Gelin mevludu

Aa hamileyken bile yapan varmis :) iyi bari icim rahat etti simdi :) bende gec kaldik diyordum :)

b

bizdede olur gelin mevlüdü ve gelinlik giyinir ne güzel bi gelenektir ki gelingimi 2 kere giyiyorum ve en yakınlarım beni yeniden öyle görücek omuzlara sal atılır bu kadar gelin mis gibi oturur herkez hizmet eder bosver arkadasın bunlar kıymetibi bilmiyo allah tarafındna da onlarda yok iste sen hic takılma miss gibi git yaptır sacını masa giy gelinligini oturr

Mini dediysem benimki de dizimde zaten :)

A
Allah razi olsun cnm sagol :)

Ben oynucam diye bisi dedigimi sanmiyorum.. Dalga gecerken olayi oraya getirdiler sagolsunlar :)

Esimin ailesiyle kusluk vardi aramizda malesef.. Yeni barisildi bende hem dua girsin hemde es dost gelsin istedim..

3 sene olmus mevlutluk durum kalmamis bnce

Doğuda yapıldığını duydum, Diyarbakır'da falan yapılıyor. Kızlar gelinliklerini giyiyorlar.

Paket paket dondurulmuş börekler var süpermarketlerde alın fırına atın, yanında pastaneden kutu kutu tatlı tuzlu karışık kurabiye alın, çay demleyin bir de 1 çeşit meze şeklinde falan salata yapın oldu bitti.

Gelin mevludu olur isteyen yapar da nikaha biraz yakın olmalı yani 3 yıl biraz ara açılmış gibi geldi bana, ama içinizde kaldıysa ve gelenler yadirgamaz diyorsanız siz bakın.

Mini dediysem benimki de dizimde zaten :)
Olabilir neden olmasın ben giymem belki ama arkadaşım giymişti tuhafta olmadı şahsen kimsenin yargıladığını sanmam içinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin derimGelinlik 3 yıl aradan sonra olmaz gibi ama yine siz bilirsiniz tabi ki de normal beyaz dantelli elbise tercih edilebilir daha kullanışlı

gelin mevlüdü bizim oralarda var.Anneme bile yapılmış . Biz de abime yaptık. Misafirin çokluğuna göre menü hazırlayabilirsiniz. Çok kalabalık olmayacaksanız beş çayı havasında bişey olabilir. Eğer kalabalık olunacak ise de pilavüstü, ayran,tatlı ve şerbet olabilir. Bizde gelinin birinci ayı dolduğunda yapılır. Çok geçmesi uygun karşılanmaz. Ama sizin özel durumunuz varmış . İsterseniz ardından bir de pasta kesin herkesin gönlü oluversin ))

benim bildiğim gelin mevlüdü evlendikten 15 gün sonra yapılır biraz uzun bir zaman biz pilav ve ayran vermiştik bir arkadaşım kek poğaça börek çay ikram etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…