani :)
Onlar zaten gidecek damat götürüyor hem de her gittiklerinde. Benim dediğim şey hediye hem bohça neyse yine de teşekkür ederimKülot yerine bence Tatlınızı çiçeğinizi götürün![]()
Yani bilemedim ama çok da çağın ötesinde bir şey değil bahsettiğiniz, lif kullanımı hala var:)
Yok zaten yapsinlar demedim de bu adet genelde var yani. Bana gelen hicbir iccamasiri pijamayi kiyafeti giymedim hicbiri tarzim degildi bosuna masrafti. Sacma ama yapiliyo iste.Bana altlet kulot degil bohça diye bisey yapilmadi zaten. Biz de yapmadik eşime...
Benim disimda evlenen kuzenlerimde de yapilmadi.
Bohcanin anlami nedir, o icindeki kulodun anli nedir?
Bunu gectim teyzeler toplanip o kulotlara bakiyorlarmis bunun anlamini ne meselave eglenceli mi?
Cocukken ceyiz sermesine gitmistim bi kere babannem sayesinde ve cok ilginc bir ortamdi muze gezer gibi bir haldeydik
Evlenen kiza kaynananin ic camasirina varana kadar almasinin anlami ne yani? Ben baba evimde ciplak mi dolaniyordum.
Eskilerde kizlar nasilsa evlenecek diye bisey almazmiş ailesi ve gittigi aile giydirirmiş. Sanki köle aliyor gibi...
Benim aklimda bu canlaniyor.
Yok yahu bizde bohca adedi yok zaten , ben bu konunun guncel oldugunu ve hala uygulandigini da bdv den ogrendim caktirmae ama sen böyle şeyler yapmamışsındır :)
Yok yahu bizde bohca adedi yok zaten , ben bu konunun guncel oldugunu ve hala uygulandigini da bdv den ogrendim caktirma![]()
Bana bohça gelmedi..ve ben de kimseye bohça vermedim. Şimdi güleceksiniz ama bohça nasıl bi şey hiç bilmiyorum.Burda yazan evli arkadaşlar size bohçada hiç atlet külot gelmedimibu adet bi bizdemi var.
Konu sahibi anladığım kadarıyla sen hediye almak istemişsin ama anneniz görümcedende bohça gitmesi gerekir demiş.
Aslında bu bohça olaylarında gelinle alışverişe çıkılır ve o ne begenirse o alınır bildiğim kadarıyla.
Ama siz yinede içinizden ne geliyorsa onu koyun sonuçta aldıgınız kazağıda beğenmeyebilir, Parfümde belki onun beğendi bi koku değildir. Beğenmezse ya değiştirir yada biyere hediye götürür. Külot sütyende olabilir bence. Hediye adı üstünde..
Dipnot: bohçada gelen hiçbi donu giymedim![]()
Kız niye tuhaf olsunUrfa'yı bilmem ama oraya çok yakın bir yerde oturuyorum,böyle müzik eşliğinde falan açanlar var,oynayanlar falan var,tuhaf adetler.Hani marjinal bizdik diyesi geliyor insanın,iç çamaşırı falan filan gösterip oynamak da ne bileyim.
Hediye nezaketten alınır.illa aldıgı şeyi kullanmak zorunda değil gelin hanım düşünmüş ve incelik yapmak istemiş gayet güzel bi davranış yani alınan şeyi kullanmak zorunda değil önemli olan düşünmek.Ne diye cemkiriyorsun ki.
Ne diye cemkiriyorsun ki, ayrıca fikrimi söyledim zaten. Kızın hangi kilotu giyeceği nasıl sutyen takmayı sevdiğini biliyormusunuz? Belki alerjisi var sentetik kullanmıyor. Belki dantelli şeyleri seviyor. Belki aldığınız bluzu beğenmeyecek? Damat tarafı olarak yakistirdiginiz şeyi giymeye mecbur mu gelin hanım?
Hediye edilen kişi çoğu zaman böyle düşünmüyor. Zaten dünyada herseyi çokça fazladan fazladan tüketip ziyan ediyoruz. Kullanılmayacak hediyelerle daha da zarar vermemize gerek yok düşünüyorum bende. Ayrıca şu zamanda eminim kimse kullanılmayıp bir kenara atılacak şey için para harcamak istemez. Ben hediyelerimin kullanılacak şeyler olduğundan emin değilsem amannnn düşünmem yeter diyecek kadar düşüncesiz değilim şahsenHediye nezaketten alınır.illa aldıgı şeyi kullanmak zorunda değil gelin hanım düşünmüş ve incelik yapmak istemiş gayet güzel bi davranış yani alınan şeyi kullanmak zorunda değil önemli olan düşünmek.