Ben bebek mevlütü yaptım
Tavuk üstü pilav ya da et
Sarma
Tatlı
Ayran
Börek koymuştum
Köpük tabaklara koydum bikaç gözlü hani
Ayranlar da bardak ayrandı
Sonra bi çöp poşeti gezdirdik, bitti gitti hepsi bulaşık derdi olmadan
Bi de bebek şekeri dağıttım
Siz de nasıl olur bilmem nikah şekeri mi dağıtılıyo ki
Giyim konusu normaldi bi şal doladım Kur'an okunurken
Bu kadar
Amin cümlemizin duaları kabul olsunAllah kabul etsin
Ben bebek mevlidi de yapmadim
Evim cok cok kucuktu o sebepten
Ama o misafirleri tek tek agirladim
Kucuk bebekle cok zor oldu
Mevlidin boyle bi kolayligi da oluyor yeni anneye
Benimde yapasim geldi ama 13 yillik gelinin mevlidi olmaz
Bebek desen geldi 10 yasina tosun gibi
Benden gecmis bu isler
Bende bunu anlamıyorumgelin mevlüdü son birkaç yıllır var... banada yapılmadı içime batıyorr ama neyse bu konuyu ailecek kapattık.. içim kırgın olarak.. eltime yapıldı.. ve bir hoca geldi.. dualar edildi.. normal mevlüt gibi.. sonra lokum dağıtıldı ve yemek verildi.. ve yatağına bir kız bir erkek bebek koyuldu.. hangisi varsa da o olur.. öyle bittii gitii
Siz kendiniz okutun. Yakınlarınızı çağırın ikramlık bir şey yapın. Arkadaşım yılda 1 kere mutlaka evinde mevlit okutur.gelin mevlüdü son birkaç yıllır var... banada yapılmadı içime batıyorr ama neyse bu konuyu ailecek kapattık.. içim kırgın olarak.. eltime yapıldı.. ve bir hoca geldi.. dualar edildi.. normal mevlüt gibi.. sonra lokum dağıtıldı ve yemek verildi.. ve yatağına bir kız bir erkek bebek koyuldu.. hangisi varsa da o olur.. öyle bittii gitii
Aslinda oyle bisi olucak sanirim, ben gelinlik giymeye doyamiyanlardanim :))
Kına gecesi konseptinde bir şey olabilir, senden kurtuldum kına yakıyorum artık mesajı verilir hemBoşanma mevlüdü var mı arkadaşlar?
Ben de ondan yaptırayım
Bekarlığa veda var da evliliğe veda gecesi niye yok dimiKına gecesi konseptinde bir şey olabilir, senden kurtuldum kına yakıyorum artık mesajı verilir hem
Aynen ya, herkes salya sümük ağlayarak boşanmıyor ya yaka silkip kurtuldum diyenler doluBekarlığa veda var da evliliğe veda gecesi niye yok dimi
evet batıl inançç öyle yapılıyormuşş bende ilk kez katılmıştım bir gelin mevlüdüne ama çok duyyuyorumm..Bende bunu anlamıyorum
Mevlüte inanan insan yatağa neden bebek koyar, batıl inanç değil de ne ?
Siz kendiniz okutun. Yakınlarınızı çağırın ikramlık bir şey yapın. Arkadaşım yılda 1 kere mutlaka evinde mevlit okutur.
Sadece sorulsan cevap verilse yaa.Bu kadar sorgu elestirinin sebebi de olmaaaz sonucu da..Ayrıca saçma ötesi birşey değil ne saçmalıklar oluyor hayatta. Neden siz rahatsız oldunuz anlamadım. Bazı insanlar her konuda olumsuz şey yazmadan duramıyor. Keyif kayhası gibiler.
Kadın ne ikram edilir diye sormuş, dalga geçin diye konu açmamış sanırsam. İnsanları üzünce ne oluyor ki?
Gelin shower bu benceKonu sahibi sana fikir olsun.
Size katılıyorum ama yorumu değiştirdim tepki çekerim diye.Gelin shower bu bencemevlüt de süs gelinlik mi olur.örtersin basını okutursun yemek verirsin.daha neler cıkacak acaba
Bizde mevlüt yaptik ama gelinlik giyinmek.yada ona benzer sonr yil sonra sacma olur... ben almanyada yaşiyorum kayinvaldem et aldi kavurma yapti pilav salata sarma börek ayran hocaya hediye koyduk öyle..kizlar selamlar hepinize, benimki dert degil de fikir istiyorum. Biz evleneli uc sene oldu ama kuslukten dolayi esimin ailesi yoktu, bilenler bilir, yeni baristik. Gelin mevludu yapalim dedik. Hem beni gelinlikle gormediler diye.. Mini gelinlik aldik vs.. Gelin mevludunde ne gibi ikramlar yapilir.. Adetler nelerdir? Bizim oyle pek bi adetimiz yok.. Yapanlardan oneri alabilir miyim. Tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?