Gelin kızımız

Ya şimdi bir erkek bir kadın yatak odasının içinde sevişmek için hazırlandıklarında adamın kadını soyup ve kadının adamı soyup iç çamaşırlarını o şehvetle ağızlarına alıp sallamasını heheyhahahahuuuu diyerek sevişmenin verdiği hazla iç çamaşırlarıyla birbirlerine yardırmasını anlarımda ne bileyim bir adet yöresinde iç çamaşırları elaleme gösterip oynatmak nedir aklım almıyor. Tuhaf.

Evet,baştan sona saçma geliyor bana.Kime ne sevişirken ne giyecek,biri bana külot alsa bugün hediye olarak bana tuhaf gelir mesela.

Hazır lif dediğiniz nasıl bir şey ki örgü değil mi yoksa şu soğan torbasına benzeyenlerden mi bahsediyorsunuz

Watsonsda satılıyor ya bambu olan yada meyveli sebzeli sünger gibi olan. Soğan çuvalı gibi olan değil yani :)

Külot yerine bence Tatlınızı çiçeğinizi götürün :halay:
Onlar zaten gidecek damat götürüyor hem de her gittiklerinde. Benim dediğim şey hediye hem bohça neyse yine de teşekkür ederim

Yakın zamanda yaptık bohça, hem hediye hem bohça manasız olur. Alacaklarınızı bohçaya koymak daha mantıklı. Ayrı hediyeyi damat götürmeli bence. Ufak bir sepette sevebileceği şeyler olabilir.

Bana altlet kulot degil bohça diye bisey yapilmadi zaten. Biz de yapmadik eşime... 🙄🙄🙄
Benim disimda evlenen kuzenlerimde de yapilmadi.
Bohcanin anlami nedir, o icindeki kulodun anli nedir?
Bunu gectim teyzeler toplanip o kulotlara bakiyorlarmis bunun anlamini ne mesela😂😂😂 ve eglenceli mi?

Cocukken ceyiz sermesine gitmistim bi kere babannem sayesinde ve cok ilginc bir ortamdi muze gezer gibi bir haldeydik 😂😂😂

Evlenen kiza kaynananin ic camasirina varana kadar almasinin anlami ne yani? Ben baba evimde ciplak mi dolaniyordum.
Eskilerde kizlar nasilsa evlenecek diye bisey almazmiş ailesi ve gittigi aile giydirirmiş. Sanki köle aliyor gibi...
Benim aklimda bu canlaniyor.
Yok zaten yapsinlar demedim de bu adet genelde var yani. Bana gelen hicbir iccamasiri pijamayi kiyafeti giymedim hicbiri tarzim degildi bosuna masrafti. Sacma ama yapiliyo iste.

Bence iç çamaşırı değil de makyaj ürünleri tercih edebilirsiniz;rimel ruj göz kalemi oje parfüm makyaj fırçaları süngerleri olabilir (fondöten ve pudra riskli ama değişim kartıyla alabilirsiniz renk tonu açısından) kıyafetinde alasını alsanız beğenilmez büyük ihtimal.hiç o riskede girip boşuna moralinizi bozmayın :) hayırlı olsun

Burda yazan evli arkadaşlar size bohçada hiç atlet külot gelmedimi :( bu adet bi bizdemi var.
Konu sahibi anladığım kadarıyla sen hediye almak istemişsin ama anneniz görümcedende bohça gitmesi gerekir demiş.
Aslında bu bohça olaylarında gelinle alışverişe çıkılır ve o ne begenirse o alınır bildiğim kadarıyla.
Ama siz yinede içinizden ne geliyorsa onu koyun sonuçta aldıgınız kazağıda beğenmeyebilir, Parfümde belki onun beğendi bi koku değildir. Beğenmezse ya değiştirir yada biyere hediye götürür. Külot sütyende olabilir bence. Hediye adı üstünde..
Dipnot: bohçada gelen hiçbi donu giymedim :KK43:
Bana bohça gelmedi..ve ben de kimseye bohça vermedim. Şimdi güleceksiniz ama bohça nasıl bi şey hiç bilmiyorum.

Kimse beni alışverişe götürmedi. Kimse bayramlık almadı. Ben de kimseye bayramlık almadım.

Esimin ailesi uzakta. Kültürleri filan farklı. Ama bohça kültürü sanırım herkeste her yerde var .. eşimin ailesi biraz rahat insanlar...kendileri bi şey almazlar ve yapmazlar. Kimseden de hiçbir şey beklemezler.

Bayramda aramasam hiç söz konusu olmaz.

Kayınvalidemden 1 battaniye ile 2 ince yazlık pike bir de nevresim geldi bana. Battaniye cok güzel. Kullanıyorum.

Kendi annemde de yoktur bohça mantığı.

Yani yapmayanlar var bohça filan. Ama yapsalardı da acayip gelmezdi. Seve seve kabul ederdim 😊 ama içinde ic çamaşırı bulmak sanırım beni de rahatsiz ederdi

Urfa'yı bilmem ama oraya çok yakın bir yerde oturuyorum,böyle müzik eşliğinde falan açanlar var,oynayanlar falan var,tuhaf adetler.Hani marjinal bizdik diyesi geliyor insanın,iç çamaşırı falan filan gösterip oynamak da ne bileyim.
Kız niye tuhaf olsun 😂Her yörenin kendine has fantazileri var 😂

Ne diye cemkiriyorsun ki.

Ne diye cemkiriyorsun ki, ayrıca fikrimi söyledim zaten. Kızın hangi kilotu giyeceği nasıl sutyen takmayı sevdiğini biliyormusunuz? Belki alerjisi var sentetik kullanmıyor. Belki dantelli şeyleri seviyor. Belki aldığınız bluzu beğenmeyecek? Damat tarafı olarak yakistirdiginiz şeyi giymeye mecbur mu gelin hanım?
Hediye nezaketten alınır.illa aldıgı şeyi kullanmak zorunda değil gelin hanım düşünmüş ve incelik yapmak istemiş gayet güzel bi davranış yani alınan şeyi kullanmak zorunda değil önemli olan düşünmek.

yaaa bi de çeyiz serme geleneği var.herşeyi evlenince oturacağın eve diziyorsun ve millet girip çıkıp bakıyor çeyizlerine. küçük şehirlerde falan düğün günü götürüyorlardı en son hala, gelin çeyizlerini her davetli görsün diye. büyük şehirde aynı gün zor ama bizim bikaç komşu düğünden önce baya bu iş için minibüs falan tutup görmek isteyenleri götürüp gösterdiler.

hepsini geçtim, düğünden yorgun argın geliyosun ama evde her yerde çeyizler serili.
eskiden zaman çok genişmiş sanırım. nasıl vakit ayırıyorlardı acaba bunlara ?

Hediye nezaketten alınır.illa aldıgı şeyi kullanmak zorunda değil gelin hanım düşünmüş ve incelik yapmak istemiş gayet güzel bi davranış yani alınan şeyi kullanmak zorunda değil önemli olan düşünmek.
Hediye edilen kişi çoğu zaman böyle düşünmüyor. Zaten dünyada herseyi çokça fazladan fazladan tüketip ziyan ediyoruz. Kullanılmayacak hediyelerle daha da zarar vermemize gerek yok düşünüyorum bende. Ayrıca şu zamanda eminim kimse kullanılmayıp bir kenara atılacak şey için para harcamak istemez. Ben hediyelerimin kullanılacak şeyler olduğundan emin değilsem amannnn düşünmem yeter diyecek kadar düşüncesiz değilim şahsen

don kilot olunca bohçaya girer bence ya tam yapın ya da yapmayın. zaten bildiğim sözde bohça olmaz aile konusur karar verir. e tanımadığın insana da hediye alınmaz. ille alacağım diyosanız ince bir takı olabilir ama ben olsam şimdilik bir şey almam aslında siz tanışmaya gidiyorsunuz.

Back
X